Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Xebec zamanı Harald yerine Loki kral olacaktı var ya neler neler olurdu.

Ya ısrar üzerine okudum son iki sayıyı yani, rezalet ya, adam artık 7-8 sayı önce söylenene bile retcon çakar hale geldi. Sürekli bir hiyerarşi yok edip yeniden kurma var saçma sapan hiç bir şeyin ehemniyetinin kalmadığı, "oluyor yav bir şeyler" tadında bir halde. Cidden katlanması çok güç.

Harald'ı Xebec'e rakip gibi göster, aynı Harald ancak yeni güçler edindikten sonra "O meyve bu güçlerimle benim olabilir" desin. Dev için velet sayılabilecek Loki aynı meyvenin bekçisine tek atsın ? Harald bu meyveye tenezzül etmemiş sanıyorduk fakat ima edilene bakılırsa zaten hak edememiş. Loki ilk denemede ediyor. xD

Gaban ile Shanks hiç zorlanmadan, sıfır isimli atak ile aralarında sohbet ederken Harald'dan bacak alıyorlar ancak son çaremiz Loki diyorlar yani Elbaf başında Loki için yaratılan gizem ve plot twist bu kadar ucuz ittirilip bir yere bağlanabilirdi. Yani wattpad yazarı mısın ?

Cidden OP için suni hype yaratılıp onunla seriyi güvenilir kılmaya çalışıyorlar, yazık yani.

Dikkatimi çeken Loki'nin kral haki eklenmiş silahı Ragnir ile çarpıştığında parçalanıyor.
Buradan da Ragnir'in kral hakisine bile direnci olduğunu anlıyoruz.

Harald'ın kolu & dövmesi hasar alınca aklı başına geliyor ve "çabuk ol, beni yenmenin tam zamanı" diyerek saldırı yapmıyor. Bu açıdan bakarsak Loki'ye karşı Kral Hakisi kullanmamış. Ayrıca söylemlerinden anladık ki kendisini tanrı zannediyor bu da Şenkslere karşı neden pek ciddiye almadığını gösteriyor.

Özetle bok gibi.

Güzel teori ama Dragon Imu'yu biliyor muydu ki? Sabo'dan duyunca öğrendi gibi sanki.

bkIDc.jpg
@Nabu hayır birde geçenlerde jump festada şöyle bir şey demiş xd.Dalga geçiyor resmen

Zoro'nun planı var. Zoro'nun PLANI var. Sıçtık anasını satıyım, durduk yere 500 bölüm daha ekledi Oda.

Brook için ikinci bir flashback beklemiyordum. Çok gerek yoktu aslında ama hikayesinin daha da derinleşmesi güzel bir yandan. Son yıllarda geri planda kalan tayfa üyelerinden biriydi.