Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Marvel Legends Aksiyon Figürleri

Dotanuki

Civciv Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Oyuncaklarla aranız nasıl forum ahalisi ?

Şimdi reklam olmasın diye adını vermiyorum, ama düzenli olarak Marvel Legends Aksiyon Figürleri getiren yerli bir site keşfettim. Son çıkanların hepsini getirmiyorlar, artık hangilerini getirecekleri şans meselesi her zaman. Neyse, dün, oradan Ultimate Iron Man figürünü aldım. Yarın elimde olacak, büyük ihtimalle.

Ultiamte Iron Man'in benim için bir nostaljik değeri var. Ultimate Iron Man zırhını çok beğendiğim için fasikül olarak aylık takip etmiştim çizgi romanını uzun zaman önce. Sonra mini seri olduğunu öğrendiğimde üzülmüştüm çünkü keyif ile okuyordum.

Valla aram yok gibi bir şey ya. Yani finansal olarak çok rahat olursam belki ama normal şartlarda öyle şeyler almam.

1000029123.jpg
Normalde hiç alakam yoktur fakat geçen a101'de alışveriş yaparken bunları gördüm.Hepsi toplam 500 TL olunca aldım.

Aslında cocukluğumdan beri aklımın bir köşesinde her daim; ekonomik olarak özgürleşip, hayatımı da bir düzene sokunca böyle bir koleksiyon yapma düşünce vardı.Kim bilir belki de bu figürler başlangıç olur

3 tanesi birden 500 TL'ye çok iyi bulmuşsun. ''Marvel Legends'' figürleri yada onların DC Comics karşılığı olaran ''DC Multiverse'' figürleri bu senin a101'den aldığın figürlerden daha kaliteliler, her şeyden önce artikülasyon yönünden çok daha iyiler. Sipariş ettiğim Ultimate Iron Man gelince bir resmini atarım.

Sonunda elime ulaştı. Sene 2005miş Ultimate Iron Man 1. sayı çıktığında, o zamanlar daha 21 yaşındaydım ve çok fanatik bir şekilde süper kahraman çizgi romanları okuyordum. :)
j9hvwhv.jpg