Hotu olayından bahsetmişler onun da canon olması gerekmez mi?@Thanos
Evet canon 616 da geçiyor.
Son edindiğim bilgilerle valla bana IG bile non-canon geliyor. En azından IG Thanos.. Nesne canon ama Infinity serisi non-canonHocam sen ne diyorsun?
DEğil ayrıca, Jim Starlin'in Thanos'u ile gerçek Thanos'u ayırt etmek gerek tıpkı Jeph Loeb'in Red Hulk'u ile normali arasında dağlar kadar fark olması gibiHocam bu hikaye canon muydu? Eğer canonsa sıkıntı büyük
Toaa değil. Above All Others diye bir karakter. Yine de tanrısal tabii ama...Toaa’yı bile yendirdi ya Thanos’a diyecek bir şey bulamıyorum
Thanos'a onu yendirtmezler gibi geliyor. Ayrıca ikisi nasıl aynı kişi? Bana isimler benzer gibi geldi?
Attığın siteye bakarsan orda the one above all diye yazmışlar zaten.sende aynı kişinden bahsediyorsun bend.Valla yazar Thanos fanboyu olunca saçmalayabiliyor.Thanos'a onu yendirtmezler gibi geliyor. Ayrıca ikisi nasıl aynı kişi? Bana isimler benzer gibi geldi?
@Batman Who Laughs Thor konusunda durum son 5 yıldır çok vahim zaten. Ama gerçekten ölmüyordu sanırım. Fernando Comics diye bir kanal var youtube da orada başta Thor olmak üzere çizgi roman battle videoları var. Bunu da koymuştu istersen bak.Arkadaşlar yukarıda paylaştığım eğer gerçekse durum çok vahim demektir. Beni aydınlatıcak biri var mı?