Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs One Piece Kudret Sıralaması Turnuvası

Sadece başlarda katılabildim ama sonucu güzel bir oylama olmuş. Kaido ve BM çok aşağıda kalmış ama yapacak bir şey yok. Çok gözden düşürdü Oda verdiği handikaplarla. Normalde şu listede Top 10’da olması gereken karakterler ama Akainu’nun altına koyunca da yadırgamıyor insan.
Beyazbıyık'ın 1. olamadığı bir sıralama, meh.

Sadece başlarda katılabildim ama sonucu güzel bir oylama olmuş. Kaido ve BM çok aşağıda kalmış ama yapacak bir şey yok. Çok gözden düşürdü Oda verdiği handikaplarla. Normalde şu listede Top 10’da olması gereken karakterler ama Akainu’nun altına koyunca da yadırgamıyor insan.
Beyazbıyık'ın 1. olamadığı bir sıralama, meh.
Bence birincilik koltuğunu iki karakterede vermek lazım . İkisininde denk oldukları belli edildi birçok kez.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu liste Wano'nun ortalarında iken yapıldı. Onigashima savaşları henüz başlamamış. Oden flashback'i falan yeni bitmişti. Ancak o zamandan bu zamana çok şey değişti, ve Luffy Vs Kaido hariç belki de tüm büyük dövüşler sonlandı. Ve Luffy dövüşü de nasıl bitecek alayımız biliyoruz.

Ve yine bildiğiniz gibi yakın zamanda bitirdiğimiz Bleach Turnuvası ile beraber üç büyüklerin KB güç sıralaması bitmiş oldu. Ve benim bir "Üç Büyükler Arası Kudret Sıralaması" fikrim var. Fakat bunun için OP'ye bir güncelleme çekmemiz gerekiyor.

Wano'nun sonuna son 10 bölüm falan kaldı diye umut ediyorum. Wano sonrası bir 5-10 bölümde post-war arc tarzı dünyada neler oluyor vesaire onları görürüz. İşte o noktaya geldiğimizde OP turnuvasını bir daha yapacağız. Ancak tüm grupları değil. Ent alttaki 4-5 grup değişecek gibi değil zaten çünkü ya eski karakterler var ya da güncel karakterlerin eski halleri.

Ancak onun haricindeki herkesi (ve yeni eklenecek karakterleri de) dahil eden bir sıralama konusu yapacağım. Taaa en baştan eşleşmeler yapmaya gerek yok. Hepiniz

OP için Top 100-150 isminizi yazacaksınız (burada var olan karakterler, karakterlerin farklı vasyasyonları ve de yeni eklenenler ile) 1. sıraya koyduğunuz 150 puan alacak 150. sıradaki de bir puan. Mantığı anlamışsınızdır.

Bu hususta çıkan puantaja göre Top 100 ya da 150 güncellenecek ve güncellendikten sonra da 3 büyükler turnuvası başlatılabilir.

Gelişmelerden gene sizleri haberdar ederim.

Ve Luffy dövüşü de nasıl bitecek alayımız biliyoruz.
Bu kadarını bilemezdik.
Artık bu seri için bir liste yapma derdine girer miyim bilmiyorum ancak başka yapmak isteyenler olursa yapabiliriz.
Bence yinede yapalım ya. Hem belki aktifliğe katkı sağlamış oluruz hemde seriden soğumuş olsam da keyifli bir aktivite oluyor diye düşünüyorum. Tabi başkaları ne der bilemem.

Ahauhauha. Lan temizinden 4 aydır gelecek ay biter diyoruz hala bitmedi ark.

Ama merak etmeyin gelecek sayı son.

Wano arkı bitene kadar 2 tane Naruto turnuvası düzenleyip bitiriz burada :D bana kalırsa hiç uğraşmaya değmez ama tabi siz bilirsiniz.

@Nabu
Bence tüm turnuvayı yeniden yapmak yerine yeni ekleyeceğiniz karakterleri ve yerleri değişecek olanları secip bunları nereye korsunuz diye sorun.

Top 20 karakteri de yine turnuva şeklinde yapalım.

Hem zaman hem enerji tasarrufu.

Bence tüm turnuvayı yeniden yapmak yerine yeni ekleyeceğiniz karakterleri ve yerleri değişecek olanları secip bunları nereye korsunuz diye sorun.
Yok zaten turnuva düşünmüyordum. Gruplara ayırıp her grup için "Bu gruptakileri güçlüden güçsüze sıralasanız nasıl sıralardınız" tarzı bir şey yaptırmak vardı aklımda. Öyle çok daha hızlı yol alırız. Ama senin dediğin de olabilir Top 20 için turnuva da olabilir.

Yok zaten turnuva düşünmüyordum. Gruplara ayırıp her grup için "Bu gruptakileri güçlüden güçsüze sıralasanız nasıl sıralardınız" tarzı bir şey yaptırmak vardı aklımda. Öyle çok daha hızlı yol alırız. Ama senin dediğin de olabilir Top 20 için turnuva da olabilir.
Top 20 çok değişmedi esasında ya. Top 50-20 arası çok değişti. :D Luffy'nin sırası artar, Kaido'nun sırası artar, Big Mom'ın sırası azalır bence.

Yalnız big mom biraz daha düşerse neredeyse sağ kol seviyesine inecek sıralamada :D
Big Mom'ın sıralamasını unuttum ben. Benim kendi listemde ilk 15'de ancak forumda pek güçlü gözükmüyor. Bir de o zamandan sonra daha da kötü görülmeye başlandı ondan dedim. Bence Akainu'nun ve Mihowk-sama'nın altındadır, Kizaru-Fujitora gibi amirallerin üstündedir. :) Tabii bu saydığım 4 isim de yakın.

Big Mom'ın sıralamasını unuttum ben. Benim kendi listemde ilk 15'de ancak forumda pek güçlü gözükmüyor. Bir de o zamandan sonra daha da kötü görülmeye başlandı ondan dedim. Bence Akainu'nun ve Mihowk-sama'nın altındadır, Kizaru-Fujitora gibi amirallerin üstündedir. Tabii bu saydığım 4 isim de yakın.
Haklısın bende zaten Big mom'upek güçlü görmüyorum.Açık ara en zayıf yonko(cuk) kendisi.Hatta Kizaru'dan bile dayak yiyebilir.

Dövüşler bitti ancak hala Adaya giren, çıkan olabilir diye yeni oylamayı başlatmıyorum. Ark resmen bitince başlarız.

Amiral ufaktan gücünü gösterebilir. Beklemek daha mantıklı. Ama OP hala belirsiz, çoğu Top Tier karakter hala kapalı kutu. Roger, Zirve WB, Zirve Garp, Zirve Rayleigh, Karasakal, Zirve Kong, Zirve Sengoku, Güncel Sakazuki, Shanks, Dragon, Imu(hadi onu geç), Mifak. Bunlar tamamen bilinmiyor.