Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1045 Tartışma / 1046 Öngörü

Şunları görünce iyi ki bırakmışım bu seriyi diyorum. Rezalet ötesi bir şey izliyoruz. Serinin ilk bölümünden beri ana karakter ile özdeşleşmiş meyvenin değişmesi ayrı bir saçmalıktı zaten.

Hayır bir de anlamadığım, Luffy lastik olarak uyanış açsa ne değişirdi? Bölümleri okumadım ancak spoilerlerden gördüğüm kadarıyla hala lastik özellikleri gösteriyor.

Şunları görünce iyi ki bırakmışım bu seriyi diyorum. Rezalet ötesi bir şey izliyoruz. Serinin ilk bölümünden beri ana karakter ile özdeşleşmiş meyvenin değişmesi ayrı bir saçmalık.

Hayır bir de anlamadığım, Luffy lastik olarak uyanış açsa ne değişirdi? Bölümleri okumadım ancak spoilerlerden gördüğüm kadarıyla hala lastik özellikleri gösteriyor.
İyi tarafından bak, en azından sinir krizine girmiyorsun, bölüme ayrı kitlesine ayrı sinirleniyorsun, 10 günde 40 yıl yaşlandım. :whistling:

Merak ettiğim tek bir şey var.Oda bu bölümden daha beterini daha rezaletini yapabilirmi ?Bize artık "Çöp,Berbat,vasat iğrenç"gibi kelimelerin tanımlamaya yetersiz olduğu bir bölüm gösterebilir mi ?

2 bölüm önce Wano bitsin diye umutluydum ama artık ne nefret ne sevgi hiçbir şey hissetmiyorum. :(

Luffy ne zaman 5. vitesi açsa buna benzer bir rezaleti göreceğiz artık.

Tek bir şeyi değiştirdi, artık manga değil, çizgi film izliyor/okuyoruz.

Spoiler kırıntısı;
Bölüm Raizo odaklı olacakmış.