Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Magneto (Fox X-Men Evreni) VS Eustass Kid(One Piece)

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
MAGNETO

tku.jpg

Erik Lehnsherr, nam-ı diğer Magneto, Fox’un X-Men evreninde mutantların en güçlülerinden biridir. Holocaust’tan sağ kurtulmuş olan Erik, insanlığa olan güvenini yitirmiş ve mutantların üstünlüğüne inanan karizmatik bir lider hâline gelmiştir. Manyetik alanı kontrol etme yeteneği sayesinde metalleri bükebilir, devasa yapıları yerinden sökebilir, hatta dünyadaki manyetik kutuplarla etkileşime geçebilir. Zaman zaman düşman, zaman zaman müttefik olan Magneto; idealist, kararlı ve gerektiğinde acımasızdır.

Eustass Kid

bH2sw.jpg

Eustass “Captain” Kid, One Piece evreninde vahşi ve hırslı bir korsan kaptanıdır. Yeni Nesil’nin önde gelen isimlerinden olan Kid, kaotik, kibirli ve meydan okuyucu bir kişiliğe sahiptir. Güce ve özgürlüğe tapar, otoriteye karşı çıkar ve rakiplerini ezmekten zevk alır. Sadist eğilimleri ve korkusuz tavırları, onu hem tehlikeli hem de karizmatik bir figür yapar.

Genel Kurallar:

• Dövüş Sonu: Her raund, bir karakterin ölümü, teslim olması veya savaşamayacak duruma gelmesiyle sona erer.
  • Yenilenme: Her raund başında karakterler fiziksel ve zihinsel olarak tamamen yenilenir; önceki raundun hasarları veya yorgunlukları sıfırlanır.
  • Motivasyon: Magneto, mutant üstünlüğünü kanıtlamak ve manyetik gücünün rakipsiz olduğunu göstermek için dövüşüyor. Eustass Kid, Magneto’yu alt ederek kendi manyetik hakimiyetini ve korsan şöhretini pekiştirmek istiyor.
  • Bilgi:Ön bilgi yok, dövüş sırasında birbirlerini tanırlar.

Raund 1​

• Dövüş Alanı:Nötr bir çorak arazi; taş, kum ve ahşap parçaları içerir. Yerde rastgele dağılmış sınırlı miktarda metal bulunur
  • [*]
    bxesH.webp

[*]
  • Kısıtlamalar:Magneto için kısıtlama yok.Kidd Wano başı halindedir
  • Mesafe:100 metre

Raund 2​

• Dövüş Alanı:Terk edilmiş bir endüstriyel şehir — çelik binalar, tren rayları, fabrikalar dolu.
  • [*]
    bxesQ.webp

[*]
  • Kısıtlamalar:İki karakter içinde kısıtlama yok.Kid güncel formundadır
  • Mesafe:200 metre
Not:Konu chatgpt'den yardım alınarak açılmıştır

Son düzenleme:
Valla versus konusu açmana sevindim ellerine sağlık (ChatGPT'nin de 😄 ) ama Kaido iki rauntta da ezer gibi ya. OP'nin istikrarsızlığı malum ama ona rağmen Kaido fazla hızlı ve güçlü. İki rauntta da tekler gibi.

Valla versus konusu açmana sevindim ellerine sağlık (ChatGPT'nin de 😄 ) ama Kaido iki rauntta da ezer gibi ya. OP'nin istikrarsızlığı malum ama ona rağmen Kaido fazla hızlı ve güçlü. İki rauntta da tekler gibi.
Ufak bi güncelleme atayım konuya o zaman xd

OP her ne kadar çok tutarsız bir seri olsa da Kaido bunu alır.
İçinde Ryou eklenmemiş herhangi bir saldırı Kaido'nun derisini aşamıyor. Buna basit bir örnek intihar etme hobisi diyebiliriz. Adam gök adasından dönüşmeden kendini bırakıyor, çizik almadan kalkıyor. Kidd'in robotlu, mobotlu, metalli saldırılarını umursamıyor ama 9 Kın'ın ryou eklenmiş basit bir kılıç saldırısı bile delebiliyor.

Kaido iki Rounda da alır.

OP her ne kadar çok tutarsız bir seri olsa da Kaido bunu alır.
İçinde Ryou eklenmemiş herhangi bir saldırı Kaido'nun derisini aşamıyor. Buna basit bir örnek intihar etme hobisi diyebiliriz. Adam gök adasından dönüşmeden kendini bırakıyor, çizik almadan kalkıyor. Kidd'in robotlu, mobotlu, metalli saldırılarını umursamıyor ama 9 Kın'ın ryou eklenmiş basit bir kılıç saldırısı bile delebiliyor.

Kaido iki Rounda da alır.
Abi konuyu güncellemiştim ya 😅 Kaido yerine kidd’i koydum

Ufak bi güncelleme atayım konuya o zaman xd
Valla Kidd'in hiç Magneto seviyesinde metal manipüle ettiğini görmedim o yüzden metal savaşında Magneto üstün gelebilir. Golden Gate köprüsünü falan kaldırmış bir ara. Yalnız Magneto yine çok insani bir hıza sahip ve Kidd hiç alakasız şeyleri bir araya getirip lazer topu falan yapabiliyor onlardan 😄 o yüzden Kidd alır derim sanırım.

Kid pata küte dalan bir tip olduğu için ilk round Kid alır.
2. roun Magneto, Kid hakkında fikir sahibi olduğu için daha fazla dayanır. Hatta Kid'in mekanik kolunu Kid'e karşı kullanadabilir. 2. roundu Magneto alır.

R1: Kidd

R2: Comics Magneto olsa, OP evrenini sololar derdim de, Fox Magneto bilemedim. Çok daha büyük boyutlarda metali, çok daha uzaklardan bükebiliyor Magneto, Kidd'e göre evet. Ancak bunları hep çok yavaş yapıyor. Kidd bir şekilde mesafeyi kapatırsa, tek yumrukla bitirir.

Fakat sanırım Magneto diyeceğim, Kidd'in kolunu Kidd'e soksa bile yeter gibi bir şey.