Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Abi şu OP live action ı bu kalitede, bu kadar lame prodüksiyon ile bu kadar hata ile (Zoro'nun plastik kılıçları mesela) başka bir serinin olsa IMDb notu 3.4 idi xD OP Fan Kitlesi kadar , bir sanat dalı adına seviyeyi bu kadar aşağı çekebilmiş başka devasa bir topluluk ben bilmiyorum yeminle.

OP Fan Kitlesinde , LBJ Fanlığı, AKP müritliği kafası var, iyi olması şart değil önemli olan OP olması gibi bir durum var :D

Abi şu OP live action ı bu kalitede, bu kadar lame prodüksiyon ile bu kadar hata ile (Zoro'nun plastik kılıçları mesela) başka bir serinin olsa IMDb notu 3.4 idi xD OP Fan Kitlesi kadar , bir sanat dalı adına seviyeyi bu kadar aşağı çekebilmiş başka devasa bir topluluk ben bilmiyorum yeminle.

OP Fan Kitlesinde , LBJ Fanlığı, AKP müritliği kafası var, iyi olması şart değil önemli olan OP olması gibi bir durum var :D
Aslında ben eleştirmiyorum, farklı ve yeni bir konusu var. Daha önce de dediğim gibi izlenme sebebi belli.
En azından ben sıradaki sezonu da izleyeceğim. Sonuçta insanlar hep aynı konuları, her filmde görmekten sıkıldı.

nmcw44w.png

XZFBz3G.png

LA’dan 2.sezondan tek beklentim logue town sahnelerini iyi yapmaları başka bir şey beklemiyorum.Bunu yaparlarsa benden geçer not alırlar

LA’dan 2.sezondan tek beklentim logue town sahnelerini iyi yapmaları başka bir şey beklemiyorum.Bunu yaparlarsa benden geçer not alırlar
Oda: "Dragon'u son savaşa saklıyorum o yüzden az gösteriyorum"
Netflix: "Eğer mangada bu kadar az gözüküyorsa önemli değildir herhalde, bu sahneyi koymayalım bence. Biraz daha Nami'ye fokus yapalım kameraları"
Alternatif Netflix: Oda-sensei Dragon büyük işler becereceği için sona saklıyor değerini koruyor. Öyleyse biz de hiç göstermeyelim daha değerli olsun.

Ya kıyamam ya, adam Dragon farmı yapıyor bildiğin. Helal lan sana !
Abi reise olan sevgimi aynen şu şekil 😁

Oda: "Dragon'u son savaşa saklıyorum o yüzden az gösteriyorum"
Netflix: "Eğer mangada bu kadar az gözüküyorsa önemli değildir herhalde, bu sahneyi koymayalım bence. Biraz daha Nami'ye fokus yapalım kameraları"
Alternatif Netflix: Oda-sensei Dragon büyük işler becereceği için sona saklıyor değerini koruyor. Öyleyse biz de hiç göstermeyelim daha değerli olsun.
Abi senin Dragonla kişisel problemlerin var herhalde naptı sana bu adam ya xd

Lucci en büyük aday.
---
İkisinin adı da Lu ile başlıyor.
İkisi de siyah saçlı.
İkisi de bir ekibe kaptanlık/liderlik yapıyor.
İkisi de hayvansever.
Lucci göğsünün soluna mor bir çiçek koyuyor. Luffy'nin belindeki kuşak da mor (bazen sarı) renkli.
İkisi de Robin'e takıntılı.

Crocodile'dan daha büyük bir aday Rob Lucci.

Lucci en büyük aday.
---
İkisinin adı da Lu ile başlıyor.
İkisi de siyah saçlı.
İkisi de bir ekibe kaptanlık/liderlik yapıyor.
İkisi de hayvansever.
Lucci göğsünün soluna mor bir çiçek koyuyor. Luffy'nin belindeki kuşak da mor (bazen sarı) renkli.
İkisi de Robin'e takıntılı.

Crocodile'dan daha büyük bir aday Rob Lucci.
Luffy nasıl takıntılı?

0967-018.png
0968-002.png
Bunun için bir açıklama geldi mi veya mantıklı bir teori var mı? Shanks Joyboy olma şansının olmadığını anladığı için falan mı ağlıyor?

0967-018.png
0968-002.png
Bunun için bir açıklama geldi mi veya mantıklı bir teori var mı? Shanks Joyboy olma şansının olmadığını anladığı için falan mı ağlıyor?
Yok gelmedi ama tahminim Buggy ile beraber komiklik yapan bir tayfa kuramayacağı için ağlıyordur. Boş adam olmak istiyordu, Roger ona vazife yükledi çünkü.

0987-005.png
Bu Ryuo iç hasar gibi bir şey olmuyor muydu? Bıçakların delmesine nasıl yardımcı oluyor? Herifi Kin'emon deldi. Ta Punk Hazard'da fodder olan adam Kaido deliyor.

0987-005.png
Bu Ryuo iç hasar gibi bir şey olmuyor muydu? Bıçakların delmesine nasıl yardımcı oluyor? Herifi Kin'emon deldi. Ta Punk Hazard'da fodder olan adam Kaido deliyor.
Spoiler yemek istersen;

O ihtiyar bunağın Luffy'e Ryou diye anlattığı şey aslında Kralın Hakisi. Onu da Kaido ile savaşında öğreniyor Luffy. Normal Silahlanma hakisiyle sadece azıcık çizik, kan vs alabilmesine rağmen Kralın Hakisini eline kaplayıp vurduğunda yumruğu temas etmiyor. Temas etmeden de iç organlarına kadar zarar veriyor. Bunların yaptığı ise normal silahlanma hakisini o ihtiyar bunağın anlattığı şekilde görünmez kalkan gibi kılıçların etrafına kaplaması. Yani kılıç Kaido'yu delebilir ama Kralın Hakisi ile kaplanmış bir saldırı kadar içten/dıştan hasar veremez. Zoro vs Kaido & Luffy vs Kaido savaşında göreceksin.

Yemek istemezsen;
Hiç kurcalama. :D

0987-005.png
Oden'den öğrenmiş Kınlar bunu kullanmayı. Kınların saldırıları Kaido'ya büyük bir hasar vermiş değil zaten göreceksin ileride.