Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Old King Thor vs Superboy Prime

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
1. Raund -> Superboy Prime, OA enerjisi emmiş ve Anti monitor zırhını almış olacak. Old King Thor'da bir tek Mjolnir olacak. Öldüren kazanacak.

2. Raund -> Superboy Prime yine OA enerjili + zırhlı olacak. Thor'da ise hem Mjolnir hem Necrosword olacak. Öldüren kazanacak.

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    35.1 KB · Görüntüleme: 547
  • image.jpeg
    image.jpeg
    57.1 KB · Görüntüleme: 421
1. Raund -> Orta zorlukta Okt alır.

2. Raund -> Okt zorlanmadan alır.

İlk Raund çekişmeli giderde 2.raund da okt de necro sword olmasından dolayı Okt çok zorlanmaz bence ama başka yorumlarida gorelim bakalım farklı birseyler soylenir belki

@Lex Luthor

Old King’de oldukça hax güç var fakat sadece Mjolnir olduğu için az farkla Superboy alır diyorum.

2. Raund ise Necrosword, Galactus’u deviriyor. Superboy prime yine iyi zorlayacaktır ama NS sayesinde Old kinge veriyorum oyumu :D

İlk raund için bir şey diyemiyorum ikiside alabilir bence ama 2.raund için Okt nin çok zorlanmadan alacağını dusunuyorum ama cevaplarıda goreyim superboy u pek bilmiyorum çünkü belki bilmedigim başariları vardır o yüzden fikrim degisebilir

OKT, ışınlama, mühürleme, zamanı durdurma, sürgün etme gibi BFR (Battle Field Removal) dediğimiz karakteri savaş sahasından, alanından uzaklaştıran ya da saha içinde savaşmaktan alı koyan yeteneklerini kullanırsa. Böylece dövüşmek zorunda kalmadan geçici bir zafer kazanabilir.

Ancak iki taraf da kafa kafaya girecekse Prime, galaksi seviyesi ataklardan bir halt olmamış gibi çıkabilen bir tip diye biliniyor. Ayrıca hızı ve dayanıklılığı OKT'nin üstündedir (hele ki hızı).

2. Karşılaşma da necrosword olması iyi ama adamı nasıl denk getireceği meçhul. Yine de Thor'u SBP kekosundan daha çok sevdiğimden 2. round OKT diyorum (şüpheyle).

@Nabu

Superboy Prime adamın dibidir.. Keko tabirlerini size yskıştıramadım :D

Galaktik hasarlardan sıyrık almayan adamla karşılaşan OKT'nin işi aşırı zor.

Superboy prime büyüden hasar almıyor.(Earth prime dan olduğuu için diyenler var nedenini bilemeyeceğim.).Fiziksel guc olarak da okt boy ölçüşemeyeceğinden superboy prime alır.

@Lex Luthor

Biz Utkan abi ile bir anlaşma yapmıştık. Ben dedim ki "Hocam mesajları biraz daha geç atın aksi halde sizin dediğiniz kabul görülüyor ve pek bir münazara olmuyor" dedim. Tabi tam olarak böyle demedim ama bunu söylemeye çalıştım.

@Nabuda "Benim önceki forumda bir kuralım vardı. Konulara 24 saat geçmeden mesaj atmazdım. İsterseniz burdada yapalım" gibi birşey dedi. Biz de kabul ettik :D

Ama bazı konularda çabuk sonuca varmak istiyoruz. Bu konuda da çabuk sonuca varmak istediğim için bu seferlik es geçelim dedim.

@Noralyma
Hm anladım bende merak etmiştim bu kural nedir kimleri bağlar diye beni pek ilgilendirmiyormuş siz ve nabu arasındaymış buna rahmen zahmet edip yazdığınız için teşekkürler

@Lex Luthor

Bu kural aslında sadece benle ilgili değil :D

@father, @thanosu da ilgilendiriyor. Sizi de ilgilendirir aslında tüm versus konularına 24 saat geçtikten sonra mesaj atacaktı ama siz isterseniz bu kuralı kaldırabilirsiniz kendi adınıza :)

Rica ederim bu arada :)

İlk raund'u bilemiyorum ama ikinci turu Thor kazanır Necrosword bir Celestial'ı öldürecek kadar güçlü.

Pek abc logic gitmek istemem ama Gardiyanlar featsiz pek çok kere rezil ve rüsva olmuş karakterler bir tanesinin Odin bile edeceğini sanmıyorum. Bir Gardiyan intihar saldırısıyla Sbp'yi öldürmüştü. En dandik Celestial bile Odin'i yanında hiçmiş gibi bırakacak kadar güçlü. Odinden güçlü olduğunu düşündüğümüz Thor'a birde Celestial öldürebilen Necrosword verince sanmıyorum ki Superboy'a yenilsin.

Bir Gardiyan intihar saldırısıyla Sbp'yi öldürmüştü
Gardiyanların güçleri cidden çok istikrarsız ancak bu adamlara "evrenin koruyucuları" denmesinin ve 5 büyük panteon tanrısının olduğu The Quintessence takımında bir gardiyan olmasının bir sebebi var (en azından vardı Geoff Johns'dan önce ). Ve o takımdaki herkes en az Odin kadar güçlü.

Nitekim karakterin kendi gücü başka bir şey içinde barındırdığı güç başka bir şey. Imperiex Prime gibi kendi gücü multi-galaksi + level ama kendini imha ederse neredeyse çoklu evrensel bir tehdit (universal+). Onun gibi.

Ki Prime o atakla ölmüyor (öldü diye yazıldı ona lafım yok ve keşke öleydi keko) çoklu evrende bir yerde sıkıştığı anlaşıldı ve sonra zaten daha da güçlü formu olan Superman Prime ile geliyor o haliyle evrendeki tüm yaşamı silen nigh-universal bir atağı suratının ortasına yedi bir halt olmadı.

Onun öncesinde de Mageddon, Anti-Monitor,Ion Sodam Yat gibi bir sürü galaktik + seviyede adamın ataklarını sıkıntısız karşıladı.

Yani abc logic 'i güderken ilk "a" yı nereye koyduğuna da bağlı biraz Gardiyan İntiharı ile öldü ama bunlarla da ölmedi. Nitekim biraz karışık benim açımdan. Necrosword atağı Galactus'a yarar çünkü devasa bir hedef öylece durup blast kasıyor Galactus. SBP biraz daha değişik bir hikaye. Cosmic Berserker Wolverine ile yaşadıklarına benzer bir durum SBP'nin dövüş tarzı ve fiziksel üstünlüğü.

Neyse zaten bence de 2. round da o kadar güç itemi olan Thor Baba bir yolunu bulur da bu şımarık oğlanın kıçını tekmeler .

[img='https://i.pinimg.com/originals/04/b2/91/04b291a830b5c1187aa02294b5f4a172.jpg',none,222][/img][img='https://static.comicvine.com/uploads/square_small/11132/111324552/6428982-img_4204.jpeg',none,167][/img] :thoryıldırım: :nuke: [img='https://78.media.tumblr.com/13f68b76799f47eb7f37fc1eae054e43/tumblr_naor22TpFS1r4pq4io2_500.jpg',none,150][/img]

Emoprime sevilmez mi ya :D .
Şahsen benim sbp ı sevme nedenim ne zaman ortaya çıksa ortalığın karışıyor olması.Multiversal tehtidler büyük kapışmalar gibi.
Bu arada superboy prime ne zaman bir büyü saldırısı ile karşılaşsa istikrarlı tepkisi 'tickle' demek oldu.Bu black adamla karşilasınca da böyle, zaurielin spectre nin eline kesen kılıcıyla karşılanca veya skyfather-skyfather+ seviye mordrunun saldırısı altındayken de.