Özellikle resmi çeviriden kontrol ettim, cidden antik silahın Arabasta'da olduğunu düşündürecek tek şey Cobra'nın Crocodile o silahı ele geçirse bu ülkeyi anında elde eder yorumu. Oda maalesef silahın Arabasta'da olduğu düşüncesinden çok rahat bir şekilde kaçınabilir.Antik silah Arabasta'da değil miydi a?
Kardesim tüm dünyadaki One Piece okurlarının ortak görüşü bu. Bu sayıdan önce tüm dünya Pluton'u Arabasta'da diye biliyordu. Böyle twist olmaz olsun.Özellikle resmi çeviriden kontrol ettim, cidden antik silahın Arabasta'da olduğunu düşündürecek tek şey Cobra'nın Crocodile o silahı ele geçirse bu ülkeyi anında elde eder yorumu. Oda maalesef silahın Arabasta'da olduğu düşüncesinden çok rahat bir şekilde kaçınabilir.Antik silah Arabasta'da değil miydi a?
Crocodile'da bu gözü karalık var iken, Moria'nın da ötesine gidip solo girerdi Wano'ya.@Uncle Paulie @Earendill
Serinin geldiği şu noktada nelere nelere recton atıldığı için ben Pluton'un Wano'da çıkmasına pek şaşırmadım açıkçası. Bize ima edilen Alabasta'da olduğuydu tabi ki. Keşke öyle kalsaydı, Crocodile'ın çabalarını da boşa çıkarmış oldu bu bilgi.
Crocodile çekinmez giderdi ona hiç şüphem yok ama silahı elde edemezdi tabi .Crocodile'da bu gözü karalık var iken, Moria'nın da ötesine gidip solo girerdi Wano'ya.@Uncle Paulie @Earendill
Serinin geldiği şu noktada nelere nelere recton atıldığı için ben Pluton'un Wano'da çıkmasına pek şaşırmadım açıkçası. Bize ima edilen Alabasta'da olduğuydu tabi ki. Keşke öyle kalsaydı, Crocodile'ın çabalarını da boşa çıkarmış oldu bu bilgi.Uçabilmen yeterli zaten kendisi de havada hareket edebiliyor.
Hükümet bunca yıl uçan adam eksikliğinden girememiş. :rofl Gerçi Moriah'da uçamıyor ama girmiş reis.
Ben Prime Moriah'ı komutandan geri görmüyorum şahsen özel isimler hariç. Oda mübalağa da yapsa Thriller Bark sonunda kendisinin güçten düştüğünden ve zamanında Kaido ile denk dövüştüğünden bahsedildi. Elbette bu Oda'nın abartması hepimiz biliyoruz ancak, şiçibukaylar sıradan komutanlardan daha özel tipler bence her zaman. Hem tasarım/hem serideki önem açısından. Ben çoğunluğun aksine Snack'in, Peros'un falan bir Croco, bir Hancock ile denk tutulacağını falan düşünmüyorum hiç.Crocodile çekinmez giderdi ona hiç şüphem yok ama silahı elde edemezdi tabi .Crocodile'da bu gözü karalık var iken, Moria'nın da ötesine gidip solo girerdi Wano'ya.@Uncle Paulie @Earendill
Serinin geldiği şu noktada nelere nelere recton atıldığı için ben Pluton'un Wano'da çıkmasına pek şaşırmadım açıkçası. Bize ima edilen Alabasta'da olduğuydu tabi ki. Keşke öyle kalsaydı, Crocodile'ın çabalarını da boşa çıkarmış oldu bu bilgi.Uçabilmen yeterli zaten kendisi de havada hareket edebiliyor.
Hükümet bunca yıl uçan adam eksikliğinden girememiş. :rofl Gerçi Moriah'da uçamıyor ama girmiş reis.
Moria reis tayfasını kaybetse bile Ryuma'nın bedenini ve kılıcını almayı başarmış. O da gözü kara bir karakter.
Prime Moriah'ı bende komutanlardan geride görmem şahsen Marco, Katakuri falan gibi istisnalar hariç. Kaido ile dövüşebilmiş olması bile büyük başarı başlı başına. Shichibukailer zaten komutanlara göre daha önemli bir yere sahip seride. Snack, Jack, Peros falan bunların üstündedirler.Ben Prime Moriah'ı komutandan geri görmüyorum şahsen özel isimler hariç. Oda mübalağa da yapsa Thriller Bark sonunda kendisinin güçten düştüğünden ve zamanında Kaido ile denk dövüştüğünden bahsedildi. Elbette bu Oda'nın abartması hepimiz biliyoruz ancak, şiçibukaylar sıradan komutanlardan daha özel tipler bence her zaman. Hem tasarım/hem serideki önem açısından. Ben çoğunluğun aksine Snack'in, Peros'un falan bir Croco, bir Hancock ile denk tutulacağını falan düşünmüyorum hiç.Crocodile çekinmez giderdi ona hiç şüphem yok ama silahı elde edemezdi tabi .Crocodile'da bu gözü karalık var iken, Moria'nın da ötesine gidip solo girerdi Wano'ya.@Uncle Paulie @Earendill
Moria reis tayfasını kaybetse bile Ryuma'nın bedenini ve kılıcını almayı başarmış. O da gözü kara bir karakter.
Moria hakkında çok bir şey bilmiyoruz o yüzden net seviye biçmek zor ama sağ kol seviyesinin üstünde olacağını sanmıyorum bende. En fazla King ayarı falandır herhalde prime halinde.@Ronny
Özel isimler derken ben de sağ kolları kast ettim tabii ki. Prime Moriah max sağ kol eder diye düşünüyorum, ama belirsiz olduğundan net bir yere koymadım üstlere. Tüm sağ kollar Prime Moria'yı alır derim.
Doflamingo zaten tek başına Tiç'i dışarda tutarsak serinin en özel villainı kesinlikle.
Bu arada amiralin Canavar Korsanlarını dövmesiyle ilgili yeni bir bilgi var;
Official çeviriye göre King ve Queen kendileri dalmış Ryogukyu'ya. Ryo, "Size benimle uğraşmamanızı söylemiştim" gibisinden bir şey söylüyor.
![]()
Bunu hatırlamıyorum ben. Ama aksini de iddia edemem çünkü harbi hatırlamıyorum.zamanında Kaido ile denk dövüştüğünden bahsedildi
Bunu hatırlamıyorum ben. Ama aksini de iddia edemem çünkü harbi hatırlamıyorum.zamanında Kaido ile denk dövüştüğünden bahsedildi