Böyle oynarlarsa finalde GSW'yi bile alırlarRaptors'ın alacağına umut ediyorum
Açıkçası play-off sürecini seyahatlar ve memleket dağları yüzünden çok takip edemedim ancak zaten çok keyifli de değildi. Finalden GSW çıkar extrem bir son dakika gelişmesi olmadıkça.Final belli hocam ne düşünüyorsunuz
Hocam Raptors çok iyi şu an GSW'den de iyi hücum yapıyorlar, savunmalarını anlatmaya gerek yok birkaç takviye ile bir dahaki senenin en büyük şampiyonluk adayı olurlar.5 all-starlı takımdan bir kişi eksildi diye 2 all-star lı play-off tecrübesi olmayan takıma karşı madara oluyorlar.
Ben de buna dem vuruyorum ya zatenHocam Raptors çok iyi şu an GSW'den de iyi hücum yapıyorlar
Neyse hocam GSW'yi finalde yenmek de büyük başarı olurBen de buna dem vuruyorum ya zaten
Aynen hocam.Klay Thompson ve Kevin Durant. Bu arada bir Toronto Raptorslı olarak şampiyonluk iyi olduGSW'de bu rezilliği ile unutulmayacaktır. 5 all-starlık takımda bir iki tanesinde sorun olunca mahalle takımına döndüler.
Burada kastedilen "MJ kraldır" gibi bir şey mi yoksa "MJ=LBJ" mi ? Ona göre kan çıkabilir ...Michael Jordan=KİNG