Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Omni-Man vs Naruto Takımı

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Omni-Man.png
vs
Sennin_Modo_Hashirama_Senju_-_Anime.png3061867131596794668.jpgMinato3Fakra_Modu.pngGuy%27s_Eight_Inner_Gates.png

Kurallar
- Omni-Man, çizgi roman versiyonu. Ancak yan kaynak olarak animasyon versiyonunu kullanabilirsiniz.
- Hashirama canlı, Sage Mod başlayacaktır.
- Madara, canlı + hashirama hücreli halinde.
- Gai, 8 kapı başlayacak ve herhangi bir sınırlandırması olmayacak.
- Omni-Man, rakip takımın eşsiz yetenekleri olduğunu, az da olsa nelere kadir (Minato'nun hızı, Hashirama'nın SS'su vs.) olduğunu bilmektedir. Naruto takımı ise Omni-Man'in çok güçlü ve de çok hızlı olduğunu biliyor.
- Naruto takımı birbiri ile uyum içinde dövüşecektir.
- BFR yok.
- Her iki tarafta ciddi dövüşecektir ve güçlerini sakınmayacaklardır.
- Her iki taraf içinde yazılanların dışında bir sınırlama yoktur. Tüm güçleriyle dövüşebilirler.
- Dövüş yok edilemeyen bir dünyada geçecek ve içinde hiçbir insan olmayacak.

Bonus Round

- Omni-Man'in tarafına Viltrumite-Savaşı sonrası Invincible katılır.
- Naruto takımına BSM Naruto, Obito (Juubi jinchuriki) ve Rinnegan Sasuke (tüm kuyruklu canavarların çakrasını topladıktan sonra) katılır.
- Diğer bütün kurallar aynı.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla bence bu bir mismatch. Genjutsu yoksa (ki OM'nin direnci olabilir) Nolan içlerinden geçer. Bu adam Küçük Gezegensel-Ay Seviye ve FTL değil mi? God-tier karakterlerin aşağısı kesmez bu adamı bence.

Bu adam Küçük Gezegensel-Ay Seviye ve FTL değil mi?
Küçük Gezegensel demezdim ama Çoklu Kıtasal-Ay arası var.

Hıza gelince seyahat hıız FTL ancak reaksiyon ve combat olarak o kadar hızlı pek görmedik diye biliyorum. Relativistiktir kombatta.

KCM2 Minato ile Gai near-ftl hızlarda tiplerdir zaten. Madara ile Hashirama da da SM dolayısıyla precog var. Hız konusunda Nolan Speedblitz yapar mı ? Emin değilim.

Adamın 2 tane ekstrem olay hariç (onlarda bunlar (1)(2) ) vuruş kuvveti genelde devasa binaların, uzay gemilerinin içinden geçerek patlatmak falan. Ya da milletin içinden geçmek.

3 Viltrumlu beraber bir gezegen içinden geçiyorlar. Ancak o da aslında %100 Planet busting değil, yani bunlar Dünya içinden kurşun gibi geçiyorlar ancak yarattıkları tektonik krizle birlikte dünya da sonrasında dengesizleşip patlıyor. Ve o olayda üç Viltrum'lu dalmadan önce bunların dalacağı yeri yumuşatmak, traşlamak için bir başka atak daha yapılıyor bunlar onun ardından girip çıkıyorlar.

Elbette çok iyi feat ancak Bu 4 Naruto Karakterinin toplamı en az Kıtasal eder zaten. Yani canını yakabilirler Nolan'In, ki daha zayıf yaratıklar tarafından kanatıldığı, canı yakıldığı çok oldu Nolan'ın.

Kaldırma Kuvveti olarak da 100 Ton+ denilip geçilmiş. Elbette çok daha üstüdür ancak Nolan vurunca vurduğu kırmızı bir buhara dönüşecek bir güç yok bence :D

Ha ama ben de Nolan'a daha yakınım ancak Naruto ekibi için imkansız gelmiyor bana. Ama tabi Rikudo ya da Juubi güçlerine bulaşmış biri olmadan Nolan'a karşı şansları az.

Bonus Round'da ise Baba oğul içlerinden geçerler net. Çok kötü olur :D

Hıza gelince seyahat hıız FTL ancak reaksiyon ve combat olarak o kadar hızlı pek görmedik diye biliyorum. Relativistiktir kombatta.
Hayır hocam, Omni-Man'de diğer pek çok peak viltrumite gibi LS-FTL kombat hızı var. Yani saf feat olarak kombat hızı FTL olmayabilir (yani varsa bile aklımda değil şu an :D) ancak scaling ile kesinlikle o hızlarda. Conquest, uzayda FTL+ hızlarda uçan gemiyi fark edip içinden geçmişti, sonra Red Rush daha fark edemeden kafasını patlatmıştı, Invincible kendisine yıldırım hızıyla (aslında direkt yıldırımlardan) gelen saldırılardan kaçabiliyordu (yani 1/2 ışık hızı ediyor sanırım).
3 Viltrumlu beraber bir gezegen içinden geçiyorlar. Ancak o da aslında %100 Planet busting değil, yani bunlar Dünya içinden kurşun gibi geçiyorlar ancak yarattıkları tektonik krizle birlikte dünya da sonrasında dengesizleşip patlıyor. Ve o olayda üç Viltrum'lu dalmadan önce bunların dalacağı yeri yumuşatmak, traşlamak için bir başka atak daha yapılıyor bunlar onun ardından girip çıkıyorlar.
O olay bence de %100 planet busting değil (zira orada daha çok zincirleme reaksiyon vardı) ancak kendileri patlattıkları alan bile Ay'ı tamamen yok edecek seviyedeydi.

Yani canını yakabilirler Nolan'In, ki daha zayıf yaratıklar tarafından kanatıldığı, canı yakıldığı çok oldu Nolan'ın.
Yes, bende bu yüzden mismatch olduğunu düşünmüyorum.

@Nabu @Garou

Bonus Round'u güncelledim, bir daha bakın isterseniz.

@Nabu Seviye üzerine fazla düşmedim doğru. Çoklu Kıtasal yine de o takım için fazla bence ama ÇR karakterleri daha geniş bir yelpazeden hasar alabiliyor. Ben onu gözden kaçırıyorum genelde. :D Yine de işleri zor.

Bonus raunt şu anki haliyle daha iyi ama ben yorum yapamayacağım galiba. :D Bilgi eksiğim çok. Bu adamlara Genjutsu söker mi bu arada?

Genjutsu söker mi bu arada?
çakra sistemleri olmadığından, sökmez diye düşünüyoruz. Ancak Çakra anlayışı günümüzdeki çakra anlayışı gibi evrildi falan diye varsayım yaparsak beeeeelki :D :D

Yeni Bonus rauntta daha denk. Ayrıca Godo Dama gibi dayanıklılığı yok sayan bir şey çok çok iş görecektir. Bir diğer olay da Sasuke ve Minato'nun uzay zaman teknikleri sayesinde Omni-Man'in yumruğu Invincible'a vurdurulabilir ya da tam tersi.

Kesinlikle şansları var. Ama kesin alırlar da diyemiyorum. Baba-Oğul kombosu çok korkutucu.