Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs One Piece Kudret Sıralaması Turnuvası

Valla çok isterdim katılmayı ama OP hakkında birkaç popüler karakter harici hiç bilgim yok neredeyse :D O yüzden ben pas geçmek durumundayım maalesef...

Orada burada çok fazla okumak istediğim seri birikti ve işler güçler ve de üşengeçlik sebebiyle daha hiçbirine doğru dürüst başlayamadım bile :D One Piece'i okumaya başlayıp güncele gelmem de çok uzun süreceği için gözümü korkutuyor açıkçası ve ne yalan söyleyeyim çok da ilgimi çeken bir seri olmadı hiçbir zaman..

Şu anlık turnuvası yapılırsa %100 katılım sağlayabileceğim bir Naruto ve de One Punch Man var. My Hero Academia, Bleach, Toriko, Fairy Tail, Sakamoto Days, Boruto ve birkaç tane daha seride de bayağı güncel veya sonlara yakınım. Bir de genel olarak herkesin izlemiş olduğunu düşündüğüm Avatar serileri turnuvası da eğlenceli olabilir bence. Eğer ilerde bu serilerin turnuvası yapılması söz konusu olursa bilginiz olsun :D

İşin ucu "Ya bence bu bunu almamalı"ya varacak.
Genelde durum bu aynen.

One Piece'i okumaya başlayıp güncele gelmem de çok uzun süreceği için gözümü korkutuyor açıkçası ve ne yalan söyleyeyim çok da ilgimi çeken bir seri olmadı hiçbir zaman..
Madem öyle aman uzak dur xD Bulaşma bizim gibi

Eğer ilerde bu serilerin turnuvası yapılması söz konusu olursa bilginiz olsun
Tamamdır.

Eski turnuvada ki Dragonun sıralamaya bak küfür gibi anasını satayım ya neyseki yeni turnuvada hak ettiği yeri alacak reisim

2-3 Kişiden daha teyit alırsak, boş bir zamanıda grupları ayarlarım.

Millet bu arada grupları oluştururken, daha doğrusu düşünürken farkettim ki, OP'de karakter sayısı Naruto ve Bleach gibi serilere kıyasla epey fazla (Hele de Bleach'e) bir de karakterlerin modları, farklı zamanlardaki halleri derken çok büyüyor. O denli büyük bir turnuva bu kadar ufak katılımla bizi sıkar yorar.

O yüzden çok ikonik karakterler hariç zaman atlaması öncesinden pek bir karakter almayacağım. Enel, Arlong, Cp9 ajanları, Pacifista, Zaman Atlaması Öncesi Supernovalar ve Tayfa üyeleri, Yami Yami Teach, Base Teach, Magellan, Mr.2 , Mr.3, Moria, Oars vs gibi tipler hariç zaman atlaması öncesinden hiç kimse almayı niyetinde değilim.

Bir diğer niyetim de Yeni Dünya seviyesi olmayan isimleri almamak. Arlong, yeni dünya görmüş sonunda, Enel ise Smoker, Grandline öncesi estiriyorsa o da estirirdi diye düşünüyorum.

Önceki denememizde Baroque Works'un tüm ajanları, Enel'in tüm rahipleri, Alabasta tayfasının tamamı falan vardı bu sefer öyle şeyleri sokmayacağım.

Ayrıca, Umu, Joyboy, Davy Jones, Nika, Kara Nika vs gibi şu an için dokunulmaz gibi resmedilen arkadaşları da almayacağız. Onları God Tier ya da Peak Tier diye ayırırız oylamaya sokmayız.

God Valley de bitti aslında bunu tekrar yapabiliriz.Yoksa Elbaf bitsin mi ? Bir sonraki yapışımız seri sonu her halde.

Ama şöyle en azından 4-5 kişi katılsa...

@Garou @Shrimp @Flyjin @Homelander @Ronny @Monolith @KocaYusuf53 @Uchiha Madara @Rakatas @Trao @Uncle Paulie

Son 1 yıl içinde aktiflik göstermiş ve OP bilen kişileri ekledim.
Ben 2 yıla yakın süredir mangayı okumuyorum, sadece spoilerlardan birkaç şey duydum. Animeyi izliyorum sadece. Powerscaling ile de ilgilenmiyorum pek.

Katılırım bende.Anime güncel takip ediyorum ama serinin populerligi sağolsun her hafta mangasında da neler olduğu internette karşıma çıkıyor.

Şu an benimle beraber 6 kişi falan. Biraz daha bekleyelim, zaten ark biter o sırada 3-4 kişi daha var gelebilme ihtimali olan. Ondan sorna duruma göre başlarız. Ben grupları hazırlamaya yarın başlarım zira haftaya gene Çorum a gidebilirim iş için, o bölmeden yapmam lazım.