Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Poğaça & Çay vs Simit & Ayran

Hangisi?

• Simit & Ayran

• Poğaça & Çay

• Karar veremiyorum, zor soru.

• Hiçbiri. Tavuk döner + kola.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Poğaçayı pek sevmem.Simit'i de tek başına yemem.Eğer tavada güzel bir yumurta olsaydı simit+ayran derdim.Evet garip gelebilir ama yumurtayı simit ile birlikte yemeyi çok seviyorum,hatta birazdan simit+yumurta yiyeceğim :D
tavuk döner+kola :urouge1:

Simit&ayran bonus ekleme peynir.Tavuk döneri pek sevmem hele kola hiç sevmem hep Amerika oyunları bunlar bizim çayımızı kıskanıyorlar. :D :D

@Uncle Ton şekerli çayı en fazla 3 kere içmişimdir. :D :D Şimdi nasıl desem.Döner pek sevmiyorum ya.Döner nasıl desem böyle pirinçsiz sütlaç gibi bir şey.Yediğimde balona dokunduğumda gelen hissi yaşıyorum.Ben kokoreç tayfasındayım :thumbsup: :thumbsup: Kokoreç forever.

@Uncle Ton şekerli çayı en fazla 3 kere içmişimdir. :D :D Şimdi nasıl desem.Döner pek sevmiyorum ya.Döner nasıl desem böyle pirinçsiz sütlaç gibi bir şey.Yediğimde balona dokunduğumda gelen hissi yaşıyorum.Ben kokoreç tayfasındayım :thumbsup: :thumbsup: Kokoreç forever.
Madem bu kadar sakatat seven insan var hepinize bi kelle kırdırayım da nasiplenin. Şart oldu.

@Nabu döner diyip tavuk döneride işin içine katalım. :D Döneri sevmek için gitmediğim yer kalmadı valla.O yüzden yaşasın kokoreç :D

Döner deyince gayet akla tavuk döner gelir. Hayatında et döner veya on liranın üstünde yememiş insanlar var olm ne diyonuz siz ya.

@Uncle Ton En iyi ustanın elinden beleş bile olsa kimse yememeli döneri.İlelelbet kokoreç yaşayacak. :D Herkese yapmayın dediğim üç şey vardır.Evlenmeyin,kendinizi kısıtlamayın,döner yemeyin.İki gerçek varsa bunlardan biri Amy Adams ise diğeri kokoreçtir.Bu yüzden döneri yemeyelim ve döner yiyenleri uyaralım. :rolleyes:

@Uncle Ton En iyi ustanın elinden beleş bile olsa kimse yememeli döneri.İlelelbet kokoreç yaşayacak. :D Herkese yapmayın dediğim üç şey vardır.Evlenmeyin,kendinizi kısıtlamayın,döner yemeyin.İki gerçek varsa bunlardan biri Amy Adams ise diğeri kokoreçtir.Bu yüzden döneri yemeyelim ve döner yiyenleri uyaralım. :rolleyes:
hayatının bir dönemi tavuk dönerle beslenmekle geçmiş bir insan olarak çok zoruma gitti. Tavuk döner bir halk simgesidir.

@Uncle Ton benim için yemeği öldürendir tavuk döner.Hiç sevmiyorum ya.Kokoreç forever.Benim için simge zeytin peynir kuru ekmek.Emektarlara saygı :D

4 şekerli çayın yanına her şeyi yerim.Önüme ne koyduklar farketmez.Normalde Simit>>Poğaça derim ama şu an simidin yanında hiç gitmeyecek ayran ve poğaçanın yanında çay var.Oyum Poğaça çay ikilisine

Zamanında yorum atmışım ama oy vermemişim, Oy ile son 4 yıldır berabere olan oylar bozuldu :D :D

Kahvaltı için poğaca.Yaninda da meyve suyu, çay değil.Tabi bu ikiliyi tüketmeden yarım saat önce mide ilacı içmem şart.

Ögle yemeği, ara öğün veya atıştırmalık olarak bakarsak da simit ayran.

Akşam yemeği ise tabiki tavuk döner+kola veya ayran.