Genel anlamda bütün NBA tarihinin en büyük takımı kimdir hocam? Yani orada da bir Winner Real Madrid var mıdır? Bir de bu takım ülke takımları sıralamasında da birinci olabilecek kapasiteye sahip mi? Biraz enteresan sorular oldu ama merak ediyorum.

Tarihteki spesifik bir takımı soruyorsan o başka, ama sen "Real Madrid" örneği verdiğine göre sen sanırım "En büyük camia hangisi" gibi soruyorsun daha çok. O zaman cevap; Celtics ve Lakers olacaktır. İlla birini seç dersen Lakers derim.Genel anlamda bütün NBA tarihinin en büyük takımı kimdir hocam?
EvetŞimdi LeBron James ciddi ciddi gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu olduğuna mı inanıyor?
Durumu şöyle özetleyebiliriz o zamanEvetŞimdi LeBron James ciddi ciddi gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu olduğuna mı inanıyor?Kendisine "Seçilmiş Olan" dövmesini lisede yaptıran, Kral lakabını kendi kendisine veren (sporda lakaplar sana başkaları tarafından verilir normalde) bir egodan bahsediyoruz. Play-off'da süpürüldükten sonra hala ben GOAT olmalıyım türküsü çağırıyor.
Kesinlikle saçmalık olur.Hmm. Ne düşünüyorsunuz?
LeBron GOAT olmayı 2011 Finallerinde ıskalamıştır, Top 3 ya da 5 için 2016 şampiyonluğu ile tekrar konuşulur olmuştur. Ancak 2018 Finalleri ve de Lakers yılları ile Top 5 pozisyonunu bile riske etmiştir.Yalnız tek bildiğim LeBron gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu değil
Son konuşmamızdan bu yana bişi değişmedi. Alperen'in takımı play-off yapamadığından zaten alperen 2 aydır off-sezonda.Bu arada Alperenin performans nasıl hocam?
Yönetimi değişti. Oyuncuların çok fazla kendi başlarına karar almalarına, kafalarına göre takılmalarına izin verdiler.Neden NBA böyle bir hâle dönüşüyor ki?
Bunu 2023 Draftından önce demiştim ve 2023 draftı beni doğruladı.Amerika'da amatör basketbol ligi (Üniversiteler Ligleri) çöküşte o da direkt NBA'in amerika havuzunu etkiliyor. Direkt kültür ölüyor.