Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket MCU Thanos vs Madara

Madara mı Thanos mu ?

• Madara alır

Oy: 4 36.4%
  • Thanos alır

Oy: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Bu anket kapanacak: .
Dormammu daha güçlü değil midir sizce, yoksa nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı Dormammu sayılmıyor mu?
Dr. Strange sadece Zaman taşıyla Dormammu'yu kısır döngüye sokmuştu ve Dormammu da oradan çıkamadı. Yani dengesiz olsa da mantıken IG Thanos'un ondan güçlü olması gerekir.

Garou' Alıntı:
Dr. Strange sadece Zaman taşıyla Dormammu'yu kısır döngüye sokmuştu ve Dormammu da oradan çıkamadı. Yani dengesiz olsa da mantıken IG Thanos'un ondan güçlü olması gerekir.
Filmde Dormammu'dan bahsedilirken ''tüm boyutları ve dünyaları yutan birisi, onun karanlık boyutunda zaman yok, onun boyutu sonsuz'' diye bahsediliyor muydu? Ondan öyle olabileceğini düşünmüştüm. Anlaşılan karanlık boyutunu görmemiz haricinde bunların hepsi birer iddiada kalmış ve feat ile yanıtlanmamış. @Nabu nun da bahsettiği tutarsızlıklardan biri bu herhalde. Sözde boyutları absorb eden biri karşısında Zaman Taşının yeterli olması. Üzücü.

Filmde Dormammu'dan bahsedilirken ''tüm boyutları ve dünyaları yutan birisi, onun karanlık boyutunda zaman yok, onun boyutu sonsuz'' diye bahsediliyor muydu? Ondan öyle olabileceğini düşünmüştüm. Anlaşılan karanlık boyutunu görmemiz haricinde bunların hepsi birer iddiada kalmış ve feat ile yanıtlanmamış. @Nabu nun da bahsettiği tutarsızlıklardan biri bu herhalde. Sözde boyutları absorb eden biri karşısında Zaman Taşının yeterli olması. Üzücü.
İşte bu yüzden dengesiz. Yapacak bir şey yok.
Bir de niye üzüldün :D ?

Çünkü MCU'nun güç skalasının daha büyük olmasını isterim. Epik şeyler görmek istiyorum artık. Kim istemez ki comics'teki kozmik karakterlerin MCU'da olmasını? :D Neyse, fazla konu dışı yaptık.

Thanos'u Naruto evreninde dövüşebilen herhangi biri öldürür. Genin olmasına bile gerek yok. Naruto evreninde normal düz vatandaş ses hızına yakın zaten. Thanos o hızı takip edemez.