Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Spoiler nedir merak edenler için;

- Uçan Altılı'nın yenilgisi tüm Onigashima'ya anons ediliyor.
- Onigashima'nın Wanokuni'nin üzerine iniş yapmasına 15 dakika kalmış.
- Raizo vs Fukurokuju
- Killer vs Hawkins
- Hawkins meyve gücüyle Kid'e bağlanmış, yani kendisi yaralanır veya ölürse aynısı Kid'in başına gelecekmiş.
- Sanji vs King & Queen
- Sanji ikisiyle birlikte aynı anda uğraşmanın zor olduğunu söylüyor.
- Perospero şeker oklarıyla Sanji''ye saldırı yapmaya kalkışırken Nekomamushi saldırıyor.
- King, Zoro'ya saldırıyor ama Marco durduruyor.
- Marco, King'e uzun zaman önce Red Line'ın üstünde yaşayan ve ateş yaratma/kontrol etme gücüne sahip bir ırkın olduğunu duyduğunu söylüyor.
- Zoro iyileşiyor.- Sayının sonunda çift sayfalık bir çizimde Zoro ve Sanji; King ile Queen'e saldırıyor.Zoro: Eğer bu dövüşü kazanırsak...Sanji: Evet, ona daha yakın olacağız...Zoro ve Sanji: Luffy'nin Korsanlar Kralı olmasına!

Bu bölümden sonra bir sonraki bölüm için ara olmayacak.

Animeye başlayacağım da
Animede sadece Water7-Marineford arasını izle gerisi anlamsız. Çünkü animasyon genelde epey kötü. Takip edeceksen Mangayı oku. Ama bu kadar zahmete değmez onu da diyeyim.

Zoro ve sanji 1-2 bölüm dayak yemezse mangaka sıvadı demektir.
Sıvadı zaten. Sen WCI arkına Sanji arkı de sonra hiç bir şey yaptırma, Dressrosa 'da Viola'nın götünde gezdir. Punk hazard da Vergo'dan ayar yedirt. (bunlar seri içindeki kronoloji'ye göre son 1-1.5 ay içinde olup biten şeyler bu arada :D Yayımlanma olarak 7-8 yıl geçti o ayrı)

Şimdi, ödülleri arasında 1 milyar fark olan iki adamı eşleştir. Queen + Peros'u tom ve jerry animasyonlarındaki bir hareketle paketledi resmen. Kısa bir süreliğine de King + Queen tutuyormuş ? WTF ?!

Marco VS King'i ben anlamadım zaten. Marco, Queen'i tutup, Chopper'a dövdürürken King neredeydi ? King altındaki askerlere emir verirken ve de denden mushi'ye cevap verirken Marco ne yapıyordu. King nasıl Marco'yu sapıttı da Queen'in yanına geldi Sanji için ?

O-Tama adamların ordusunu bizim yaptı. Momonosuke hayatının buff'ını almak üzere. Minkler geldi adaya yardım için. Jinbei tayfaya katıldı. Kınlar var zaten. Zoro, Enma'yı aldı. Drake bizim tarafa geçti. Kid ve Killer bizim için dövüşüyor. Yamato bizim için dövüşüyor.

Abi ben merak ediyorum Marco ne bokuma geldi ki ? Yani King Vs Marco teketekinde ağır bir yara dahi koyamayacaksa. King'i hibridine ya da ultimate atağıan dahi zorlayamayacaksa en sonunda King, Zoro'nun eşleşmesi ise. Yav biri bana söylesin Marco niye var ?

Aklıma gelen tek şey. Dressrosa'da herkes iiyileştiren Tontatta Prensesi gibi. Marco sanırım bu öldü sandığımız herkesi alevleri ile geri getirecek. Uyanış açıp falan. Ancak böyle bir şey olursa "Haaa bu adamın adada olmasının bir sebebi varmış" derim yani. Zaten bunu ilk çağırdığımızda gelmedi. Sonra da geçerken uğrayayım çekti falan. Peros'un Chopper'ı öldüremeyen oku ile MArco'yu öldüreceğine inanıyor olması da bir tuhaftı zaten. Yani Marco etrafında dönderilen her şey aşırı saçma işlendi.

Kaç sayıdır uçan altılı çöplerinin savaşını izliyoruz.

Drake Vs Apoo off panel
Drake Vs Queen + Who's Off panel
law vs hawkins off panel
kaido vs luffy 2. raunt off panel
Big Mom ile ilgili her şeyin yarısı off-panel
Kaido vs Bİg Mom off panel
WB VS Roger off panel
King Vs Marco off panel
ve daha niceleri

Ama Robin Vs Black Maria gibi fairy tailden fırlama dövüşler on-panel. Sasaki Vs Franky gibi saçmalıklar on panel. Ulti Vs Herkes on panel.

Arkın başında zırhı ile Page One indirmekte binbir güçlük çeken adam base halinde Queen + Peros'a malkoçoğlu çekiyor. Sonra da Queen + peros + King tutuyor saniyelik de olsa .... Höh anam. Bu adamın yendiği son güçlü karakter kim diye bakıyorsun. Oklar Ennies Lobby arkından Jabra'yı gösteriyor. Sen bunca ark bu adamın böyle bir şey yapabilitesini verme, umursama. Şimdi ne oldu ? Zart diye sol kol mu oldu ?

niye bir kaç hafta önce Dof'a "itinim abi" diyememiş peki ?

Savaş Lordları 3. kumandan bile etmez diyenlere, Jinbei ve Dof'dan tokat gibi gerçekler geliyor sayın seyirciler. Sanji yıllardır boş durup birden bire Jinbei'nin üstüne mi çıktı ? Hani bu seride karakterler dövüştükleri rakiplerin gücüne oranla daha da güçleniyorlardı ?

Ulan Jinbei yıllar önce beyazsakalın tümen komutanına denkti zaten. Bunun üzerine MF'de dövüşüyor, WCI'da dövüşüyor (birinde amiral ile diğerinde yonko ile) şimdi de Wano da yani. Ee o zaman bu adam da güçlenmiyor mu ?

Sanji'nin bu kadar güçlenmesi Viola ve Pudding'İn götünde gezmesi mi yani ?

------------------------------------

İnsanlar Naruto evrenindeki ani güç sıçramasına laf atarlardı bir de (haksızlardı demiyorum bu arada) ama orada bile en azından reenkarnasyon, peygamberlik, tanrısallık vs vs gibi sebepler koydular ortaya. Hoşuna gitmese bile "olmaz lan öyle şey" diyemiyordun yani.

Orlombus'un yardımı olmadan Pica kesemeyen . Aklı başında olmayan Killer'a zorlanan (zehirlenmişti biliyorum ama rakibi de nerflü idi nitekim gene eşit tabanda dövüştüler) , kaptanı ile Basil Hawkins'in çivilerinden kaçan, ark başında gazelman'dan gene kaptanı ile beraber blitz yiyen Zoro. Şimdi Marco'nun yenemediği adamımı yenecek ? Hadi gene Zoro, kaido'ya verdiği hasar ile bir foreshadowing yapmıştı. AMa Sanji hala çok saçma.

Robin'inki de saçma idi. O şeytran formuna girebilmesi ile meyve gücünün alakası ne ki ? Sırf cool olsun diye çizilmiş sahne.

Robin, bir veterana tek atabiliyorken. Usopp + nami + zeus bir veterana ancak stunt atabiliyorlar :D Tayadaki dengelere gel :D Usopp, dressrosa da hayvan gibi gözlem haki uyandırmadı mı ? Bu adam sniper değil mi ? Bakın ennies lobby arkına Usopp yakın dövüşe gerekmedikçe girmezdi. uzakta bir pozisyon alır oradan destek atışı sağlardı. Bu adam kilometrelerce uzakta, duvarların içindeki şeyleri görebilecek bir güç uyandırdı. Koyun bu adamı Wano'ya, oradan Onigashima'ya sıksın. Den Den Mushi'yi de verin eline. Şu şuradan şuraya gidiyor, Bu buraya geliyor. Falan gibi gözü olsun ekibin. Usopp niye 1 metre önündeki Page One'a atak sıkmakla uğraştırılıyor ki ?

Bir de tayfadaki güçlenme olayının "item kasmak" olması beni üzüyor. Başka evrende kimse de böyle bişi yok çünkü.

Sanji -> Germa Kutu Kolası
Zoro -> Enma (lan sen önce sıradan kılıçlarını bir karartaydın reis )
Nami -> Zeuslu Yıldırım Çubuğu
Usopp -> Hala zaman atlaması sırasında gittiği adadan topladığı özel bitkileri kullanıyor nasıl bir şeyse bitmedi mübarek. Hala gerçek ok ya da taş vs kullanma yok. Adam keskin nişancı mı, alt seviye mage mi belli değil.
Franky -> Adam Sayborg bunun için item ve parça kasmak mantıklı işte.

Tayfa da boş zamanlarında çalıştığını, gördüğümüz tek adam olan Zoro bari item ile güç kazanmasaydı.

neyse çok doluyum. Sokayım böyle işe diyorum. Marco şu ark bitene kadar cidden "vaaaay" dedirtecek bir icraat yapmazsa Beyazsakal tayfası cidden vasıfsızmış diyeceğim.

Kaptanları daha 1 ark önce en zayıf yonko'nun sağ kolunu 10 küsür saat sonunda kıl payı farkla yendi. Yendikten sonra da bilincini yitirdi.

Şimdi bırak sağ kolu. Sol kol bile Yonko Sol kolu karşısına çıkıyor :D :D

Naruto'daki finale doğru gaza basma varya ... Hani hepimizin çok sövdüğü. Haah. Ona kurban olacağız benden demesi.

Sadece onda değil ki. Sanji’nin diş geçiremediği Dof, Lütfüyü onca dezavantaja rağmen küçük farkla elindrn kaçırdı. Aynı Lütfü
şimdi bir anda yetişkin olacak veletle
Kaido’ya yürüyecek. Peh.

@Nabu

Benim anladığım kadarıyla marco’nun derdi savaşın kaderini değiştirecek bişey yapmak değil. Kaido’yu da komutanları da indirmek bizim tayfanın görevi.

Zoro çatıdayken ve sanji de mariayla, zoroyu taşımakla falan oyalanırken marco o iki komutanı tuttu sadece. Saldırdıklarında falan karşılık veriyor, chopper’ı koruyor falan. Kesintisiz vs atmamış. Zoro ve sanji gelene kadar oyalamış yani.
ve baya nefes nefese gösterilmişti önceden. Kendini çok zorluyordu 1 vs 2 dövüşürken.

Robin şanslıydı bence. Karşısına dinazorlardan biri gelse kemik kırmaya gücü yetmeyebilirdi.

Franky de lazer gücü sayesinde kazanıyor. Punk hazard’da sanji’nin çizemediği kapıyı yok etmişti.

Nami zaten big mom’ın deldiği, bi gıdım canı kalmış ultiyi indirdi.

bi şekilde plot yardımıyla kazandılar. Bana saçma ve tutarsız gelen sadece sanji’nin durumu şuan. Bari suitle yapsaydı şunları.
zoro da enmasız yapsa şaşırırdım tabi.

Sanji’yi baya ezikleyince biraz fan service yapmak istemiş gibi geliyor bana. Çok tepki geliyordu çünkü. Şimdi vs sırasında düzeltse çok takılmam ben bu duruma.
Sanji kaça kaça rakip oyalamaya uygun bi tarza sahip. Nasıl oyaladığını görsek bu kadar da takılmazdım. Dof’a karşı biraz meyveyi bilmemekten o duruma düştü. Zoro ve luffy’nin apoo karşısındaki hali gibi görüyorum onu.

Zoro hadi neyse hazırladılar da. Sanji güm diye geldi. Usopp kadar iş yapmadı TS sonrası. Tek işi Dof’u bir kaç saniye tutması. Şimdi de daha uzun süre iki sağ kol tutuyor işte. Ne diyelim?

Bu arada Dof biraz küçümseniyordu ama Tobi Roppo’yu tek başına sicim manyağı yaparmış.

Benim anladığım kadarıyla marco’nun derdi savaşın kaderini değiştirecek bişey yapmak değil. Kaido’yu da komutanları da indirmek bizim tayfanın görevi.
Tamam da neden ? O indirebiliyorsa o indirsin. Sözleşmemi imzalamış Zoro ile Marco Wano'ya gelmeden önce. O zaman en baştan Marco bu adada ne halt yiyor ? Hem de başta gelmeyeceğim demişti.

ve baya nefes nefese gösterilmişti önceden. Kendini çok zorluyordu 1 vs 2 dövüşürken.
O da ayrı bir şey. 1 vs 2 kısmı bir kaç dakika sürüyor zaten sonrasında Queen hemen oradan ayrılıyor. Chopper + Marco, Queen döverken King yok piyasada :D Queen sonra zaten, Chopper ile eşleşiyor falan. King Vs Marco'ya dönüyor.

Marco 20 dk aralıklarla dinlene dinlene bu ikisini tuttu diye götünden soluyacaksa neresi anka kuşu bunun ? 20 yıllık emeklilik sonrası kılıcını eline 20 yıl sonra aldığında Rayleigh'nin ilkyaptığı işe onlarca dakika Amiral tutmak oluyor.

Marco da King tuttu diye bu hale geliyorsa lel :D Hem de meyvesi sonsuz yenilenmenin sembolü iken.

Robin şanslıydı bence. Karşısına dinazorlardan biri gelse kemik kırmaya gücü yetmeyebilirdi.
Plot sayesinde gene yeterdi. Aga sen cidden Oda'nın Dinazor, Örümcek vs diye ayırdığını mı düşünüyorsun ? :D

Nami zaten big mom’ın deldiği, bi gıdım canı kalmış ultiyi indirdi.
BM'in ultimate atakla Ulti indirememesi lel. Page One'da ölmemişse kesinlikle Kaido ile beraber en zayıf yonko olacaklar. Oden'ın da seviyesi düştü. Kin'emon'un yaptığından sonra :D oda olan ile bitenin bağlantısını kurmaktan aciz.

Dof’a karşı biraz meyveyi bilmemekten o duruma düştü. Zoro ve luffy’nin apoo karşısındaki hali gibi görüyorum onu.
Olay sadece Dof ile bitmiyor ki ? Vergo'da neyi bilmiyordu ? Hakiyi mi ?

Suit ile Page One ile ancak beraberliğe oynayabildiğinde ?

Drake'in kuyruğu ile siyego çektiğinde ?

King'in gagasıyla geminin içinden geçirdiğinde ?

Bu adam base halinde Queen + Peros'a looney toon karakteri muamelesi çekebilen biri ise. Yukarıda saydıklarımdan hiç biri olmamalıydı (hadi king neyse).

Kaldı ki, sadece meyve değil, fiziksel olarak ve haki olarak da Dof orada aşırı fark koydu Sanji'ye. gören de parasit olmasa Sanji dof alacak sanır aga :D

Zoro hadi neyse hazırladılar da
O da son dakika da yani. yoksa oda bir bok yapmıyor zaman atlamasından beridir.

Ayyaş Ahtapot, Monet ve Orlombus yardımı ile Pica kesmek hariç adamın bir olayı yok zaman atlaması sonrası.

Zart diye King'in rakibi oldu herif. Lan adamın kaptanı 1 ay önce King'in dengi (nispeten) birini bildiğin averaj farkıyla yendi :D :D Bilinci kapandı sonrasında.

Kaido’ya yürüyecek. Peh.
Aynen.

1 arc önce BM'in hakisinden zayıftı hakisi. Şimdi BM'in advanced kokası ile haki ile korunmayan Page One bile öldüremediğini göreceğiz. Ama Luffy 2 p-up ile Kaido alacak :D

MEEEEH !

Sanırım biz bu zamana kadar yanlış anlamışız abi. Zoro’lar Luffy’e değil. Luffy Zorolara yetişiyormuş. İkili mütavaziliğinden sağ kol almamışlar. Beklemişler.

@Nabu

Maria örümcek bile değildi ki kırılan bölgesi insan formundaydı. Sanki robin’e özel ayarlanmış bi tobi roppo gibiydi bence. Robin’in koca bi dinazoru tutup güreş hareketiyle öyle indirişini hayal edemiyorum ben. Zaten dayanıklılıklarıyla övünüyordular.

Big mom’ın ultimate’i saf meyve saldırısıydı. Fiziksel gücün, hakinin falan bu kadar öneme sahip olduğu evrende o saldırının bi dinazor indirememesi o kadar da absürt değil bence. Kral hakili yumruk tek atmış mesela diğerine.
Zaten büyük devasa bişey de değil lazerdi. Deldi geçti.
Marco o ikisini ne kadar tuttu bilmiyoruz. Çatıda luffy’nin g4’ü bitti sonra kendine geldi o arayı görmedik mesela. Uzun süre tutmuş olabilir.

Savaştalar sonuçta. Marineford da böyleydi marco kizaru ve aokiji’ye tekme atıp uçurdu önemli birine saldırdıklarında. Gidip ölümüne vs atmadı.

Bi ara arka planda king’i görmüştük savaş alanına ateş tarayarak geziyordu uçak gibi. Bazen çöplere dalıyorlar, bazen birbirlerine saldırıyorlar herhalde. Tam düzgün vs atmamışlar.

Marco kendi liginde 2 kişi tutuyor sonuçta. Bi ara kanadının komple kesildiğini gördük. Bu şekilde kendini zorladığı için çabuk yorulmuş olabilir.
________

Mangayı savunuyor gibi görünmek istemiyorum yine. Ama 5-10 gün dövüşebilen ligden iki kişiyi tutarken marco’nun ciddi yara vermesini beklemek haksızlık olur bence karaktere. Tabi sanji ve zoro nasıl indirecek hemen bilmiyorum ama normalde çok dövüşüyor bunlar.
Tobi roppo’lar da zayıf olmaktan ziyade tayfanın yenebileceği şekilde ayarlanmışlar bence. Robin’e vücudu sağlam olmayan biri geldi. Nami’ye 1 vuruşluk canı kalmış biri geldi ve ona da 1 kere vurmayı başaramıyordu zeus sayesinde vurdu. Franky zaten lazerinin gücünü çok önceden göstermişti. Dayanıklı da çıkmadı 2 saldırıda shogun zırhı gitti.

Sanji’ye gelirsek page one’la denk de dövüşmedi. Kendi ağzıyla söyledi hasar almadan yenmek için giydi o zırhı. Ve darbe aldığı zaman kuvvetsiz olduğu için uçsa da zırhın sertliği sayesinde canı bile yanmadı nerdeyse.
Şahsen ben o dövüşün çok sürmesine takılmıştım. Luffy gear 3’le direk bayılttı çünkü onu. Ama şu da var ki sanji diable jumbe kullanmadı orda. Suit’in ayaklarının arkasındaki hızlandırıcılar sayesinde sert vurabildi yoksa tekmeleri drake’e bile işlemiyor dj’siz ve suitsizken.

Kim bilir suit+hell memories kullansa luffy gibi hemen indirir belki de. Tabi “ee yapsaydı o zaman” diyesi geliyor insanın ama yapmadı. Luffy de iki arc gear 4 kıllanmadı.

Sanji’nin diğer durumlarına bakarsak vergo karşısında dayanıklılıkta kaybetti. Sanji zaten armament kasmamış belli. Adam normal tekme yerine hep dj kullanıyor farkındaysan. Eskiden luffy’nin gear 3’ü ve zoro’nun ashura’sı gibiydi o teknik ama artık sıradan tekme olmuş. Armamenti o ikiliye kıyasla bu kadar geride yani.
Hasar verirken armament açığını diable jumbe kapatıyordu ama dayanıklılık açığını kapayacak bişey yoktu. Vergo karşısında o duruma düşmesi de bence bu yüzdendi. Yoksa bi koyduğunda adamı odanın diğer tarafına uçuruyordu dj’yle. Sadece bloklamada sorun yaşadı. Artık dayanıklılık açığını da suit kapatıyor.

Tabi sol kol alacak kadar güç görmedim ben suitte. O yüzden beklemek lazım dövüş nasıl geçecek bilmiyoruz. Saldırılardan kaçabilmesini anlarım ama direk denk dövüşürlerse bana baya saçma gelir.

Big mom’ın ultimate’i saf meyve saldırısıydı. Fiziksel gücün, hakinin falan bu kadar öneme sahip olduğu evrende o saldırının bi dinazor indirememesi o kadar da absürt değil bence. Kral hakili yumruk tek atmış mesela diğerine.
tek attı mı bilmiyoruz ki. Off-Panel kaldı. Bir süreliğine afk bırakmış da olabilir. Ayrıca Hakinin öneme sahip olduğu evren ok de Ulti Hakisiz tankladı o atağı.Haki ile tanklasa hasarı sönümlese anlarım. Bir yonko ultimate denebilecek meyve atağını sıktı :D Çünkü Hera, Zeus'dan güçlü denildi.

Marineford da böyleydi marco kizaru ve aokiji’ye tekme atıp uçurdu önemli birine saldırdıklarında. Gidip ölümüne vs atmadı.
Farklı şeyler işte. Birisi kurtarma görevi. Bir acele var. Ve Rakip amiraller.

Diğerinde ise zaten olay bizim lehimize ve Marco bu sefer kendisinden güçlü kişileri tutmak zorunda değil.

Bi ara kanadının komple kesildiğini gördük.
Kizaru'nun taramalı lazerlerine, Akainu'nun magma yumruklarına gülüyordu bu adam. Anka formunda kanat kesilse ne olur. Haki bile yok King'in kılıcında o sıra :D O da ayrı bir kekolukta neyse. Güya hakinin önemi büyük

Marco kendi liginde 2 kişi tutuyor sonuçta.
Ligi ne kadar geniş aldığımıza göre bu değişir. Ve 2 kişi tutmaktan çok çabuk biçimde çıkıp 1 v 1 'e dönüşüyor. King, sağı ve soluyla konuşup, denden mushi görüşmesi yapacak kadar rahat.

O dövüş çok kötü işlendi açıkçası. Ya hepten off panel yapacaktın ya da böyle bir gözüküp bir kaybolma olmayacaktı.

Ama 5-10 gün dövüşebilen ligden iki kişiyi tutarken marco’nun ciddi yara vermesini beklemek haksızlık olur bence karaktere.
Tamam da Marco'da o ligde işte sorun da o. kaldı ki Marco onların güçlüsü ve meyvesi de "yorulmama" konusunda diğerlerinden daha iyi 10 dk ikisini birden sonra 15-20 dakika da King tutunca yoruluyorsa flashbacklerde günlerce dövüşebilen OP karakterlerinden ne anladım ben ?

Kata ile dövüşen Luffy kadar bile yokmuymuş Marco şimdi ?

Sanji’ye gelirsek page one’la denk de dövüşmedi. Kendi ağzıyla söyledi hasar almadan yenmek için giydi o zırhı. Ve darbe aldığı zaman kuvvetsiz olduğu için uçsa da zırhın sertliği sayesinde canı bile yanmadı nerdeyse.
Tamam da bir galibiyet var mı ortada ? Ya da Page One da kalıcı bir fiziksel travma bir yara bir hasar ?

Şahsen ben o dövüşün çok sürmesine takılmıştım. Luffy gear 3’le direk bayılttı çünkü onu. Ama şu da var ki sanji diable jumbe kullanmadı orda. Suit’in ayaklarının arkasındaki hızlandırıcılar sayesinde sert vurabildi yoksa tekmeleri drake’e bile işlemiyor dj’siz ve suitsizken.
Tamam da DJ olmadan Page One incitemeyecek adamı o olaydan bir kaç saat sonra Queen + King + PEros'un karşısına dikmek ve Queen'İ yendirmek ? Hala saçma.

Hasar verirken armament açığını diable jumbe kapatıyordu ama dayanıklılık açığını kapayacak bişey yoktu. Vergo karşısında o duruma düşmesi de bence bu yüzdendi. Yoksa bi koyduğunda adamı odanın diğer tarafına uçuruyordu dj’yle
Tamam da uçurduğu adama en ufak bir şey olmadı. Ve gene olayın özünü değiştiren bir şey yok. Bu adamın Queen olayı öncesi eşleştiği son rakip (kendi liginde sayabileceğimiz son rakip. Çünkü Dof çok üstündeydi belli ki) Vergo idi ve rezil oldu. Şamar oğlanı Smoker daha iyi dayandı yani.

Punk Hazard'da Smoker dahi edemezken, Dressrosa da hiç bir şey yapmazken. WCI'yı aylak aylak geçirirken şimdi Queen karşısına geçmesi sadece beleş bir p-up gelişinin habercisi. Suit desen ayrı bir komedi zaten neyse.

Artık dayanıklılık açığını da suit kapatıyor.
Tamam da adam base haliyle daldı şu an.

Bilemiyorum dostum bence neresinden bakarsan bak ne Luffy Kaido dövmeye ne Zoro King dövmeye ne de Sanji Queen dövmeye aday değillerdi daha 1 ark önceki görüntüleri ile hatta yakınından dahi geçmiyorlardı. Seri bir zaman atlaması daha istiyordu aslında ama satışlar çok fena düşünce fanları mutlu etme akımı başladı. Sanji de bundan nasip alacak işte. Çünkü genel OP kitlesi mantık istemiyor. "Tayfa üyeleyimiş de güşlenşinler, adam dövşünley amca" kafasında oldukları için Oda da bunu verecek işte.

Geri sayım da başladı. ne olacak şimdi Zoro + Sanji 15 dk da King + Queen mi paketleyeceklermiş ? :D :D

Desene Jack, Pica, King'de Dof etmez o zaman :D :D sagşlkaga

@Nabu

Bence de queen ve king almamaları lazım. Benim demek istediğim bunlar bu arc öncesi uçan altılı ligi olacak kadar da altta değildi. Sanji mesela big mom’ın tayfasından oven ve daifuku’dan üstünmüş gibi görünmüştü.
Ben suit sayesinde komutan liginin zayıf formlarıyla dövüşebilmesini bekliyordum şahsen. Uyanışı olanların uyanışsız hali, cracker’in zırhtan çıkmamış hali gibi. Dediğim gibi queen’e yaptığı şeylere ben de şaşırdım.

2 vs 2 olsa ben bi nebze normal karşılarım şahsen. Zoro’nun genel seviyesi yetmese de enmayla hasarı bu lige fazlaydı. Sanji’nin hareketliliği, hızı ve görünmezliği sayesinde açık yaratılsa zoro enmayla kesebilir direk.

Sanji hep rakiplerini tekme manyağı yapan, kombolar atan biriydi. Tüm dövüşlerinde defalarca vururdu. Tek tek vücuttaki tüm kemikleri sayarak vuruyordu. 2-3 vuruşta kritik hasar vermesini beklememek lazım bence o yüzden. Zaten rakiplerden biri tank gibi anlatılan vergo. Diğeri dayanıklı diye övülen dinazorlardan biri. Sanji hiçbir zaman rakibini direk indirmedi.
eskiden ultimate saldırısı olan diable jumbe vardı onun için. Artık sıradan saldırısı dj olmuş yeni ulti’si hell memories olmuş. 2-3 kere hell memories vursa indirebilirdi belki.
Luffy de jet pistol falan atsa bayılmazdı.
_________

Tüm uçan altılılar yenildi diye duyuru yapıldığı yazıyor spoiler’da. Page one kalkmaz yani.

Ulti için başka bişey diyemeyeceğim. Bana çok saçma gelmiyor şahsen. Bu ligden herhangi bi kişinin dayanması saçma olabilir ama ulti bi dinazor. Bi de iki tarafın haki kullanmaması ultinin işine gelir çünkü haki kullanılsa üstün taraf big mom.

“Bi yonkou bu lige nasıl tek atamaz” sorusunun cevabı page one’a tek atmasıyla verilmiş zaten. Bana o yüzden o kadar saçma gelmiyor.

“Bi yonkou bu lige nasıl tek atamaz” sorusunun cevabı page one’a tek atmasıyla verilmiş zaten. Bana o yüzden o kadar saçma gelmiyor.
Page One o tekten önce bir sürü atak tanklıyor nami ve ussopp'dan olayın 1 gün öncesinde de Suit Sanji ile dövüşüyor. Big Mom olayında da hazırlıksız yakalanıyor gardını bile alamıyor adam.
Ayrıca bir yonko'Nun bir veteran için kral hakili ileri seviye silahlanma kullanması gerekiyorsa bu gene kötü bir şey.

Sanji hep rakiplerini tekme manyağı yapan, kombolar atan biriydi. Tüm dövüşlerinde defalarca vururdu. Tek tek vücuttaki tüm kemikleri sayarak vuruyordu. 2-3 vuruşta kritik hasar vermesini beklememek lazım bence o yüzden. Zaten rakiplerden biri tank gibi anlatılan vergo. Diğeri dayanıklı diye övülen dinazorlardan biri. Sanji hiçbir zaman rakibini direk indirmedi.
Jabra'yı direkt indirmişti. Onu da geçtim. Ne zoro Ne luffy için 1. ve 2. en güçlü atakları söz konusu olduğunda (gerçi luffy ve zoro için 2. ve 3. diyelim çünkü o ikisinin 1.si Sanji'nin 1.sine oranla ap ayrı bir seviye) 3. atağı ile gram zarar vermediği birine 2. atağı ile verme gibi bir durum olmadı. Dof, Culverinle de taşa çakıldı ama King Kong Gun'dan da sağ çıktı. Fakat nakavt oldu. Zoronun ASlan Kesişinden etkilenen biri Goril atağından etkilenmez diye bir şey olduğunu da hiç hatırlamıyorum.

Luffy defalarca base düz yumruklarla Kaido'yu hazırlıksız yakalayıp oradan oraya uçurabildi. Neyse yani. .. Dinozor olayına da çok takılmıyorum açıkçası...

Dövüşlere Kizaru gibi Saboady’de sonradan gelen karakterleri katmayacağım. Arc boss’u yada yakın bir şey olanları dahil ettim. (Silik renktedirler gibi olanlar) Bunun dışında kesin sonuca bağlananları aldım. Boa Sisters’ı da katacağım koyu renge çünkü belli bir temposu vardı. (Arc içinde rakip olmaları gerekiyor.)

Ts Öncesi

Lütfü

Alvida
Morgan
Buggy
Kuro
Kreig
Arlong
Wapol
Crocodile
Enel
Lucci
Moria
Boa Sisters
Magellan

Toplam:
8’i net, 13 dövüş. Ve buna Kuzan, Blueno, Kuma, Pasifista, Kizaru, Amiraller ve Koramirallerle vs yapılanları saymadım.

Zoro
Cabaji
Kedi Kardeşler
Mifak
Hachi
MR. 1
Oohm
Kaku
Ryuma

Toplam:
5’i net 8 dövüşü var. Kuma, Pasifista, Oars Luffy ve Kizaru gibileri eklemedim.

Sanji
Gin
Kuroobi
MR. 2
Jabra
Absalom

Toplam:
4ü net 5 dövüş. Kuma, Pasifista, Oars Luffy, Satori, Enel ve Kizaru gibileri eklemedim. Wanze’i söylemiyorum bile.

TS Sonrası

Lütfü
Hody Jones
CC
Doffy

Fujitora
Katakri
Kaido&BM
Toplam:
5’i net 6 dövüş. Ki TS öncesi sürüyle fight’ı saymamıştım. Hody gibi bir fight TS öncesi olsa onu da saymazdım.

Zoro
Base Hody
Hyouzou
Pica

Kamazou (Killer)
Kaido&BM
King…

Toplam
: 3’ü net (1’i yaşanmadı) 6 dövüş. Ki Base Hody’i falan sayarak torpil yaptım.

Sanji
Wadatsumi
Vergo
Doffy
Yonji
P1
Queen

Toplam:
2’si net 6 dövüş. Ki bunların birinde Jinbei vardı. Öteki sonuçlanmadı. Bir devam ediyor. İkisini yenildi.

TS sonrası fightlarda net bozulmalar var. Sanji’nin fight’ı diye çağırılacak tek dövüş P1’di o da bitmedi zaten. Zoro desen Pica dışında çok net bir şey göstermedi. TS sonrası epey zaman geçse de artık Arc’ların süresi uzadığı için dövüşlere de yansıyor. Upuzun Arclarda önemli karakterlere fight verilmiyor.

Bölüm 1022 Spoiler

Bölümün başında, Dış ses, iki taraf arasındaki sayı farkının azaldığını söylüyor.Her Tobi Roppo'nun yenildiği yerleri gösteren bir harita görüyoruz,fakat, harita 5 yenilen Tobi Roppo'yu gösterse de sadece Black Maria, Who's Who ve sasaki'yi savaşlarından sonra bilinçsiz görüyoruz. (Page One ve Ulti'yi görmüyoruz)Onigashima'nın uçtuğunu görüyoruz, Çiçek başkenti yakın.Aynı zamanda Luffy'yi bağırırken ve enerji doluyken görüyoruz,Caribou'nun verdiği tüm yemekleri yediği için şişmiş.Onigashima, başkentten 15 dakika uzakOnigashima'nın 3. katına gidiyoruz, Raizou ve Fukurokuju savaşıyor,
Raizou ''Ninpo Bunshin no Jutsu''(Klon tekniği) kullanıp klonlar oluşturuyor. Fukurokuju ''Ninpo Mimitabu Crackers'' tekniğini kullanarak kulaklarını kontrol ediyor (kulaklarının ucunda fişekler var) ve kırbaç gibi kullanıyorRaizou ona klonlarla saldırsa da, Fukurokuju gerçek Raizou'ya vurabiliyor.Raizou ''Neden Orochi için çalışmayı seçtin''Fukurokuju: ''Ben bir ninjayım ve ninjanın görevi shogun için çalışmaktır.Fakat sizin hizmet verdiğiniz kişi sadece bir hayalet. Gerçek bir ninja olamazsın çünkü duygularını kontrol edemiyorsun''Raizou: ''Bizim yaptığımız şeyler içten, çünkü duygularımızla hareket ediyoruz!! O gün Oden-sama ile öldük. Gördüğün şey Oden-sama'nın iradesini taşıyan hayaletler.Bizim yaptığımız şeyler ''görev'' değil çünkü biz duygularımızla hareket ediyoruz. Kaido ve Orochi'nin gecesi bitmek üzere ve Momonosuke-sama'nın shogun olması ile Wanokuni'nin üstüne güneş doğacak.
Raizou konuşurken diğer kızıl kınları görüyoruz. Kinemon, Kiku ve Ashura hala yerdeler (yüzlerini göremiyoruz) ve diğerleri ya koşuyor ya da savaşıyor (Denjiro dahil)

Onigashima'nın 3. katının diğer tarafına gidiyoruz. Killer ve Hawkins savaşıyor. Hawkins korkuluk gibi olan formunu kullanıyor, yerde bir kaç hasır bebek görüyoruz (Hawkins'in gücü). Görünüşe göre Killer, Hawkins'e çok kez saldırdı ama Hawkins'in gücü sayesinde bir etki yapmadıKiller: ''Kaç tane can depoladın!!''Hawkins: ''Çok kalmadı...''Killer, Hawkins'i bıçaklıyor ama Hawkins gülüyor.Hawkins: ''Evet, çok canım kalmadı... Ama asıl soru ''kimin canı''Onigashima'nın 2. katı: Law ve Kid, Big mom ile savaşıyor, aniden Kid, karnında bıçak yarası ile yere düşüyor. 3. kata geri gidiyoruzHawkins: ''Beni öldürürsen, kaptanın da ölecek.Hem de senin ellerinle!!

Live Floor'a gidiyoruz (Marco,Sanji,King ve Queen'in olduğu kat) King ve Queen (hybrid formlarında) katı yok ediyorlar.Kendilerine ihanet eden Gifters'lere saldırıyorlar. Alan yanıyor, King, 4 kolu olan bir Gifter'i elleri yanarken tutuyor. Marco sınırına ulaştı ve onları daha fazla durduramıyor. Sanji ikisi ile de savaşmayı denedi ama yapamadı.Sanji, Chopper ve Miyagi'ye, eğer ilaç işe yaramazsa, Zoro'yu alıp kaçmalarını söylüyor. Miyagi, Zoro'nun durumu kritik olduğu için ilacın etki etmesinin biraz zaman alabileceğini söylüyor. Sanji savaşa tekrar katılıp, Queen'in yüzünü tekmeliyor, King, Zoro'ya gidiyorPerospero hala odada ama savaş alanından biraz uzaklaşmış. Şeker okunu Sanji'ye nişan almış, Düğünün intikamını almak için Sanjiye saldırmak istiyor. Sanji, Perospero'nun menzilinde ama tam okları atacakken, Nekomamushi tüm hızıyla gelip Perospero'nun yüzüne saldırıyor, saldırı'nın etkisi Perospero'yu ''Live Floor''dan uçuruyor (köprünün yanındaki bir kaç kayaya çarpıyor)

Chopper, Miyagi ve Tristan, Zoro ile birlikte kaçıyorlar (bir kaç samuray onları taşıyor). Fakat King, yollarını kesiyor. King, eline bir ateştopu ''çağırıyor'' Chopper ve diğerlerine ''Andon'' (Ateş imparatoru) ile saldırıyor. Marco yüksek hızla geliyor ve King'in saldırısını ''Fushi Azami'' (Ölümsüz Azami çiçeği) ile durduruyor (Marineford'da Kizaru'nun ''Yasakani no Magatama'' saldırısını durdurduğu teknik, ama şimdi bir ismi var)Marco: ''Uzun zaman önce duymuştum, ateş yaratan bir ırkın ''Kırmızı duvar''ın üstünde yaşadığını (Red line değil de Red wall yazıyor)Ama sonra Queen ortaya çıkıyor ve artık yorulduğunu ve Marco'yu öldüreceklerini söylüyor. Queen lazer ışınını hazırlıyor, aynı zamanda King eline bir ateş topu ''çağırıyor''. İkisi de Marco'ya saldırmak üzereMarco: '' Tamam, tamam pes ediyorum. Yeterince savaştım, benim kısmım burda sonra eriyor. ''Yıldız''ların sahneye girme zamanı!!''Marco bunu söylediği gibi, Zoro'nun bandajlarının yırtıldığını görüyoruz, Chopper şok oluyor (Enel gibi )Zoro: ''Santouryuu...!!Sanji: '' Diable...!!''Zoro: ''Rengoku Oni Giri!!''Sanji'' Motuon Shot!!''Zoro: ''Hey kıvırcık, eğer bu savaşı kazanırsak...!!''Sanji: '' Evet, görebiliyorum, Luffy'nin korsanlar kralı olduğunu!!'Bölüm sonu
Haftaya ara yok

Oda yaptığın işe sıçayım diyorum. Marco'da harcanmıştır. Yonko kumandanı denen şey de harcanmıştır. Zaten yonkoyu da harcadı. Ohh temiz. Marco ile dediklerim de çıktı bu arada. Adamlar doğru dürüst Marco ile dövüşmezken bile Marco'nun pili bitiyor :D Marco'yu bırakıp başka şeylerle ilgilenebiliyorlar o kadar iplemiyor kimse Marco'yu. Bu muydu koca Anka Kuşu'nun düşeceği haller. Kurgusal evrenlerde gördüğüm en tırt Anka Kuşu sanırım.

Oda ve editörleri butona bastılar. 2021 yılının ilk yarısı manga ve cilt satışlarında İlk 10 a zor girebildi OP. Bunu görünce de fanservis butonuna bastılar. OP'nin bir daha eskisi kadar popüler olmasının zor olduğunu anladılar. Seriyi bitirecekler.

Boş boş geçti arklar. Sanji ,Zoro ve Luffy için kendi geliştirebilecek onca zaman varken. Luffy'nin zamanını Hordy, Ceasar gibi çapsızlarla. Zoro'nun zamanını Ayyaş Ahtapot, Monet, Pica gibileri ile , Sanji ise zaten Jabrayı yendiğinden beridir bir arkta karşı ekibin güçlülerinden biriyle eşleşip bir halt yapmışlığı yok.

Ancak sırf şimdi aceleniz var diye Luffy bu ark 2 kere shit-diff yediği Kaido'yu yenecek! Kaido kim ; "Havada, karada, denizde var olan en güçlü yaratık!" . Luffy'nin son dövdüğü 2 rakip kim ? Dof ve Kata.. nasıl dövdü ? Resmen averaj farkıyla göt zoruyla, bir sürü yardımla.

Luffy şimdi Kaido dövecek.

Sanji'yi aralarında 1M ödül farkı olan adamın karşısına diktiler. Peros + QUeen'i base halidne Looney Toons karakterleri gibi komik bir şekilde tokatladı. Aynı adam ark başında zırhı varken Page One'a karşı net bir galibiyet alamıyor. Ark ortalarında da Black Maria'nın örümcek ağlarından kurtulamıyordu, Drake buna tek hamlesi ile "siego" çekiyordu.

Zoro ? Arkın başında yanında Luffy varken max hızı 200km/sa olan Gazelleman'den blitz yiyor. Hawkins'den kaçıyordu. Ark ortasında da Apoo'yu indirmek için Drake'e ihtiyaç duyuyordu.Ha gene Zoro allahtan Kaido karşısında bir şov yaptı da biraz ("ya bu adam King'e gidebilir" dedirtti. Bİraz hazırlandık.

Peki bizim ekibin bu kadar fazla plot tarafından, yazar tarafından doğal olmayan bir şekilde ittirilmesi ve döte bala güçlendirilmesi için kimler feda edildi ?

King, Queen ve Marco üçlüsünün ark boyuncaki fakir performansı sebebiyle Yonko Kumandanı denen şey küçültüldü halbuki önceki arklarda Tümen Komutanı dediğimiz şey böyle ucuz bir şey miydi ? Değildi.

Kaido zaten hiç o en güçlü yaratık havasını veremedi. TÜm Kemikleri kırılmış Zoro'nun bir atağı bile kalıcı yara açıp iz bırakabiliyor ve bu adamı bağırttırıyorsa (gerçi Kiku ile Raizo bile bağırttırdı da neyse) Demek ki bu adam Mihawk görse, şahadet getirecek. Bu nasıl en güçlü yaratık ?

Big Mom zaten 2 ark üst üste Bİg Meme oldu. Bir önceki ark zayıf düştü denildi,bu arkın başına kendinde değil denildi. Hah çok şükür arkın ortasından beridir kendin de ? Daha ultimate meyve atağı ile Ulti gibi birine tek atamıyor kadın
biggrin.png
biggrin.png
Göğsünde üç delik, kafasını yarısı olmayan, haki kullanamayan hasta WB bu ikisinden daha korkutucu idi.

Marco'ya gelince, yazıklar olsun oda. Bu adam Kizaru ile dövüştü, Akainu'yu durdurdu. Garp'dan yumruk yedi. Kairoseki takılınca lazer attılar, kurşun sıktılar, yere yapıştırdılar, kardeşinin ve babasının ölümünü gördü. Mental ve fiziksel her türlü travmayı yaşadı yine de sınırına gelmedi de ?

%100'ün de dövüşmeyen ve dövüşün %70 lik kısmında Queen'in olmadığı total de maximum 30-40 dakika süren King ve Queen yüzünden "sınırına mı geldi" ?

Kardeşim sen demedin mi Zoan'ın diğer meyvelere üstünlüğü dayanıklılık diye ? Sonra gene sen demedin mi Antik Zoan olunca bu dayanıklılık daha da fazla oluyor üstelik biraz da olsa hızlı iyileşiyorlar diye. Gene aynı sen Oda pardon SOda Mistik Zoan bunların en nadiri en güçlüsü dedin.Marco , Mistik Zoan. Hem de neyin zoanı? Ölümsüzlük ve sürekli yeniden doğuşun sembolü Anka Kuşu'nun mistik zoanı ?

Koca Sulong ordusu + Ino-Neko Kombosu Jack'i sınırına getiremiyorsa,9 Kın +5 Supernova + Yamato -> Kaido'yu sınırına getiremiyorsa, Luffy'den yediği G3, Ussop'dan yediği oklar ve de Big Mom'ın meyve atağı Ulti'yi sınırına getiremiyor bu kız hala Usopp peşinde koşuyorsa. Whole Cake Island Sezonunda 20 saat Chopper Guard Point formunda Gemiyi, Big Mom'dan korurken sınırına gelmiyorsa.

Ulan koskoca Anka Kuşu nasıl sınırına geliyor???: Bu Marco'nun suçu değil çünkü MF'de çok daha zor bir savaşın bu adamı sınırına getiremediğini gördük. Bu Oda'nın bizim çocuklara yol açmak için Marco'yu aşağı çekmesidir. Ben zaten anlamadım Marco neden geldi ? Başta gelmeyeceğim dedi sonra pişkin pişkin geldi ? gelmese de olurmuş.

Kınlar bizde, Drake bizim tarafta, Kid ve Killer bize yardım ediyor. O-Tama onbinlerce kaido askerini bizim tarafa çekti. Başta Hyogoro olmak üzere pek çok Udon mahkumu bize yardım ediyor. Law'ın tayfa Luffy'i kurtarıyor. Minkler tam kadro burada. Kaido'nun öz kızı da bize yardım ediyor.

Eee ? Marco şu arkta Chopper'a veba konusundaki yardımı hariç ne fark yarattı ki ?

Zamanında Goroseiler,teach, gura gurayı ele geçirdikten sonra onu kim durdurabilir diye konuşurken. Yonkolar haricinde sadeec Marco'yu saydı (kalan WB tayfası ile beraber). Ace ölmüş, WB ölmüş, Jozu kötürüm. Buna rağmen Gorosei'ler Marco sayesinde hala o tayfayı bir junior Yonko tayfası seviyesinde görüyordu. Marco'ya böyle bir hype yarattı Oda hem MF'de hem de MF sonrasında.

Şİmdi ise ark boyunca kayda değer hiç bir halt etmemiş King tarafından sınırına getiriliyor ? Kaldı ki King tüm dikkatini vermiyor bile. Den Den Mushi ile konuşuyor, kendilerine ihanet edenleri dövüyor. Emir Veriyor. Queen desen yarısında bıraktı gitti o dövüşün. Chopper ile dövüştü. sanji ile dövüşüyordu ve Queen'e ihanet eden udon tayfası ve samuraylar ile dövüşüyordu.

Yani en az 1 saat Queen + king tüm dikkatini Marco'ya vererek.Hibritlerini kullanarak, ultimate atak kullanarak. Gerçekten, Marco'ya orayı cehennem etseler. Marco sonra deseki "ben öldüm, ben bittim" eyvallah reis sen yapacağını yaptın derim. Ancak Oda o kadar rezil bir off-panel dövüş çizdi ki (son 3 arktır yaptığı bu zaten). Marco, Queen'i tutup Chopper'a tokatlatıyor King nerede ? Bilmiyoruz.

King denden mushi ile konuşuyor Marco ile dövüşünün ortasında, Marco nerede ? Bilmiyoruz.

Aynı Queen Haki bilmeyen, kendi güçünün %100 farkında olmayan bir BM'den dayak yerken.Bilinci Yerinde Big Mom, Marco'yu yenmek için yeterli ruh ve homie'si olmadığından dert yanıyordu. Şimdi aynı Queen'in sadece %30 lık kısmında bulunduğu bir savaşta Marco sınırına geliyor
biggrin.png
biggrin.png
biggrin.png

Yazacağın serinin ben. zamanımızı çaldın Hordy ve Ceasar gibileri ile. Balık Adam adası sadece lore için gerekli olan bir şeydi. 10 bölüm de biter Punk Hazard Dressrosa hazırlığı 15 bölümde biterdi istese. Onca zaman tayfa bir bok yapmadı. Dressrosa da Zoro, Pica'yı bile Orlombus'un yardımıyla aldı. Sanji, Viola'nın dötünün dibinden ayrılmadı.

WHole cake arkı Sanji arkı olacak dendi bir halt yemedi. Tayfanın yarısı arkta yoktu zaten. Luffy ise bir sağ kolu kılpayı anca yenebildi.

Şİmdi ? ?
biggrin.png
biggrin.png
Lel. Oda dünyanın yazması en kolay serisini yazıyor şu anda. Çünkü o an neye ihtiyacı varsa plotun, o an onun işini ne kotaracaksa ona göre yazıyor. Hiyerarşi, denge, liyakat, denklem, tutarlılık. Bunları pencereden dışarı atmış reis.

Ama işte favori karakteri iki adam dövünce "Üwoooooğğğğ" çeken low-manga tüketicisi oldukça. Oda böyle de milyonları cebe indirir. Umarım bu hamlelere rağmen satışları çok artıramaz da iyi bir mesaj olur. Gerçi Jujutsu ve Fire Force 1er aylık ara verdiler. Gene OP'nin ekmeğine yağ sürüldü.

Neyse çok doluydum uzattım. Kusura bakmayın.

Oda çok duhaf bir insan ya. Amacı ne, ne yapmak istiyor? Anlamak mümkün değil. Bu arada bölümler manga için kötü değil. Sadece belli bir noktaya gelmiş 1020+ bölüm yayınlamış bir manga için kötü.

Killer’a tek atan saldırıyı yemiş King. Ama insan formunda olduğu halde ciddi hasar almayacak herhalde çünkü daha dövüş başlamadan yapmaz öyle bişey mangaka.

En azından uçan altılı seviyesinden epey üstte olacaklar demek ki ona da şükür. Bayadır öyle rezil ediliyorlar ki harbiden uçan altılıyla duello yapacak kadar düşük çıkmalarından korkuyordum.

Cracker zırhının içindeyken ve kata uyanışsız haldeyken bile çok güçlüydü. İchiji’ye çeyrek attı, dof’a karşı law ve sanji’den daha iyi performans gösteren g4’süz luffy’i de dövüyordular.
Aynı etkiyi ben mesela insan formundaki queen ve king’den beklerdim. Ama dinazor halleri bile o etkiyi vermedi henüz. Anca dayak yiyip kalkıyorlar.

Tüm katı katledip savaşın yönünü değiştirebilecek olmaları, onca darbeye rağmen kendileri sağlamken marco’nun bitik olması benim hoşuma gitti. Ama zoro ve sanji nasıl indirecek hala aklım almıyor.
2 vs 2 yapsalar anca olur bence. Çünkü ikisi de kendi alanında çok iyi. Sanji görünmezlik sayesinde bişeyler yapıp zoro’ya açık yaratsa zoro enmalı sağlam bi darbeyle kritik vurur bunlara.

1 vs 1 yapacaksalar power up gelir umarım. Kılıç karartma, gen uyanışı gibi kendilerine özel bişey mi olur yoksa haki mi olur bilemem.