Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Merhaba

Mad titan

Civciv Baykuş
Çaylak Kullanıcı
Herkese merhaba öncelikle yaşım 16 (yaş biraz küçük :d). Çizgi roman okumayı severim ama okumaya fırsatım yok. Bir arkadaş beni bu siteye yönelti. Çizgi roman hakkında bilgili kişiler varmış. Bende yararlanayım dedim. Madem çizgiroman okuyamıyorum bende okumuş kişilerden öğrenirim diye düşündüm bu arada İstanbul da oturuyorum. Bana Emirhan diyebilirsiniz

Emirhan, hoş geldin Bendeniz Utkan. Ayrıca gözün görüyor ve okumayı biliyorsan Çizgi Roman okursun canım niye okuyamayasın. Hallederiz :D

İyi Forumlar. O değil de abi bir Thanos fanı daha geldi, ne Thanos çıktı :p

Genç bir kardeşimiz olman sebebiyle belki de forum işlerinde tecrübesizsindir Emirhancım o yüzden

Forum Kuralları

bu başlık altındaki konulara mutlaka bir ara bakıver. Tekrardan hoş geldin.

Bana Emirhan diyebilirsiniz
Normalde ismin başka mı ? Emirhan sahte ismin mi ? Kimin adına çalışıyorsun itiraf et :p :D

Emirhan, hoş geldin Bendeniz Utkan. Ayrıca gözün görüyor ve okumayı biliyorsan Çizgi Roman okursun canım niye okuyamayasın. Hallederiz :D

İyi Forumlar. O değil de abi bir Thanos fanı daha geldi, ne Thanos çıktı :p

Genç bir kardeşimiz olman sebebiyle belki de forum işlerinde tecrübesizsindir Emirhancım o yüzden

Forum Kuralları

bu başlık altındaki konulara mutlaka bir ara bakıver. Tekrardan hoş geldin.

Bana Emirhan diyebilirsiniz
Normalde ismin başka mı ? Emirhan sahte ismin mi ? Kimin adına çalışıyorsun itiraf et :p :D
Hoşbulduk hocam bakmaya şimdiden başladım ^^ yakın zamanda çoğunu öğrenirim. Evet itiraf ediyorum yakaladınız beni :D . Yüce titan adına site üyelerinin yarısını üyelikten çıkarmaya geldim :D

Hoş geldin kardeşim. İyi forumlar dilerim. Aklına takılan bir sorun olursa bende yardımcı olmaya çalışırım.

Hoş geldin Emirhan :D

Ben Kerem, yaşım 18
Bir Mad Titan fanı daha geldi :urouge1: