Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs King Thanos vs God Doom

Kim alır?

• King Thanos

Oy: 1 33.3%
  • God Emperor Doom

Oy: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3

Thanos

Kahraman Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
King Thanos'un detaylı gösterilmesede Living Tribunal'ı öldürmek gibi bir feati var. Ve tüm kozmik karakterleri.
latest

God Doom Beyonder'ların gücünü Molecule Man aracılığıyla alıp tanrı olmuştu
latest

b0f985742483c7d3f874e251e3b98035.jpg

Aynısı yaşanır gibi geliyor bana.

King Thanos olaylarının olduğu çizgi romanda yaptıklarının çoğu off-panel ve yendiği kişilerin güçlerinin kaçta kaçında olduklarını bilmiyoruz. Galactus'a tek attığı sahne komikti tek attığı Galactus bir şehir dahi yok edemiyordu, ışınlanamıyordu vs vs.. Zaten canon mu değil mi belli değil.

Öte yandan GE Doom aşmış bir varlık

King Thanos oldukça cheesy bir karakter bir bakıyorsun kozmik varlıkları öldürmüş bir bakıyorsun eline mjolnir almış Silver Surfer'dan dayak yiyor. Ancak fark etmez isterse Living Tribunal'ı kendi gücüyle öldürmüş olsun God Doom kesinlikle affetmez.

b0f985742483c7d3f874e251e3b98035.jpg

Aynısı yaşanır gibi geliyor bana.

King Thanos olaylarının olduğu çizgi romanda yaptıklarının çoğu off-panel ve yendiği kişilerin güçlerinin kaçta kaçında olduklarını bilmiyoruz. Galactus'a tek attığı sahne komikti tek attığı Galactus bir şehir dahi yok edemiyordu, ışınlanamıyordu vs vs.. Zaten canon mu değil mi belli değil.

Öte yandan GE Doom aşmış bir varlık
Hocam bu sahneyi okurken baya bi şaşırmıştım. Kesin birşey yaptı God Doom'la başedecek falan diye düşünüyordum bi anda tek yedi. Keşke Thanos İg'yi falan arasaydıda daha epik bir sahne görebilseydik.