Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Fan yapımı bölüm falan mı okudum acaba? "Haftaya ara var!!!" yazmıyordu son panelde.

1021
op_tcb_1021_19.png
:fujitora1:

Tayfada şeytan ile ilişkili güç formu açan 4. kişi oldu Robin. Bu tembellikten mi oluyor yoksa bir temamı yaratılıyor anlamadım ama hayırlı olsun.

Nami + Usopp beraber en zayıf Uçan Altılı üyesine zarar dahi veremezken. Robin'in daha güçlüsüne shit diff atması lel :D

Bilgi vermese de iyi diyebileceğim bölümdü. Fishman Karate şeyi biraz aceleye gelse de. Ek olarak Momo'nun büyümesi beklediğim bir şeydi. Ama bu şekilde değil tabii. Bunun dışında Robin'i ayakta alkışlıyorum, formu yaniydi ama gücü gayet güzeldi. Sanırım silahlanma hakisi de kullanıyor. Öyleyse tayafada silahlanma kullanan 5. Kişi oluyor. Luffy, Jinbe, Zoro, Sanji ve Robin. Böylelikle Brook dışında herkes Power-Up almış oldu. Ve Usopp da almadı sanırım. Ki zaten Usopp dövüşmedi bile. Ama Page One'ın tekrar ayağa kalkıp Usopp ile dövüşeceğini düşünüyorum.

Dövüşler eskisi kadar uzun değil. İstediğinden değil bence, mecburi böyle yapıyor. İçimden bir şey 3-4 bölüm içinde başka yerleri gösterecek diyor. Shanks, Schibukai'ler v.s.

Ben ara göremedim. Ama TS'den beri böyle bir durum var. Sıkıldı ama başka türlü para kazanamayacağını düşünüyor, bu yüzden ara verip dinleniyor.

Gelen spoiler'a bakılırsa gene saçma sapan, sırf seri hız kazansın, fanlar dergiyi alsın diye çizilmiş sahnelerle dolu. Ne yonkolar ne de kumandanları gram ağırlığı kalmadı.

Gelen spoiler'a bakılırsa gene saçma sapan, sırf seri hız kazansın, fanlar dergiyi alsın diye çizilmiş sahnelerle dolu. Ne yonkolar ne de kumandanları gram ağırlığı kalmadı.
Kaido’nun adayı ilk uçurduğu bölüm söylediğimiz şey oluyor. Geri sayım başlıyor spoiler doğruysa :D

Tayfa inanılmaz bir güç artışı yaşadı. Jinbe ve filo ile beraber Yonko tayfası ederiz rahat bence.

Luffy ark sonu temizinden Amiral eder...

Sanji ve Zoro komutan rahat. Jinbei halihazırda komutan. Franky Jakku'ya yakın bitirir arkı Elbafta Usopp da güzel bir yere gelir.

Usopp babası kadar etse yeter zaten. Bu şu demek olur ayıca Kızıl Saçların kaptan dahil en güçlü 4’lüsünden birisine denk oldu. Ki Usopp’un tayfadaki yeri güç bakımından aşağıda. Jinbei&Trio, Franky, Robin ve Brook’dan sonra muhtemelen Chopper ile denktir. Ama son p-up sonrası ondan da aşağıdır. (Ki şu zamana kadar Choppy daha dişli rakipleri aldı.)

Arc sonu Oda trio tayfanın can damarı tribine girmezse, Jinbei ödül sıralamasındaki yerini son kez korur gibi.

Tahminim;
Lütfü - 2-2.5 bandı
Zoro - 600-700 bandı (720 olabilir oda seviyor 20 vermeyi Zoroya)
Sanji - 550-650 bandı (666 olabilir Germa outfit görselle gönderme yapar bence 777 çok zor gibi pek sanmam. Tabi öyle olursa öteki tahminlerim de aynı oranda artar.)
Jinbe 650-750 bandı.

Bu son ödül değişimiyse bilemem. Ama bence en az 2 ödül artışı daha olur bundan sonra.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaido’nun adayı ilk uçurduğu bölüm söylediğimiz şey oluyor. Geri sayım başlıyor spoiler doğruysa
Aynen öyle aga. Belliydi zaten.
Tayfa inanılmaz bir güç artışı yaşadı. Jinbe ve filo ile beraber Yonko tayfası ederiz rahat bence.
Kaido ve BM'in ekiplerine baksana. Rahatlıkla ederiz. Ama bu biz güç kazandığımız için değil sadece. Onlar da güç kaybetti.

Yükselen ben değilim, alçalan duvarlar olayı var biraz :D oda sağolsun bok etti.

Kaido’nun adayı ilk uçurduğu bölüm söylediğimiz şey oluyor. Geri sayım başlıyor spoiler doğruysa
Aynen öyle aga. Belliydi zaten.
Kaido ve BM'in ekiplerine baksana. Rahatlıkla ederiz. Ama bu biz güç kazandığımız için değil sadece. Onlar da güç kaybetti.
Yükselen ben değilim, alçalan duvarlar olayı var biraz :D oda sağolsun bok etti.
Canavar Korsanları ekibi çok tuhaf. Gerçi seri inanılmaz tuhaflaştı güçler arası dengeyi kurarken nereye çekersen oraya gider yani. :D BM ekibini ise fanların yarısı etkileyibi bulmuyor.

Yani katılıyorum evet şu ana kadar olan tüm Yonko tayfaları kötü işlendi. WB tayfası ise güçlü elbette ve severim, ancak MF'de onlar da tam hakkıyla işlenemedi. Çoğu komutan çok güçsüz lanse edildi şimdi hakkı verilse de.

Gerçi Beyazbiyik korsanlarında rakipler çok daha güçlüydü orası da var. Ama yine de 3 yonko tayfası da bana göre kötü işlendi.

Bu arada Yonko tayfalarını çıkarırsak en bela ekip Donquixote Family imiş bence. :D

Zoro ve sanji 1-2 bölüm dayak yemezse mangaka sıvadı demektir.

Şuana kadar güçlerini görmemiş olsak hadi neyse diyeceğim. Dof vs sanji ortada. Page one’a karşı suitle savaşmasını da gördük. Dressrosa’daki gear 4’süz luffy daha güçlü.

Queen ve king’e mi ezik desem bilemedim. Marco da tutmayı geçtim dayak atıyordu bunlara.

Üstte de dediğim gibi Wano ile beraber iyice bu güç tartışmaları saçmalaşmaya başladı! One Piece'de güç dengeleri kurmak ile Fairy Tail'de güç dengeleri kurmak arasında fark kalmadı!

Arc başında hepimiz Zoro ve Sanji'nin komutan almasının mantıksız olacağını söylüyordu, Jack ile dövüşmesinin bile güç dengelerini ipeceğini konuşuyordu.

Sanji şu ana kadar yaptıklarını base halde yaptı. Zoro ise çatıda çok etkileyici featler gösterdi bile, herif Kaido'ya yara verdi, kral haki gösterdi. Sanji 2 üst düzey komutanı aynı anda tutuyor, base halde hibrite zorluyor.

Dövüş zorlu geçecektir çünkü Zoro da Sanji de yorgun Zoro ise ilk yardımla savaşacak. Çok büyük bir zorluk gelir mi? Zaten güç dengelerini önsemsiyorsak ikilinin birden bile Yonko elit kumandanlarıyla dövüşmesi imkansızdı. Ne yapalım ki oldu ama, şimdiden Komutan seviyesiler yani. Zoro üstüde bile featler gösterdi. Queen ve King'i, serinin şu geldiği noktada orta zorluğun üstünde yenmelerini bekliyorum. Suit ve Zoro'nun Enma'daki ustalığının artmasını da hesaba katarsak...

Ya tamam Marco ile dövüştüler de. Ciddi bir yara aldıklarını da görmedik. Belki bu dövüşe biraz Marco yardım ederse bir süre 3v2 giderse tamam. Ama Marco ne yapacak sonra.

Animeye başlayacağım da 1000 bölüm gözümü çok korkutuyor :D Aslında her gün sabahtan akşama kadar izlesem 15 günde falan bitiririm herhalde :D Yine de 5 bölüm izlemişliğim var ve 5 bölüm kadarı ile güzel olduğunu söyleyebilirim. Boş olduğum bir zaman (yani oynayacak oyun, izleyecek dizi/film/anime, okuyacak kitap/çizgi roman/manga kalmadığı zaman :D) başlayacağım.

Animeye başlayacağım da 1000 bölüm gözümü çok korkutuyor :D Aslında her gün sabahtan akşama kadar izlesem 15 günde falan bitiririm herhalde :D Yine de 5 bölüm izlemişliğim var ve 5 bölüm kadarı ile güzel olduğunu söyleyebilirim. Boş olduğum bir zaman (yani oynayacak oyun, izleyecek dizi/film/anime, okuyacak kitap/çizgi roman/manga kalmadığı zaman :D) başlayacağım.
İlk 500 bölümü izleyip mangaya geç. :) Anime bir zamanlar gerçekten güzeldi, etkileyiciydi. Özellikle doğu mavi kısmını(ilk 60 bölüm oluyor sanırım) mangadan değil animeden bak. Thriller Bark arktan sonra o da 300 lere tekabül ediyor mangaya geç.

Güncelde animasyon çok istikrarsız ve çok çok az manga sayfası kullanıyorlar bölümlerde. 1 bölümde bazen 2-3 sayfa kullandıkları oluyor namussuzların.

@Uncle Ton
Adamlar napsın. Oda o kadar fazla ara verip, o kadar boş bölüm çokartıyor ki. Yetişsin diye cannon bölüme filler sahne ekliyorlar.