Açıkçası şu listeleri revize etme niyetim var ancak hiiiiç bir söz de vermiyorum. Sonra "Hocam nerede hani nerede ?" demeyin. Ama niyetim var
@Ascalon da ok derse.
Ancak şimdilik şöyle bir dönüp bakıyorum. 2017 reboot'u sonrası dönemi çok dikkate almadan tekrar listeye bakarsam eğer;
Mathew Malloy listeye girebilir ve Uatu onursallardan çıkartılabilirdi.
Vishanti Üçlüsü elder god seviyesinde bence (zaten içlerinde bir elder var) Bu yüzden Cyttorak ve Shuma üstü olabilirler.
Ayrıca Dormammu > Shuma > Cyttorak diyesim var.
In-Betweener biraz aşağıda kalmış gibi düşünüyorum şimdi geriye dönüp bakınca.
Celestiallar çok yukarıda kalmış olabilirler bence en azından sıradan olanlar. ANcak sanırım üst sınıflar ile alt arasında bir ortalama almaya çalışmıştık diye hatırlıyorum. Adil olmak adına.
Rune King Thor'un yerinin çok yukarı olduğunu düşünüyorum. Evet Necro Sword + Mjolnir + Odin Force lu King Thor bile Galactus'a baş gelebiliyordu ancak o Galactus bizim evrenin Galactus'U değil, alternatif evren hikayesi idi ve bir skyfather'ın abstract bir aşkın varlığa baş gelmesi de PIS:
Bizim çıkış noktamız Thor, Kral iken bile bu kadar güçlüyle Rune Kral olarak çok daha güçlüdür şeklinde idi ancak Rune Thor bir daha hiiiç gözükmedi ve Thor'un geçtiğimiz yıllarda forsu mahvoldu. Bunu düşününce de In_Betweener'ın altında bir yerde olması gerek diye düşünüyorum.
Onun haricinde iyi gibi. Sadece Protege > Beyonder ve MM diyebilir miyim acaba diye düşündüm sadece şöyle bir . Tabi eklenebilecek çok fazla karakter vardır onlara girmiyorum ben sadece var olan karakterlerin sıralarına bir bakayım dedim.
@Ascalon sen ne dersin ?