Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece #929 Tartışma - #930 Öngörü

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Güzeldi

Oy: 1 50.0%
  • Ortalama

Oy: 0 0.0%
  • Meh

Oy: 1 50.0%
  • Kötüydü

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Earendill

Ölümsüz Baykuş
Üstat Kullanıcı
02_03.jpg

One Piece 929; Readms

Allahım bu renkli kapaktaki Nami ve Robin'in bacakları ne böyle gözlerim kanadı.
Orochi tam hayal kırıklığı elbet biliyoruz Oda'nın bazı karakterleri böyle çizme huyu var(artık komik mi buluyor bilmiyorum) Raizo da bile bayağı bu duruma üzülmüştüm ama Orochi gibi önemli bir karakteri ilk defa böyle resmediyor çöküş yaşadım. Şu sinsi samuray abi ne kadar karizmatik ve özgün keşke Orochi o olsaymış.
Drake en merak ettiğim karakterlerden biri gözüktü sonunda ama hibrit formu bir garip geldi.

Drake'in görünümü fena değildi ancak daha dinamik bir şey beklerdim böyle Rhino bozması bir şeyden ziyade.

Sanji Vs yüksek rütbe bir supernova yaşanmaz umarım ya da yaşanırsa da Sanji sendeler.

Orochi'nin tip 2. Raijo vakası oldu. Aferin Odacığım devam et böyle.

Bu arada Orochi Kaido'ya ve adadaki orduya ne kadar güveniyor olmalıki Kutsal Ejderler + Marinler + Cp0 hepiniz gelseniz ne fayda çekti.

Şu ana kadar hiç bir yonko için bu denli bir şişirme olmamıştı (WB'nin dünyayı kasıp kavurur olayı da eklenebilir buraya) umarım Bİg Mom ve tayfası gibi bu ekipte patlamaz.

Orochi'yi biraz Orochimaru gibi beklemiştim hayal kırıklığı oldu.

Zoro'nun karşılaştığı Kozuki'lerden mi acaba?

Drake'nin yüzü hybrid dönüşüm yüzünden mi o halde? Öyleyse biraz gereksiz gibi. İşe yaramaz gibi çunkü. Üstüne tayfasında kendisi gibi bir dinozor meyveli daha var.

Şu sıralar hoş gidiyor seri. 7-8 aydır en azından. Zaman atlaması sonrası en güzel dönemlerini yaşıyor seri, geçiş bölümleri dahi sıkmadı beni. Umarım böyle devam eder.

Sanji vs Drake ya da ona denk diğer dinozor eleman olabilir ancak Law kaçmayı da seçebilir. Umarım Law & Sanji vs Drake & Page One görürüz.