Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Red Hood vs Nightwing

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
thumb-1920-812516.jpg

Red Hood Kimdir?
Kendisi ikinci Robindir. Bizzat Batman tarafından fiziksel ve mental olarak eğitim almış birisidir. Kendisi Joker tarafından vahşiçe dövülüp, öldürülmüştür.
Ancak bu karakterin sonu değil hatta başlangıcı olmuştur. Lazarus Çukurunu kullanarak hayata geri döndürülmüştür ve geri döndüğünde ise kendisi çok daha duygusuz çok daha sert birisi olmuştur. Talia al Ghul tarafından ders almıştır.
Kendisi bu eğitimle birlikte çok daha acımasız dövüşen, insanları öldürebilen birisi olmuştur. Hatta sadece dövüş sanatları konusunda değil, savaş taktikleri ve de stratejileri üzerine sıkı bir eğitim almıştır. Yeterli hazırlık zamanı ile başına bela olamayacağı birisi yoktur. Dövüş sırasında çok hızlı düşünür, çevresini silahı olarak kullanabilir ve rakibin dövüş stilini analiz edip, ona göre dövüşür.
Batman ile teke tek dövüşebilen, hatta onu dövebilen birisidir.
Genel yetenekleri:
- İnsan sınırlarını zorlayan fiziksel gücü vardır.
- Dahi seviyesinde zekidir, çok hızlı düşünebilir.
- Çok iyi bir nişancıdır. Ateşli silahları çok iyi kullanır.
- İnanılmaz çeviktir, mermilerden kaçabilir.
- Dövüş sanatları konusunda da çok iyidir, defalarca kez Batman ile eşit dövüştü.
- Jason, yeterli hazırlık süresi ve bilgi ile herkesin başına bela olacaktır.
nightwing-dick-grayson-fanart-4k-y1.jpg

Nightwing Kimdir?
Kendisi ilk Robindir. Ailesi öldürüldükten sonra Bruce Wayne tarafından evlatlık alınmıştır. Batman tarafından çok sıkı bir eğitim almıştır. Batman'in söylediğine göre kendisi yetiştirdiği en iyi dövüşçüdür. Kendisi Batman sınıfına çok yakın seviyede zeki, güçlü dayanıklı ve hatta Batman'den çok daha hızlı ve atiktir. O kadar çeviktir ki makineli tüfek mermilerinden kaçabilir. Kendisi escrima çubukları ile çok akıcı dövüşür. Tıpkı Jason gibi dahi seviyesinde zekidir, kendi alet edevatları vardır. Batman'le defalarca kez teke tek dövüşmüş ve onu yenmiştir. Daha fazlası için tıklayınız.
Genel yetenekleri:
- İnsan sınırlarını zorlayan gücü vardır.
- Batman'den bile daha çevik birisidir.
- Dahi seviyesinde zekidir. Tıpkı Batman gibi çok iyi bir dedektiftir.
- Çok iyi bir nişancıdır. Escrima çubuklarını duvarlardan sektirerek rakiplerine çarptırtabilir.
- DC'nin en iyi 10-15 dövüş sanatçısından biridir.

Round 1:
- H2H dövüş. İkisinin de ekipmanı yok.
- Hazırlık yok.
- İkisi de kendi karakterinde.
- Öldüren ya da bayıltan kazanır.

Dövüş Yeri
Gotham'da bir binanın üstü.

Round 2:
- İkisi de tam teçhizat.
- Hazırlık yok.
- İkisi de kendi karakterinde.
- Öldüren ya da bayıltan kazanır.

Dövüş Yeri
Kereste fabrikası.
377@2x.jpg

Round 3:
- Round 2'deki kurallarla aynı ama ikisinin de 6 saat hazırlığı olacak.

Kim kazanır?​

R1
Nightwing için DC'nin en iyi 10-15 dövüş sanatçısından biri demişsin. Bu raundu NW alır o zaman.

R2
Teçhizatlarını bilmiyorum ama NW'nin aksine Red Hood silah kullanıyor. Bu Roundu ona verdim.

R3
Biri Batman'a meydan okuyabiliyormuş. Biri Batman'a karşı kazanabilmiş. Bunda da NW ile giderim.

Nightwing için DC'nin en iyi 10-15 dövüş sanatçısından biri demişsin. Bu raundu NW alır o zaman.
Öyle ama Red Hood da kesinlikle top 20'de olması gereken bir karakter. Ha Dick her türlü daha yetenekli o ayrı :D
Biri Batman'a meydan okuyabiliyormuş. Biri Batman'a karşı kazanabilmiş. Bunda da NW ile giderim.
Batman ile teke tek dövüşebilen, hatta onu dövebilen birisidir.
Ha tabii Dick, Batman'i dövme konusunda daha istikrarlıdır. Ona bir şey diyemem :D Batman genellikle kendini tutuyor Red Hood dövüşlerinde.

Bu şekilde hortlatmış olayım :D

R1: Grayson akar. Red Hood da iyi bir h2h dövüşçüsü olsa da bir Dick değil.

R2: İki türlü de gidebilecek potansiyeli var dövüşün ancak NW gene alır. Basitçe hemen her açıdan Jason'dan daha iyi.

R3: de R2'nin aynısı aslında sonuçta eşit şartlar ve şanslar iki taraf içinde ve daha iyi olan taraf kazanacak o da Nightwing.