Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Odin vs Darkseid

Odin vs Darkseid

• Odin Orta Zorlukta Alır

Oy: 5 41.7%
  • Odin Yüksek Zorlukta Alır

Oy: 3 25.0%
  • Darkseid Orta Zorlukta Alır

Oy: 1 8.3%
  • Darkseid Yüksek Zorlukta Alır

Oy: 3 25.0%
  • Yenişemezler

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
@Noralyma
Full Darkseid >=DC Zeus >>> Sıradan Darkseid (ana avatar falan işte) >= Odin >>> DS Avatarları Nabu hocamız böyle yazdı ilk sayfada :D

@Noralyma
Full Darkseid >=DC Zeus >>> Sıradan Darkseid (ana avatar falan işte) >= Odin >>> DS Avatarları Nabu hocamız böyle yazdı ilk sayfada :D
Ya bu dövüşden net bir sonuç çıkması zor.

Zira bu Jobber (full gücünde dövüşmeyen, diğer kahramanlara yem dilen, dayak oğlanı vs) Vs Hyper (hakkında sürekli harika şeyler söylenip aslı astarı olmayan) dövüşü olduğundan bir şey demesi çok zor.

Yazar müdahalesi ve hayran hassasiyeti durumlarını bir kenara çekersek (no PIS, CIS)

İkisinin en iyi featleri ile -> DS çok daha güçlü biri
İkisinin daha düşük featleri ile -> Odin daha güçlü biri
İkisinin ortalama featleri ile -> Neredeyse başabaşlar. Dövüşülen mekan ve hazırlığa göre, versiyonlara göre kazanan değişir. DS bir tık daha iyi gibi geliyor bana eğer sınırlandırılmazsa.

Ben öyle yazdım ama %100 doğru demezdim ama bana aşağı yukarı böyleymiş gibi geliyor.

@NABU
hocam dc deki zeus'un leveli nedir ?
Evrensel feat olarak ; Bir başka panteonun tanrısı olan Kane Milohai adlı tanrıyı kendi diyarında/mekanında/boyutunda yeniyor. Ve o tanrı evren yarattığı varsayılan ve evrenin her hangi bir noktası ile oynayabilen bir varlık.
Ayrıca Zeus'da bir 4. Boyut tanrısı. Yani bu aslında otomatikman onu potansiyel çoklu evren bile yapar ancak yetkilerinin ve becerilerinin buna olanak tanımadığını söyleyebiliriz.

Bende Universal bir feat sormuştum bu feati söylemişti ve bu açıklamayı yapmıştı

He bu arada NABU ana avatar>=Odin demiş :D

Ana avatarla kapıştırıyorsak DS az farkla alur diyorum sabahtan beri :D

Bu avatar olayının epey bir abartıldığını düşünüyorum new 52 ve sonrasında pek kullanılmadı zaten bu konsept. Öyle büyük bir fark yok bir tek Final Crisis olayında True Darkseid olayı yaşanmıştı o kadar. Ancak Alan Scott'un yeşil mavi ve kırmızının gücünü alarak attığı Multiversal yumruğu tanklamışlığı da var Aquaman ve Wonder Woman'a gözünü vermişliği de var.

Ancak Alan Scott'un yeşil mavi ve kırmızının gücünü alarak attığı Multiversal yumruğu tanklamışlığı da var Aquaman ve Wonder Woman'a gözünü vermişliği de var.
Aynen öyle işte DS böyle istikrarsız. DC bundan şöyle yırtmaya çalışıyor.

Düşük Featler -> Güçsüz Avatar
Ortalama Featler -> Güçlü Avatar
En Üst Featler -> Gerçeği

Vs gibi ama tabi ki de bu sağlıklı bir yöntem değil. O yüzden ASgard'da Odin, Apokolips'de darkseid, tarafsız sahada belirsiz dedim

odin'in tecrübesi ds'ye göre çok daha fazla bunun yanına o silahları da verince alabilir derim. gungnir zaten güçlü silah + olarak odinsword da var. ben odin alır diyorum :D

@father

Kim demiş odinin tecrübesi DS'ye göre ÇOK daha fazla diye :D

Fazla ama çok daha değil

Hala başa baş gider diyorum :D

@Noralyma
tüm atalarının tecrübesi + kendi tecrübesi var. zaten atalarından her biri milyon tane savaşa girse odin de zibilyontane tecrübe olur :D