Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Şimdi biraz açmanızı istesem muhtemelen spoiler olacak. 😄 Neyse ya daha Punk Hazard'dayım. WCI'da falan BM'yle yüzleşiyordu sanırsam, bozarsa da görürüz artık. En azından rastgele retcon yiyip bozulacak gizemli bir kökeni yok, ona da şükretmek lazım. 😄
Bu arada bozulmalar bayağı sonra yani bir süre daha rahatsın. WCI da falan reis zaten kendisi.

bir de düzgün takıldığında Sanji.
Giderek daha da nadirleşecek bir şey maalesef bu :D

0659-003.png
Smoker, adının hakkını vermek için bu kadar abartmaya gerek yok be reis. 😄 Adam Logia olmasaydı toprak olmuştu. 😄

0659-003.png
Smoker, adının hakkını vermek için bu kadar abartmaya gerek yok be reis. 😄 Adam Logia olmasaydı toprak olmuştu. 😄
Şu adama çok anlam yüklemiştim ya, Roger için Garp neyse, Luffy için de bu o olacak dediydim.
Oda elbette "internetteki teorileri takip ediyorum eğer yapacağım bir şey varsa değiştiriyorum" diyordu.
Bunu da değiştirdi. Keşke Coby uzun süre yaşayacak, Dragon harekete geçecek, Akainu kötü biri olarak kalacak falan deseydim.

Şu adama çok anlam yüklemiştim ya, Roger için Garp neyse, Luffy için de bu o olacak dediydim.
Valla güzel olurdu, burada da hazır koramiralliğe yükselmişken Luffy'e denk falan olsaydı. Sanırım onun yerine Doffy no-diff almış kendisini, Aokiji kurtarmış falan.

Valla güzel olurdu, burada da hazır koramiralliğe yükselmişken Luffy'e denk falan olsaydı. Sanırım onun yerine Doffy no-diff almış kendisini, Aokiji kurtarmış falan.
Law tek attı, Doffy no-diff aldı falan. Yani her türlü güçlenmemiş. :D

Law tek attı, Doffy no-diff aldı falan. Yani her türlü güçlenmemiş. :D
Yani o zaman Smoker niye hikayede ki? Ana karakterin peşindeki haftalık kötü gibi takılmaktan fazlasını hiç yapmadı zaman atlaması öncesinde de. Hiçbir şey olmadı mı yani bu adamdan? Hiçbir amaca hizmet etmiyor mu?

Nope 0'dan mangayı okuyorum. 😄 Punk Hazard'a yeni vardım.
İyi okumalar. Bırak diyenlere çok aldırış etme One Piece'i topluca okumak ayrı bir keyifli oluyor. Zamanında insanları bıktırmış olan Dressrosa, Wano gibi arclardan bile keyif alırsın diye düşünüyorum. Şanslısın bu konuda.

İyi okumalar. Bırak diyenlere çok aldırış etme One Piece'i topluca okumak ayrı bir keyifli oluyor. Zamanında insanları bıktırmış olan Dressrosa, Wano gibi arclardan bile keyif alırsın diye düşünüyorum. Şanslısın bu konuda.
Eyvallah, göreceğiz nasılmış.

Yani o zaman Smoker niye hikayede ki? Ana karakterin peşindeki haftalık kötü gibi takılmaktan fazlasını hiç yapmadı zaman atlaması öncesinde de. Hiçbir şey olmadı mı yani bu adamdan? Hiçbir amaca hizmet etmiyor mu?
Bir One Piece müridi der ki "Eiichiro Oda geciktiriyorsa güzelleştiriyordur".

Özet: Çok fazla karakter üretti, ama bakalım nasıl bağlayacak finalde. Hala daha karakter üretiyor.

0690-016.png
0690-017.png
İlginç, böyle kilit bir sahneyi Luffy'den başkasına vermesini beklemezdim. Şikayet ettiğimden değil tabii, daha güzel olmuş hatta ama beklemezdim yani. 😄 Ben bu sahneyi sadece Law'ın havalı bir feati sanıyordum. 😄