@Shrimp
Ben bunun net bir cevabı olmadığını plota göre Oda'nın bunu değiştireceğini düşünüyorum. Çünkü Oda bu hakiyi ilk getirdiğinde bu kişinin saf iradesinin, azminin dışarıya bir enerji olarak hasıl olması idi. Ancak sonra böyle hakinin kendisi bir iç enerjiye dönüştürüldü. Çakra gibi biten, sonra dolan, bitince kişinin fenalaştığı bişi oldu. İrade gücü fiziksel bir şey değildir ki azalsın, çoğalsın seni yorsun falan.
Şimdi olaya "irade gücü" perspektifinden bakarsak hem Big Mom hem de Kaido'dan daha çok irade gücü sahibi kişiler olan Luffy ve Zoro gibi adamları Law çok rahat oradan oraya hoplatabiliyordu üstüne üstlük bedenlerini dahi değiştirebiliyordu.
Nitekim irade gücü kısmından bakınca Law'a direkt nerf gelmiş gibi duruyor.
Yok enerji/güç birimi perspektifinden bakınca da , Bu adam Fujitora + Dof ile aynı anda dövüştü onlarca dakika boyunca ve bu Wano Arkına göre daha ham bir Law idi, ona rağmen bir kere bile "büyük hakileri taşıyamam" demiyordu.
Dövüş off-panel olduğundan shambles gibi şeyleri Fuji'ye karşı kullandı mı bilmiyoruz ancak Fuji'nin hemen dibindeyken ondan kaçarken kullandı.
Nitekim, büyük hakiler bu meyveyi etkisizleştirse Law'ın, Fuji'nin hemen dibinde room açıp sonra ışınlanamaması lazımdı.
Wano'ya geldiğimizde bence buna spesifik olarak nerf getirdi Oda, çünkü Law'ın meyve OP evreni için aşırı güçlü ve bu hep böyleydi.
----------------------------------------
Sugar soruna gelirsek, bence tamamen plota bağlı bir şey bu.
Misal Sanat Sanat meyveli Giola, Nami + Chopper + Usopp + Brook'a tek attığında atabilmesinin sebebi bu dördünün toplamından daha yüksek haki sahibi oluşu muydu ?
Yani Oda'nın serisinde "kervan yolda düzülür" . Maalesef. Ben genel geçer bir kural ya da sistem olduğunu düşünmüyorum Haki-meyve interaksiyonlarında. Defalarca da fikrini değiştirdi zaten.