https://twitter.com/umitak/status/1244878045967777792?s=19
Hükümetin fantastik politikasıyla ilgili en iyi yorumlardan biri.
Hükümetin fantastik politikasıyla ilgili en iyi yorumlardan biri.

Herhangi bir sağduyulu vatandaşın görmesi ve söylemesi gerekenleri söylemiş. İyi etmiş.Fatih Portakal son yaşanan gelişmelerden sonra ana haberde tepki göstermiş.
Bağış olayında da bir tuhaflık var. Çünkü Mansur Yavaş burada belediyenin bu iş için topladığı paralara içişleri bakanlığının bloke koyduğunu söylüyor. :/@Ryusa Bakuryu @Nabu
Ben valla gittim birkaç bira aldım. Bugünkü haberler sinirimi bozdu.
Edit: Bira vergisinden bağışımı yapmış da oldum.
Evet.Adam mı seçiyorlar
Güzel konuşmuş. Şaşırdım. İster istemez "Silivri soğuktur şimdi." diye düşünmedim de değil ama...Fatih Portakal son yaşanan gelişmelerden sonra ana haberde tepki göstermiş.
Rte bayağı takık bu abiye. Bilemedim.Güzel konuşmuş. Şaşırdım. İster istemez "Silivri soğuktur şimdi." diye düşünmedim de değil ama...Fatih Portakal son yaşanan gelişmelerden sonra ana haberde tepki göstermiş.
Bu bağış muhabbetinin çalışanın, emekçinin parasını çalma işi olduğuna bir örnek daha. Devlet artık işlevini yerine getiremez, daha doğrusu getirmez hale gelmiş.
Eğer devlet cortlamışsa ulusun ayakta kalması için bağış başlatılmasına karşı değilim. Sonuçta geçmişte yaşanan bok yaşanmıştır ve bulunduğumuz durum da bulunduğumuz durumdur .
ANCAK !
Benim zoruma giden, dürüstçe "ya türkiye vatandaşları, biz bi bok yedik, bazı şeyler kötü gitti, müşkil durumdayız. Bugünleri dayanışma ile geçirmemiz lazım akabinde cezamızı gene siz kesersiniz." Elbette bu kadar dürüst ve net bir versiyonunu beklemiyorum ama en azından "Her şey planlandı." , "Her şey kontrolümüz altında." , "En iyi kontrol bizde" tavırlarıyla bizi salak yerine koymayı bıraksalar. Hep beraber bu diki tuttuk, hep beraber çıkarıcaz mecbur minvalinde bir şey denilse.
Hala bu harika bir planın parçası gibi kasım kasım kasılmaları ve destekçilerinin de "reis neuheuene hehöhöey!" çekmeleri insanın zoruna gidiyor. Halbuki seçim sloganlarında sosyal devletiz, dünyanın büyüyen güçlerindeniz diye bağıran bir hükümetin kriz anında yapması gereken (eğer dedikleri doğruysa/doğru olsaydı) full destektir. Ama bunu yapamadın ya bunu yapamadın rezil biçimde bizden yardım bekliyorsun o zaman bana hala benim ağam, paşam gibi davranamazsın. Halk da mal. Bİr kez daha egemenliğin ve ulusun kaderinin millet de olduğunu gördük. Madem biz de o zaman en baştan bunlara niye bu kadar kredi veriyoruz ki ?
Umarım halkım alması gereken dersleri alıyordur. Bu şartlar altında bağışa gidilmesine karşı değilim eğer gerçekten ülkenin refahı için kullanılacaksa. Ancak bunu yaparken bir gıdım bile utanma, pişmanlık, gücenme göstermeyenlerin hala alkışlanması, şakşaklanmasına tavım işte.
Onu anladık zatenani amaç burada pek birlik dirlik değil.
Banan niye soruyorsunOnlar ne güne duruyor?