Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Jinsung vs Evankhell

Jinsung iki Evankhell seviye isime karşı savaşıp övgü alan biri hem de yaralı halde.

Kallavan'ı ise ikisinin bir tık önüne koyuyorum.

İki türlü de gider ama Jinsung önde gibi.

@Nabu

Hocam jinsung bloodlusted dalmıyor ona katılıyorum ama kallavan aynı şekilde o bloodlusted dalmıyor.Hatta adamlarından biri gerçek gücünü daha kullanmadığını söylüyor zaten

CrN4i.jpg

Yani bence başta ikiside pek ciddi degildi sonra Kallavan mertligin özü kullanınca Jinsgun da ciddileşiyor.

CrTcC.jpg

Sonra kallavan Jinsgun'un kolunu sakatlayınca Jinsgun' da en güçlü atağını yapıyor.Kallavan da delik açıyor sonra da Maschemy araya giriyor zaten.Ancak kallavan yaralı halde istasyonda ki savaşa girip 3 yüksek seviyeciye kafa tutuyor.Jinsgung gerçekten güçlü biliyorum ama bana kallavan kadar dominant gelmedi arcta.Zaten
Aralarında ki fark Naruto'dan örnek vermek gerekirse EMS Madara ve Base Hashirama gibidir
Yani Hashirama'nın Madara'dan güclü olduğu nettir ama bu Madarayı orta veya kolay zorlukta alacağı anlamına gelmez.Zorlanarak alır.Jinsgun ha ve Kallavan da benim için o şekilde.

Evankhell konusunda haklısınız hocam.Evankhell>Jinsgun ha demem tutarsız oluyor.Ama orda ben Evankhell'in konumunu ve kendini tuttuğunu düşünerekden Jinsgun üstüne koydum.Yoksa yaptıklarıno bakarsak Jinsgun>Evankhell kesin zaten.

@Mihawk
Anladım. Ve haksız da sayılmazsın dediğim gibi o kadar yakın bir üçlü ki bunlar ben her birinin diğerinden üstün olma iddiasına kapalı değilim. Ancak Jinsung etrafında estirilen hava bana biraz daha özel geldi hep. Sen güncele gel güncele xD

@Nabu

Geleceğim hocam zaten okudukça okuyası geliyor insanın :D Sadece biraz ağırdan alarak okuyorum bazı olayları anlamak için.Ama yakın zaman da ulaşırım güncele

Son olan olaylardan sonra bu maçı Jinsung'un alacağı netleşmeye başladı gibi. Yani elbette hala Evankhell'e şans verilebilir ancak önde olan taraf bariz Jinsung artık. Bunun aksini düşüneni pek anlayamam.

Evankhell ancient gücünü kullandığında çok zorlar ama jinsung alır.

Evankhell bi ailedeki en yüksek pozisyonlu karakterlerin gücünde. Jinsung ise kallavan’a karşı defalarca belirttiği gibi ailesindeki güçlü karakterlerden ayırmış kendini. Ailesinden gelen özelliklerle kendini limitlememiş.

2. sezonu bitirdikten sonra yorum yapacaktım da dedim bekleyeyim biraz başka şeyler olmuştur belki. Şimdi güncele geldikten sonra nihayet yorum yapıyorum. 😄

Öncelikle çok yakınlar güç olarak yani hangi taraf kazanırsa kazansın kolay bir dövüş olmayacak. Kallavan'dan skalayla bir yerlere vardım ama hem Evankhell çok kasmıyordu hem Kallavan yaralıydı hem de Jinsung biraz barışçıldı o yüzden o biraz muallak kaldı.

Dövüşte gösterilene göre Jinsung öldürme niyetiyle dövüşseydi Kallavan ölmüştü. Dövüşün başını geçtim o son attığı Kaplan + Ejderha kombosunu devam ettirseydi sonucun farklı olacağını Kallavan kendi diyor zaten. Sonrasında Kallavan'ın kazanıp kazanmayacağı da çok net değildi bence. Jinsung tam öfkelendiği sıra Maschenny'den göğsüne mızrak yedi, yine de Reverse Flow Control'la tutabiliyordu ikisini birden.

Evankhell'le karşılaşmasına bir yorumum yok. Orada zaten Baam'ı hedefliyordu o yüzden pek bir karşılaşma olmadı. Kallavan'ın gözü kesiyordu diyen olmuş önceki mesajlarda ama bu pek bir şey ifade etmiyor çünkü Kallavan'ın gözü Jinsung Ha'yı da kesiyordu. 😄 Compressed ve Antik gücün tamamını salmamış bir Evankhell'i gözü kesebilir yani şaşırmam. Karaka ve Yuri o ligden biraz uzaklar o yüzden çok bir faydaları olacağını sanmıyorum.

3. sezonda Evankhell Decompressed hale geçtikten sonra Hansung, Traumerei'nin özel korumalarını Evankhell seviyesinde betimliyor. Jinsung bunların birini + En yetenekli Hatchling'i tek başına fazla sorun yaşamadan alabiliyor. Hala kolları tam iyileşmemiş bir Jinsung bu. (Ama not olsun diye söylüyorum dövüşleri sırasında Branch Leader olan "Rakibin Jinsung Ha olduğunu bilseydim o kuşu getirirdim." tarzı bir şey diyor. Yani kendisi de tam güçte değilmiş.)

Öte yandan Evankhell bu sözde kendisiyle aynı kalibrede olan savaşçılardan bir başkasını karşısına alınca böğrüne bir delik açılıyor ve kendisi de düşmana pek (hatta hiç) hasar veremiyor. Bu biraz da Evankhell'in kişiliğiyle alakalı bir şey.

Bunlardan yola çıkarak bence Jinsung Ha, Evankhell'i teke tek dövüşte alır.

Bu arada Jinsung sakat ve yaralı haliyle aradaki makası açmaya devam ediyor ve FUG içerisindeki rütbesi giderek daha da ön plana çıkıyor. 2 Dişli Yama'nın darbesini hissetmeyen adamı, bedenini değiştirmeye zorladı reis. Ve bu adam on aileden birinin 3. adamı denildi.

Buradan çıkardığım sonuç Jinsung Ha ailesinde Top 5 içerisinde gibi . . .