Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
1776283547261.png
1776283595698.png

Kurallar
- İki tarafta kendi karakterinde ve öldürme amaçlı dövüşecektir.
- Nagato, edo halindeki gibi sağlıklı ancak canlı bedeni var.
- İlk 5 dakika Nagato'nun Chibaku Tensei yapması yasak.
- Dövüş yeri Naruto, Killer Bee, Itachi vs. Nagato yaşandığı orman

Round 1 -> İki taraf içinde bilgi ve hazırlık yok.
Round 2 -> İki taraf içinde full bilgi var ama hazırlık yok.

Bonus: Nagato kaybederse yanına Part1 Itachi yardıma gelir.

Nagato, Madara'nın yaptığını yapabilir mi?

Ellerine sağlık, güzel bir konuyu güzel hazırlamışsın.

Ben fikirlerimi daha sonra belirteceğim. Yer ayırttırdım xD

Ya ne yazsam bilemedim, Naruto'nun üzerinden baya zaman geçti.

R1- Gokage alır diye düşünüyorum. Nagato güçlü ama sayı farkıyla başa çıkamaz gibi. Madara bile klon çıkarmadan önce geri adım atmıştı. Şimdi rakip canlı olduğu için mühürleme dertleri de yok.

Asit, Jinton, lav, Raikage ya da Tsunade'den sağlam bir yumruk, vs. hepsi ölümcül. Özellikle summonlar ve ST'ye karşı Gaara destek oynarsa işleri çok kolaylaşır.

Nagato'nun kazanması imkansız değil ama düşük ihtimal gibi geliyor bana.

R2- Gokage daha rahat alır, tekniklerin gizliliği Nagato için daha büyük bir avantaj Rinnegan'ın çok fazla özelliği olduğu için.

Bonus: Itachi hangi rauntta geliyor, bilgi var mı? Itachi ve Nagato R1 gibi bir senaryoda galip gelebilir, öteki türlü yine Gokage derim.

5 kage de alır bencede summonların çok iş yapacağını sanmam gaara ve ohnoki varken.
Tsunade bence destek olarak geride kalmalı
Yakına girerse Nagato ruhunu çeker.Onun dışında Kageler avantajlı gibi CT dışında çok sıkıntı çıkmaz bence

İtachi ile birlikte Nagato alırlar.İtachi büyük destek

Madara'nın yaptıklarını yapamaz bence ama R1'de fena bir performans göstermez gibi.

Itachi ile beraber kazanır diye düşünüyorum ben. Kageler bana pek Tanrısal karakterler gibi hissettiremedi açıkçası özellikle bu beşli. Nagato çok daha sağlam geliyor bana.

Evet yeterince mesaj geldiğine göre ben de yorumumu katayım.

R1: Burada bilgisizlik sayesinde sürpriz faktörü var. Nagato'nun ufak da olsa bir şansı var. Tsunade , Madara karşısındaki gibi önden dalmaya gidip, ruhunu falan çektirirse geriye kalan ekibin işi çok zor. Fakat ben yine de kagelere yakınım. Çünkü Nagato, 5 kage seviyesi isme açık alanda dalıp mesafesini koruyacak kadar hareketli biri değil, uzun yıllar sakat olduğu için mobilitesi ve temel savaş yetenekleri çok zayıf. Sadece durup teknik spamlayarak da bir yere kadar iş görebilir . 6 Pain bedeni iken bu sorun ortadan kalkıyordu, milletin odaklanması gereken 6 beden + bir sürü summon oluyordu ve böylece hepsini indirmek çok zordu ama hedef tek olunca ? Bayağı zor.

Chibaku Tensei bu ekine karşı çok korkunç bir şey değil. Onoki ve Gaara o işi bayağı iyi kantırlıyorlar. Ancak Nagato'nun en büyük şansı kageler bunu jinton gibi tamamen onu yok eden bir şekilde değil de bedenine yara açarak öldürürse Nagato Naraka Path özelliği ile ve/veya rinne tensei ile geri gelebilir. Itachi'nin Amaterasusu sonrası tekrar dirilmişti. O şekilde dirilip, Onoki ve Tsunade'yi aradan çıkarırsa sürpriz bir atak ile geri kalan kageleri çekirdek gibi çitler.

Bu ihtimal sayesinde Nagato'nun bir şansı var ama bunun haricinde Kagelere yakınım.

R2: Kageler net alır. Tsunade'nin Boostladığı Jinton u bekletmeden en başta kullanarak Nagato'yu direkt yok edebilirler.

Bonus:

Bonus'u R1 şartları ile düşünürsek nagato ile itachi net alır ve çok da zorlanmazlar.

R2 şartları ile düşünürsek Kagelerin ufak bir şansı var ama bence gene ikili alır sadece bu sefer zor olur.

R2 şartları ile düşünürsek Kagelerin ufak bir şansı var ama bence gene ikili alır sadece bu sefer zor olur.
Mesajımda dediğim gibi üstünden zaman geçti o yüzden belki ben bir şey kaçırıyorumdur ama Itachi ortaya o kadar güçlü ne koyuyor?

Bilgi varsa Amaterasu savuşturmak çok mesele değil, Tsukuyomi de aşırı yoruyordu yani birine denk getirtip indirtse de staminasından çok yiyecek.

Susano'o desen Ohnoki destekli Raikage de Byakugou'lu Tsunade de Susano'o kırabiliyordu. Ya da Mei Sasuke'ye yaptığı gibi etrafı asit sisiyle kaplarsa Susano'o bir savunma işi görmeyecek. Jinton da öldürür.

Yani değerli bir eklenti ama Itachi'yi eklemek nasıl takımın sayı avantajını kapatacak anlamadım. Burada bilginin en değerli olduğu kişiler Itachi ve Nagato, diğerlerinin özellikleri o kadar çok yönlü değil ve sürpriz faktörü Itachi ve Nagato için çok daha değerli. Zorlarlar biraz ama R2 temalı bir bonus raundu Gokage alır diye düşünüyorum.

@Garou Itachi buradaki herkesten birebirde üstün. Nagato ise buradaki her ikiliden ve bazı üçlülerden açık ara daha güçlü. Hatta Tsunade ya da Onokiden birinden birinin olmadığı bir dörtlüye de çok bela olabilir. 5'ine birden de kayda değer bir savaş verebilir zaten.

Durum böyle iken Nagato'nun yanına oradaki her bir kageden daha güçlü kimi katsak bu elbette sayı dezavantajına olumlu bir katkı olacaktır.

Itachi'y gelince Tsukuyomi'yi pek düşünmemiştim, Amaterasu'ya gelince orada bilgisi olmadan savuşturabilecek tek kişi Raikage. Gaara ile Tsunade de kendilerini savunabilirler. Bilgi dahilinde ise mesafe kısa ise gene engelleyebilecekler sayısı gene bu kadar gibi, biraz daha uzak olsa Mei ile Onoki de ninjutsu kor karşısına. Yani ok Sasuke'nin ama'sına göre yavaş ama o kadar da değil.

Susano'ya gelince Onokili Raikage ve Byakugo Tsunade kaburga susano dövdüler, ha Tsunade sonra V3 de dövebildiğini gösterdi ama Yata aynalı tam teşekkül bir V3'e Raikage ne yapar belirsiz, kaldı ki Totsuga gibi Susano'ya saldırmaya geleni çok kötü kantırlayan bir etmen var burada. Bir diğer sıkıntı da Izanagi, evet bir gözünü verir ama herkesin öldüğüne inandığı bir an Mei, Onoki gibi fiziksel, Raikage gibi de mental olarak zayıf birisini arkadan saldırarak götürebilir.

Kaldı ki temel istatistikler diyebileceğimiz, hız, kuvvet, temel dövüş becerileri, el mühürleri, silah kullanımı, zeka vs gibi konularda ortalamaya alırsak Kagelerden üstün, elbette hız da raikage, kuvvet tsunade, ap de Onoki, defans da Gaara değil ama ortalamalara vurursak temel becerilerde Tsunade hariç, Itachi ile denk olma ihtimali olan bir tane bile Kage yok. Yani yakın mesafe kombata Tsunade, Gaara, Raikage hariç kimle girse kazanır. Gaara'nın da otomatik koruyan kumları sebebiyle söyledim yoksa taijutsu olarak değil.

Nitekim Itachi gibi birisinin katılımı etki eder, rakiplerini yenmese bile oyun dilinde "poking" ya da "harass" dediğimiz dürt kaç dürt kaç, taktiği ile bile Nagato'ya karşı dikkatlerini dağıtsa çok şey katar. Bir nevi Kakashicilik yapsa yani.

Bilgi olan senaryoda sana katılıyorum belki Itachi'nin katılması bile dehşet bir fark yaratmaz ancak gene de işleri çok zora sokacaktır bence. Bilgi olmayan senaryoda ise aşırı bir fark yaratacaktır. Totsuga resmen raikage ve tsunade kantır zaten.

Gaara, Tsunade, Onoki bu ekibin omurgası zaten Mei ile A4 daha dekor tipler. O omurgadan özellikle Tsunade erken giderse zaten gg.