Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Minato Dönemi Konoha vs 4 Büyük Ulus

Hangi Taraf Kazanır

• Konoha Zorlanmadan

Oy: 1 25.0%
  • Konoha Zorlanarak

Oy: 2 50.0%
  • 4 Ulus Zorlanmadan

Oy: 1 25.0%
  • 4 Ulus Zorlanarak

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım/Oyumu Sonra Değiştireceğim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

KONOHA

97eb6710b823549e1bfa8988f9f490c1b91185f8_00.jpg

VS

4 BÜYÜK ULUS

340
340

340
340

* Konoha tarafında Hokage Minato.
* Hiruzen Kyuubi saldırısı halinde.
* Konoha tarafında Minato'dan sonra çıkan kimse yer almayacak.
* Lider Jonin'ler, Yamato gibi isimler ilk gözüktükleri halinde. Itachi Hiruzen öldükten sonra köye geldiği halinde. Shisui ölmeden önceki yaşında.
* Sannin'ler eksiksiz savaştadır. Sınırlamaları yoktur. Ancak hepsi de Minato ölmeden önceki halindedir. Orochimaru kendini kusarak tekrar canlanamaz.
* Orochimaru'nun ET yaptığını varsayıyoruz. Getireceği isimler Hanzo, Dan Kato, Hyuga Hizashi, 10 tane base Jonin.
* Iwagakure Tsuchikagesi Ohnoki. Kumogakure Raikagesi 4. A. Sunagakure Kazekage'si 4. Kazekage. Kirigakure Mizukage'si Yagura.
* Diğer uluslarda 4. Büyük savaşa çıktıkları kadro vardır. Yani bu dövüşte kage olarak yer almasa bile dövüşe dahildir ve savaş arc'ı featlerine sahiptir(Mei ve Gaara).
* Konoha için önemli isimler Minato, Hiruzen, Tsunade, Jiraiya, Orochimaru, Itachi, Danzo, Shisui ve 8 Kapı açabilen Dai.
* Diğer uluslarda önemli isimler Kurotsuchi, Kitsuchi, Ohnoki, Deidara, Darui, Cee, Bee, Samui, 4. A, Gaara, Rasa, Pakura, Sasori, Mei, Yagura, Kisame Sisin 7 Kılıcı (Savaşta gelen nesil).
* Savaşta Edo olarak gelen çoğu 4 ulus üyeleri burada vardır, Kageler ve Kinkaku ile Ginkaku gibi isimler hariç. Han, Utakata, Roshi ve diğer Jinchuuriki'ler vardır ancak pelerin dahil Bijuu çakrası kullanamaz.
* Deidara ölmeden önceki halinde, fakat dostlarına zarar vereceği için C0 ve C4 kullanamaz. Kisame'de Samehada yok. Sasori'de 3. Kazekage kuklası yok, Akatsuki'ye geçmeden önceki hali.
* Saymadığım isimler de dövüşe dahildir, sadece aklıma gelen önemli isimleri yazdım.
* Savaş lokasyonu 4. Büyük Shinobi Savaşının yapıldığı yerdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mantıken 4 ulusun alması lazım. Yoksa dünya savaşlarına filan gerek olmazdı. Yemezlerdi yani.

İtaçi'yi bebe olduğu dönem değerlendireceğiz değil mi? 9-10 yaşlarındaki haliyle yani.

4 Ulus zorlanmadan seçeneğine attım.

İtaçi'yi bebe olduğu dönem değerlendireceğiz değil mi? 9-10 yaşlarındaki haliyle yani.
Itachi Hiruzen öldükten sonra köye geldiği halinde.
Mantıken 4 ulusun alması lazım. Yoksa dünya savaşlarına filan gerek olmazdı. Yemezlerdi yani.
Ama Konoha bu sefer diğer savaşlardan yüksek bir güce sahip. Diğer savaşlarda ya Minato yada Sannin'ler zirve değildi. Üstelik Itachi gibi isimlerde epey güçlü. Danzo normalde savaşlara girmese de bu sefer giriyor v.s.

Ama Konoha bu sefer diğer savaşlardan yüksek bir güce sahip. Diğer savaşlarda ya Minato yada Sannin'ler zirve değildi. Üstelik Itachi gibi isimlerde epey güçlü. Danzo normalde savaşlara girmese de bu sefer giriyor v.s.
Minato dönemi olmuyor ki o zaman. Ben tamamen Minato şartlarında düşündüm.

Minato dönemi olmuyor ki o zaman. Ben tamamen Minato şartlarında düşündüm.
Kurallara ekledim bu durumu da. Karakterler Minato döneminden. Tsunade de bildiğimiz kadarıyla yoktu Minato döneminde. Başta Itachi, lider joninler ve yamato Minato döneminde neyse oydu. Ama sonradan güç farkının açıldığını fark ettim ve Konoha tarafını biraz güncelledim. Gerçi bu mantıkla Sasuke ve Naruto'da Minato Hokageyken doğdu, onları da güncelle diyebilirsin ama abartmak istemedim. Dediğim gibi normalde Itachi ve Kakashi gibiler çocuk olacaktı, Tsunade ise hiç olmayacaktı.

Minato’yu görünce kaçmayacaklarını varsayacaksak 4 ulusun alması gerekir.

elit isimler neyse de ordu farkı fazla. Şu eşleşmelerde örneğin sasori vs itachi olsa itachi kazanır demek gerekir de sasori’nin yanına ekstradan 1000 chuunin koyarsan değişir o. Köylerde 50-100 ninja yok. Son savaştaki ordunun yarısı konoha bile olsa aradaki asker farkı elitlerin dövüşlerini çevirmeye yeter.

Minato+Kushina

Hiruzen Takımı (Hiru + Sannin)

Danzo

zaten yeterli diğer ulusların güçlerini yenmek için diğer tüm klan liderleri, anbu ve elit joninler işin bonusu oluyor.

Bende konaha kazanır diyorum.Diğer ulusların sayı avantajı olsada Konoha’nın öne çıkan isimleri çok güçlü

Kageler ve Jinchuurikiler zorlasa da emin olamıyorum. Ordu avantajı 4 Ulus'ta ama Konoha'dakiler az da olsa esaslı adamlar. Biraz da stratejiyle ben Konoha takımı diyorum.