Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Sayısız Kez İzlediğiniz Filmler

Batman: Under the Red Hood. Çok sevdiğim bir animasyon filmi. Hatta en sevdiğim Batman animasyonu diyebiliriz.

Kara Şövalye'yi 5 6 kere izledim. Karayip Korsanlarını çok izledim tüm seriyi toptan 6 7 kere izlemişimdir. Kara büyü diye bi film var 7 8 yaşlarındaydım galiba tvde çıkmıştı odada tek başımaydım korka korka izliyodum. Sonra Lamia diye bi şeytanın eve geldiği sahne var hem deli gibi nasıl göründüğünü merak ediyorum hem de korkudan ölecek gibiyim dayanamadım. tvyi kapatıp babamın yanına koşmuştum. Biraz sonra meraktan geri döndüm ama lamiayı görememiştim. O filmi de bi 8 10 kere izledim sonradan komik gelmeye başladı. Ama bence iyi film. Daha var ama aklıma gelmedi.

Benim terapi filmlerim vardır kendimi karamsar ve yalnız hissedince izlerim ve rahat nefes alırım. Bu kategorinin yıllardır sarsılmaz tercihi Family Stone filmidir :D Çok iyi bir film değil ama ihtiyacım olan filmdir :D

Bunlara Instant Family ile Green Book eklendi sanırım.

Disney&Pixar animasyonlarını da defalarca izlerim (Frozen ve Toy Story serileri gibi arabesk olanlar hariç).

Bir de Jackie Chan filmlerinde hiç sıkılmıyorum sanırım. İlk mesajımda belirtmemişim.

images

Kemal Sunal filmleri. Hiç fark etmez. Bir zübük filmini çok izlemedim. O da malum şahsı hatırlatmaması için yayım hakları alınmış olmasından dolayı

Karayip Korsanalrı serisini 2 kere bastan sona izlemişimdir. 3. filmi ek olarak 1 2 kere daha izlemişimdir.

İnfinity War, Age of Ultron izlemişimdir 2 3 kere.

Ancak sayısız kez denebilecek filmler ise Kemal Sunal'ın tüm komedi filmleri ve Cüneyt Arkın'ın filmleridir.