Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Nanatsu no Taizai

nereye kadar izlememi veya okumamı tavsiye edersiniz peki?
Story Arcs/Four Knights of the Apocalypse Saga | Nanatsu no Taizai Wiki | Fandom

Hocam ilk sezon düzgün gidiyor gayet iyi, ikinci sezonda(yanlış hatırlamıyorsam) hikayedeki bağlantılar kopuyor bazı yerleri anlamamıştım.

Sonraki sezonlar uyarlama olarak kötü zaten.

Mangasının çizmilerini beğenmiyorum çünkü çok yavan duruyor, ben burdayım bu manganın çizimleri bu kadar özel diye bağırmıyor, çizimleri kötü değil tarzı garip duruyor.

DB'den kasıt misal db de bir düşman yenersiniz alakasız başka düşman çıkar kurduğu evren dengesiz , ama nnt'de bir evren var ilk sezondan sonra merak edebilirsiniz olayları ama kurduğu evrenin ana fikri boş, dandik anlamında değil genel olarak boş, bir şey yok.

Çok bir beklentiniz olmadan değişik bir battle shonen arıyorsanız bakılabilir.

Yukarda attığım linkte ilk saga güzel(ilk sezon), 10 emir sagası size kalmış artık, son saga kötü diyebilirim.

Bir tane de boruto misali devam serisi onu ben de okumadım.

Bu seriyi tavsiye eder misiniz? Hakkında pek iyi yorumlar duymadığım için başlamıyordum bir türlü ama shounen piyasasında hatırı sayılır bir yeri olduğu için merakta etmiyor değilim.
Evet, ederim. DB'yi genel olarak sevmem ama bu seriyi seviyorum. Seride bir derinlik olduğundan değil, evrenin dizaynı, güç dengeleri ve kavgalar vs. hoşuma gidiyor o yüzden. Manganın çizimleri başta daha özenli ve güzel aslında. Yani eski panellerden gördüğüm kadarıyla öyle en azından ama seri ilerledikçe özensiz hale geliyor. Son 40 bölüm gereksiz uzatmaydı ve zaten iyiye gitmeyen seriyi iyice kötüleştirdi. Fairy Tail oldu bildiğin. İlk iki sezona animeden de mangadan da bakılabilir. 3. sezon ve sonrasına sakın animeden bakmayın. :D

Yarım bıraktığım bir manga daha. En son 242. bölümü okumuşum.

Ne kötüydü bu seri ya. Üçüncü sezonu izlemiştim en son gözlerim kanayınca bıraktım. Black Clover'dan bile kötü bir iş yapmayı becerebilmişler helal olsun. Mangasının çizimleri de iyi değil. Hiç bulaşmayın bence bu seriye vakit kaybından başka bir şey değil.

0d539e28ab3804050f8aa7dcb6398eae.jpg
9b61da52d7ba2263df4b428725c18856.jpg
e766a59db78e0cd1a11c3941719dd770.jpg
8b7ea227717bb8946fadda9f1edde1b1.jpg
76f9334d592b5328f0d2034a9e42bdde.jpg
Oyundaki karakter dizaynları. Zeldris ve King'i özellikle çok sevdim. Bunları mangada da görseydik. :D

Four Knight of the Apocalypse 200'ler spoiler:
r9gg9r3dfnpf1.jpeg
Nakaba böyle demonic/eldritch being stili şeyleri çok iyi beceriyor ya.

Devam serisindeki bir grup kötünün formları bunlar. Aynı evrende geçtiği için buraya attım.

Bu arada güzel gidiyor seri, vakti olanlar, seriyi bilenler buna da göz atabilir.