Dakika azmış, biraz sıksın milli piyangoyu önden vururuz.Shanks ışık hızıymış ve bir kaç dakikalık geleceği görmesi varmış![]()
Bak saniye falan değil dakika
aghjkagkjhag

Dakika azmış, biraz sıksın milli piyangoyu önden vururuz.Shanks ışık hızıymış ve bir kaç dakikalık geleceği görmesi varmış![]()
Bak saniye falan değil dakika
aghjkagkjhag
Aslında onu Doflamingo savaşında gördük Gear 4'ü.Bu Gear 4 ne işe yarıyor ya? Luffy base halde de gayet dövüşüyordu Kata'yla sonra Snakeman oldu hala düz dövüşüyorlar?Bu bir de hız odaklı bir formmuş sözde, Kata numarasını anlar anlamaz yine savuşturup bloklamaya başladı. Yani gidip düşmanı teklemesin tamam ama hiç fark yoktu ya resmen. Stil değişimi karşılığında 10 dk Haki kullanamıyor resmen çocuk.
![]()
Yumruğu bileğinin içine kaçıp yüklediği ataklar daha güçlüdür muhakkak ama ondan önce de gayet dövüyordu:Aslında onu Doflamingo savaşında gördük Gear 4'ü.
Normal Luffy'i Doflamingo'ya yumruk attığında, tekme attığında hiçbir şey yapamadı, sadece diz çöktürdü.
Fakat G4 formuna geçtiğinde ilk yumrukta adamı adanın bir ucundan diğer ucuna sektirdi.
Bir nevi lastik vücudunun tüm gücünü kullanabilir hale geliyor, gerilme kuvveti artıyor.
Ha evet, sorun Luffy'nin haki seviyesi. Normal yumruk tokuştururken de Gear 4'de yumruk tokuştururken de Katakuri'nin hakisi daha baskın geldiği için Luffy hep elinin acıdığını söylüyordu. Daha iyi sertleştiriyor Katakuri. İşte Gear 4 seviyesinde bu hakiye ekstradan fiziksel kuvvet ekliyor bu sefer. Yine çarpıştıklarında Katakuri'nin haki seviyesi baskın geliyor ama oran aşağı yukarı şöyle oluyor;Yumruğu bileğinin içine kaçıp yüklediği ataklar daha güçlüdür muhakkak ama ondan önce de gayet dövüyordu:
Yani baya adamı blokluyor, Doffy'e kendini savunma ihtiyacı hissettiriyor ve yumruk tekmeyle de kan alıyor. Zaten ilk düzgün darbesi Red Hawk'dı, Doffy kan kustu onu yiyince.![]()
![]()
![]()
![]()
Kata'yla da Snakeman'den önce şöylelerdi mesela:
vs.![]()
![]()
Snakeman'de de aynı haldeler:
Yani hiçbir şey değişmemiş gibiden kastım buydu. Daha hızlı ama hala savuşturuluyor ya da darbe alıyor. Yani demin de öyleydi zaten.![]()
![]()
Battle Shounenlerde dönüşümler ya aradaki dramatik farkı kapatmak ya da fark açmak için kullanılır genelde, ama Luffy her türlü ölümün eşiğinde bir dövüş geçiriyor.Belki ben OP power-uplara alışmışımdır da G4 garibime gidiyordur.
![]()
Fisher Tiger Garling değil ki güçsüzlerle savaşsın.fisher tiger MJ bastığından garlingi tokatlamış olabilir mi ? @Ryuzaki
Bir sana değil, zaten meyvesi bulutlar arasında olduğu için maks etkileşim sağlıyor bir de Maxim'i dinamo gibi kullanıyor her türlü "Amped" olma durumu var.bir bana mı bariz hazırlık + ekipmanla güç artışı olduğu?
Valla abi son 5-6 bölümü daha okumadım ama sohbet için lazımsa yarın okuldan dönünce okurum.@Garou şu son konulardan bahsedince biraz sohbet edesim geldi güncel misin ? Hatta sen de gel @Uchiha Madara