Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Phoenix king thor vs God of Gods Shazam

Thorun yeni versiyonu bu sanırım, Rkt kadar güçlü olacağını sanmıyorum ama Shazamin bu haline bakarsak Yuga Khan gibi bir canavarın bile gücüyle donatılmış, 6 tanridan güç alan birisi var. Ama maalesef Shazam potansiyeline ulaşamadan bitirildi. Yine de çok az farkla Thor diyeceğim galiba.

Phoenix King Thor yüksek zorlukta yener.
Ya bilemiyorum Shazama da şans vermek lazım mı?

Bizim forumdaki listede Gümüş Çağ Shazam'ın üstüne konulmuştu. Ki SA Shazam'la SA Süpo birbirine yakın olduğuna göre Shazam alır diye düşünüyorum. SA Süpo Evrensel+ zaten.

Shazam'ın bu versiyonu Yuga Khan'ı yenmiş bir tip.Yuga Khan'ı tanıtmak gerekirse gerçeklik manipülasyonu da dahil birçok manipülasyon özelliği olan ve "en güçlü New God" olarak tanımlanan bir karakter.Sadece bu featten yola çıktığımda bile en az evrensel+ olarak tanımlanabilecek bir karakter God of Gods Shazam.Multiversal olduğunu ,Mxy ile aynı seviye olduğunu söyleyenler de mevcut.

Thor'un bu versiyonu ise en iyimser düşüncemle bile Universal.Bu bağlamda Thor'a pek şans vermiyorum bu karşılaşmada.

Shazam featless olduğu için Thor'a yakınım ancak Shazam'ın potansiyeli daha fazla çünkü Yuga Khan'dan Source Manipule etme gücü alıyor. Sonucundan emin olamayacağımız bir maç ama Thor daha düzgün bir seçim, rakibine göre daha fazla feat ve dayanak noktası barındırdığı için.