1.si Nyx'in kafasını yamultmuyor. Yüzünden tutunca cildi baskı ile kırışıyor bu birinin yanağını sıkmak gibi bir şey. kafasının yamulduğu falan yok bir sahnede sapa sağlam idi Nyx.Nyx'nin kafasını yamultmalar,
Eşitsizlik değil olay. Zaten hulk bir halt yapamadan tek yiyor. ve Nyx'i tutup atabilme olayını da o taşa borçlu. Nitekim Immortal Hulk'un kendi gücü değil.Nyx de o 3 kristal'den birinin gücünü emiyordu o yüzden o kısımda bir eşitsizlik yok.
Bir şeyi yanlış anlamadım. Ben sadece dönüştürüyor dedim ve sonuçta dönüştürüyor da. Sonuç, Hulk'un tek yemesi ile bitiyor. hem de kristalli Hulk'un.Bu kısımda ki olayı yanlış anlamışsınız, Nyx gün ışığını kullanarak Hulk'ı bannere döndürüyor. Immortal Hulk'ı vampir gibi düşünün gün ışığı deydi mi Bannere dönüşüyor.
Misal ?Immortal Hulk'ın bildiğim çoğu feat'i Superman'den üstün gibi gösteriyor hocam ?
Normal bir Hulk demedim zaten ama çok üstün bir versiyon değil. Ayrıca Hulk o kadar güçlü ise orada direkt kafasını sıkıp öldürseydi fırlatmak yerine. Yapamadığına göre o sahneden bahsetmek bence son derece saçmaNormal bir Hulk olsa yanağını sıktığında karşı tarafın sağlamlığından öyle bir kırışıklık olmaz ki
Nyxde de o taş var yani o taş o kadar güç veriyorsa Nyx'i yine atamaması lazım. Zeus'a tek atma oalyına gelirsek de kadın gelip boynunu kırmıyor mu yani plan dahilinde olsada fiziksel olarak atabileceğinin kanıtı bu.Eşitsizlik değil olay. Zaten hulk bir halt yapamadan tek yiyor. ve Nyx'i tutup atabilme olayını da o taşa borçlu. Nitekim Immortal Hulk'un kendi gücü değil.
Zeus'a tek atma olayı da bir plan dahilinde oluyor zaten.
Tamam ama zayıf noktası bu ? Kristal'in zayıf noktasını kaldırma gibi bir özelliği yok ki. Kimseyle dövüşmesin sadece gün doğsun yine Bannere dönüşüyor.Bir şeyi yanlış anlamadım. Ben sadece dönüştürüyor dedim ve sonuçta dönüştürüyor da. Sonuç, Hulk'un tek yemesi ile bitiyor. hem de kristalli Hulk'un.
Misal ?
Nyx ile savaşı mı ? Superman sürekli skyfather leveller ile savaşıyor (ki Nyx %100 bir skyfather da değil) .
Surfer'ın tahtasını yamultması mı ? Daha önce defalarca yamuldu o şey. Thor da yaptı.
Güçlendirilmiş Hulk'un Herc ve Jane Foster a yürümesi mi ? Gene Superman'in yapamayacağı bir şey değil.
Açıkçası Immortal Hulk da ben çok özel bir şey görmedim. Absorbing Man bunu bir temiz dövmüştü aynı Absorbing Man'i Incredible hulk ve Savage Hulk versiyonları darma duman ediyordu zaten.
Nitekim Immortal Hulk için çok matah bir şey yok. Ya da Superman'in featlerinden pek haberdar değilsin diyelim .
Hulk zaten Nyx'den güçlü gibi bir iddiam yok ama ona yakın derecede diyorum. Ayrıca Nyx'i ile aynı güçte olsada kafasını sıkıp öldüremez ki ? Skyfather'ın boynunu kırabilecek birinde yumuşak doku olur mu ? Ben sanmıyorum açıkcasıNormal bir Hulk demedim zaten ama çok üstün bir versiyon değil. Ayrıca Hulk o kadar güçlü ise orada direkt kafasını sıkıp öldürseydi fırlatmak yerine. Yapamadığına göre o sahneden bahsetmek bence son derece saçmaBir de abartmışsınız yamulttu vs diye. Yumuşak dokuya dokunduğunu gösteren bir efekt var sadece
![]()
Durum buysa ve Sp de kendini tutmayacaksa Sp alırBüyük ihtimal World Breaker halinin featleri daha iyidir.
Nyx'i tutup fırlatabilmesine bir faydası olmuştur diyelim. Ayrıca bu kadar ayan açık bir zayıflığın varsa zaten herald ya da skyfather seviyelerini tartışmak başta manasız.Kristal'in zayıf noktasını kaldırma gibi bir özelliği yok ki
Zarar verme vurunca kafasını geri götürmek mi ?Sılver Surfer'ın hiç bir şey yapamadığı Nebulon'a zarar verebiliyor en azından
Janes Foster arcı saçmalık dolu onu da geçtim Odin zayıf idi orada. Hercules ise asla Thor gibi biri olmadı.Jane Foster zamanında Odin ile dövüşmüş biri (Saçma ama dövüşmüş) yani o kadarda hafife alınabilecek bir durum yok. Hercules de Thor gibi bir karakter zaten.
Zayıf Thor'un. Ve Thor'un kafasına attığı yumruktan 2sn sonra Captain America kalkanı ile yumruğunu sorunsuzca karşıladıThor'un kafatasını da çatlattı
Hiç biri çok aşırı zorlanılacak şeyler değil zaten. Superman'in yapamayacağı hiç bir şey saymadın. reddit RTsini okuyup gelmişsin iyi hoş da burada ne WBH ne de Superman üstüne koyan extrem bir şey yok.hiç birini zorlanmadan yaptı asıl başarıda burda zaten
Immortal Hulk sadece savaşmıyor, bir keresinde de Nyx'i yine tutmuştu o zamanda başka bir karakter sayesinde Nyx yırttı. Ayrıca nasıl Nyx'i tam olarak skyfather değil ? Kadın bildiğimiz Skyfather+ biri.
Edit: Ayrıca o hikayede Zeus ve Olympus Tanrıları inanılmaz nerf yemişlerdi hepsi sıradan normal insanlar gibiydi. Bıçaklanarak öldürülüyorlardı vs Marvel'ın mitolojik tanrılara saygısızlık diye başlattığı hareketin bir diğer halkası olmuş Bu Zeus ile Green Scar Hulk'a kum torbası muamelesi yapan Zeus'u aynı sanıyorsanız yanılıyorsunuz (hem context olarak yanılmış oluruz hem de evren 2017 de reboot yedi).
Superman'in de böyle açık zayıfı yokmu ? O da Kriptonit veya kırmızı güneş'den bariz bir şekilde etkileniyor. Martian Manhunter de ateş'den zarar görüyor bunlar Herald değil mi yani ?Nyx'i tutup fırlatabilmesine bir faydası olmuştur diyelim. Ayrıca bu kadar ayan açık bir zayıflığın varsa zaten herald ya da skyfather seviyelerini tartışmak başta manasız.
Sılver Surfer onu da yapamadı ?Zarar verme vurunca kafasını geri götürmek mi ?
Nebullon olayına gelirsek, Nebullon hulk'u ham yapmadan Mephisto kurtarıyor zaten. Mephisto dediğimiz varlık zaten Skyfather seviyesi değil (ama yakın) . Skyfather olmayan birinin bile tek attığı bir varlık tarafından bozguna uğratılmak üzereydi hulk. Ayrıca orada Silver Surfer'ın kılık ve kıyafeti bana pek savaş için gelmiş gibi ya da kendindeymiş gibi gelmedi.
Jane Foster'ın saçma olduğunu bende söyledim ama Jane Foster da öyle ezik büzük bir karakter değil. Hercules yeri geldiğinde Sentry'i yenebilen biri zaten Sentry ile Thor başa baş karakterler.Janes Foster arcı saçmalık dolu onu da geçtim Odin zayıf idi orada. Hercules ise asla Thor gibi biri olmadı.
Thor zayıftı diyelim tüm avengers mi zayıftı ? Ondan öncede Ghost Rıder'ı alt etmedi mi ? Captain America olayı da saçmalıktan öte değil zaten.Zayıf Thor'un. Ve Thor'un kafasına attığı yumruktan 2sn sonra Captain America kalkanı ile yumruğunu sorunsuzca karşıladı![]()
Superman zorlanmadan Hercules ve Jane Foster'ı mı zorlanmadan yenebilir mi ? Ghost Rıder'ı yenebilir mi ? Sılver Surferın hamle bile yapamadığı birine karşı vakit kazandırabilir mi ? Rogue zamanında once kişinin gücünü çekti dayandı ama Immortal Hulk'ın gücünü çekince zorlandı bunlar tesadüf mü yani hocam ? Ayrıca Sentry başlı başına Superman seviyesi karakter Hulk onu bile zorlanmadan alt etmiş gözüküyor.Hiç biri çok aşırı zorlanılacak şeyler değil zaten. Superman'in yapamayacağı hiç bir şey saymadın. reddit RTsini okuyup gelmişsin iyi hoş da burada ne WBH ne de Superman üstüne koyan extrem bir şey yok.
Sizde her şeye bir şey buluyorsunuz hocam. O zaman Thor birini öldürdüğünde de hepsi çekiçle ölüye nerf mi yedi diyelim. Kadın basbaya güçlü işte aynı hikayede iki tokatlada Hercules'i terbiye etti Hulk olmasaydı Hercules de gidiciydi. Evren Reboot yediyse de Zeus'un gücü ne kadar düşecek hocam ? Star level filan değildir yaniEdit: Ayrıca o hikayede Zeus ve Olympus Tanrıları inanılmaz nerf yemişlerdi hepsi sıradan normal insanlar gibiydi. Bıçaklanarak öldürülüyorlardı vsMarvel'ın mitolojik tanrılara saygısızlık diye başlattığı hareketin bir diğer halkası olmuş
Bu Zeus ile Green Scar Hulk'a kum torbası muamelesi yapan Zeus'u aynı sanıyorsanız yanılıyorsunuz (hem context olarak yanılmış oluruz hem de evren 2017 de reboot yedi).
Superman defalarca Heraldla savaşmış olabilir ama böyle rahat aldığını hiç görmedim ben. Supermanin galaktik ve evrensel seviyeye gelmesi de Dc'nin göz bebeği olmasıdan kaynaklanıyor.Yoksa böyle bir karakter niye Jl ile takılsın ki tek başına alırdı zatenSuperman defalarca Herald ve Skyfather seviye karakterlerle karşılaştı. Değil galaktik, evresen sınırlara ulaştığı anlar oldu. Hızı, zekası, çok yönlülüğü, hepsi Hulk'un ve bu söylediklerinin zaten çok üzerinde.
Nitekim döner bıçağı ile Olimpus'a dalıp Zeus öldüren birini sonra buff almış Hulk bir kere kafasından tutabildi diye Hulk'u bir şeyden sayacak değilim. Hikaye'nin tüm skalası yamuk yumuk çünküOnu geçtim burada hala Superman'in yapamayacağı, üstesinden gelemeyeceği bir şey göremiyoruz.
Neyse
Wbh ve Hotm Hulk'ın featleri'nin hepsini kabul edersek ki ben ediyorum evet Immortal Hulk Hotm Hulk'dan güçsüz. Ancak zaten ben önceki Hotm Hulk vs Superman olayında da Hotm Hulk'ın alacağını söyledim (Hotm Hulk'ı ben pek bilmiyorum ama benim için Wbh bile Superman'i alabilir ordan yola çıkarak Hotm Hulk da Alabilir.) Bu arada buradaki Supermanin dönemi farklı diğerinin dönemine göre daha güçlü bir dönem olan Post Crisis'i ele aldımBildiğim kadarıyla bu Immortal Hulk (IH) HotM Hulk'tan zayıf Sp'nin de aynı versiyonuysa burada mantığken Sp'nin alması gerekiyor
demesi.Nabu' Alıntı:Ayrıca bu kadar ayan açık bir zayıflığın varsa zaten herald ya da skyfather seviyelerini tartışmak başta manasız.
Işık görünce yamulmak ile çok zor bulunan kriptonit'i bir mi tutuyoruz ?Superman'in de böyle açık zayıfı yokmu ? O da Kriptonit veya kırmızı güneş'den bariz bir şekilde etkileniyor. Martian Manhunter de ateş'den zarar görüyor bunlar Herald değil mi yani ?
Ondan çok daha iyilerini yapmışlığı var. Ayrıca Surfer'ın hali bir garip zaten.Sılver Surfer onu da yapamadı ?
Aynı Mephisto defalarca daha düşük varlıklardan ayar da yemiş birisi. Misal ezmeye çalıştığın Silver Surfer ile astral mücadelede berabere kalmışlıkları var.Mephisto Aç Galactusu yenecek kadar güçlü biri
Bu bakış açısıyla ben de "Thor olayı saçmalıktan öte değil zaten." diyebilirim rahatlıklaCaptain America olayı da saçmalıktan öte değil zaten.
O savaşın kondisyonlarını tam olarak bilmiyoruz Surfer doğru dürüst atak bile savurmuyordu.Sılver Surferın hamle bile yapamadığı birine karşı vakit kazandırabilir mi ?
Yenmiyordu, sadece diğer ikisi Hulk'u yenemiyordu arada fark var. Herc ya da jane hiç dövüş dışı kalacak hale gelmediler ve Hulk ekstra güçlenmişti. Ve Benzeri şeyi Superman'in yapabilmesi kuvvetle muhtemel.Superman zorlanmadan Hercules ve Jane Foster'ı mı zorlanmadan yenebilir mi ?
Arabasının içindeki Ghost Rider'ı uzağa fırlatmak mı ? Alasını yapar.Ghost Rıder'ı yenebilir mi ?
Her şeye bir şey bulmuyorum. Zeus'un ve Olimpus tanrılarının eski featlerine bakarsın. Sonra gelir bu hikayeye bakarsın durumu anlarsın zaten. Daha önce hiç gözükmemiş 4-5 tane karakter gelip meyve bıçağıyla tanrı öldürüyorSizde her şeye bir şey buluyorsunuz hocam.
Üzgünüm ama saçma sapan bir mantık.Thor birini öldürdüğünde de hepsi çekiçle ölüye nerf mi yedi diyelim.
Hulk'un da bir şeyi rahat aldığı yok zaten.böyle rahat aldığını hiç görmedim ben
Nispeten doğru olmak ile birlikte konuyla alakasız bir yaklaşım. Aynı şekilde Hulk'un da çok kıyak geçilen ve korunan bir karakter olduğu bilinen bir gerçek yoksa uzayda nefes alamayan, varı yoğu radyasyon olan ve uçamayan ve sadece yumruk sallayabilen bir karakterin solar sistem ve üzeri insanlarla dövüşmesini neye bağlayacaksın.Supermanin galaktik ve evrensel seviyeye gelmesi de Dc'nin göz bebeği olmasıdan kaynaklanıyor.
Hulk niye avengers ile takılıyor ? Ayrıca JL'in ana rakipleri Darkseid, Starro, Gog, Krona vs gibi tipler. Mantıklı.Yoksa böyle bir karakter niye Jl ile takılsın ki tek başına alırdı zaten
Bruce Banner ile Hulk iki farklı varlık. Birleştiklerinde bile tam olarak Banner'ın zekası olmuyor. Banner'ın ki olsa bile Banner bilimsel ve akademiksel bir zeka. Superman o adamın birikimine 1 haftada hızlı okuma yaparak ulaşabileceği gibi ayrıca Superman savaş ve savaş taktikleri konusunda Banner'dan çok daha fazla tecrübe ve pratikliğe sahip.zeka ve nasıl Hulk'u geçiyor hocam ?
Her hikaye değil. Misal Heart of The Monster mantıklı idi . Ancak dediğim gibi hulk kadar yetersiz yetenek be becerilere sahip birini ne kadar fazla kozmik olaylara sokarsanız o kadar saçma gözükecektir çünkü Hulk özünde bu değil. Superman uzaydan gelen biri zaten en başında yani dünya dışı , keza Martian Manhunter da. Ancak Hulk öyle değil.Hulk'ın güçlü gösterildiği her hikaye saçma
Hulk'un çektiğinden daha az olur o kesin.ama rahat bir şekilde yapamaz sıkıntı çeker.
Superman daha önce de kendi enerjisini emen şahısları yenmişliği olan biri. Öte yandan Immortal Hulk, Absorming Man tarafından tarumar edilmişti. Ayrıca ben zaten enerji emilimini etkin kullanabilirse Supe karşı faydalı olacağını belirtmiştim.Son olarak Hulk da enerji emilimi gücü de var Superman yakın mesafeye gelip dövüşürse güneş enerjisini emip etkisiz halede getirebilir.
Kardeşim, öncelikle adabına dikakt et. Ben burada körü körüne bir şey kanıtlamak için saçmalasam ya da hitabımda bir yanlış olsa bunu demeni anlarımnabu her dediğine bir şey üretmeye çalışmış
Soran olmuş muydu ? Konu hakkında bir fikrin varsa buyur medenice sende kendi perspektifinden meramını açıkla. Yandan ne diye provokatörlük yapıyorsunbence daha ikna edici
Karşılığını verdim bunun yukarıda zaten. Medeni biri olup karşıdaki kişinin ne diyeceğini dinleyin önce. Bloody Sword bu Immortal Hulk olayına skyfather diyerek başladı. Ama öyle olmadığı ortada diye ben kendisi ile dalga mı geçtim, alaya mı aldım ? "Bir şey üretmeye çalışmış" mı demişim ?demesi.
Superman kırmızı güneşten inan ki Hulk'un etkileneceğinden ÇOOOOOOK daha az etkileniyor.Superman'in de böyle açık zayıfı yokmu ? O da Kriptonit veya kırmızı güneş'den bariz bir şekilde etkileniyor. Martian Manhunter de ateş'den zarar görüyor bunlar Herald değil mi yani ?
Hulk'ın bu zayıflığını içinde ki şeytana bağlıyorum ben (Az buçuk olan ingilizcem'den anladığım kadarı ile Hulk'ın içinde şeytan varmış). Ayrıca hocam Kriptonit o kadar zor bulunuyor ancak normal bir insan fizyolojisine sahip Batman de kriptonit var. Martian Manhunter'In ateşe dayandığı vakitleri bende biliyorum ancak güneş sıcaklığın'dan zarar almamış bir hali oldu mu ?Işık görünce yamulmak ile çok zor bulunan kriptonit'i bir mi tutuyoruz ?Kırmızı Güneş zaten gene aynı şekilde her yer de olan bir şey değil. Martian Manhunter'ın ateşten zarar görmesi yazardan yazara değişen bir olay.
Bunları da geçersek, Superman ve Martian bu zayıflıkları ile dövüşebilmiş insanlar ateş, kırmızı güneş ışığı ve kriptonit etkisi altında iken bile çok iyi featleri olan şahıslar bunlar. öte yandan buradaki hulk zayıflığı ile yüzleşmesi ile diskalifiye olması bir oluyor.
Bunların hepsini geçersek eğer, bu zayıflıklar söz konusu olmadığında Hulk'un sunabildiği beceriler ve sağlayabildiği servisler ile Superman ile Martian Manhunter'ın yapabildikleri arasında zibilyonca fark var.
Nitekim örneğin benim dediğim şeyi karşılamıyor aksine Hulk'un (özellikle bu Immortal versiyonunun) çaresizlik ve yetersizliğini daha da belirginleştiriyor.
Sılver Surfer zaten güçlü bir karakter ve daha iyisini yapmışlığının olduğunu bende biliyorum ama bu hikayede yazarlar böyle bir nokta koyduysa bunu Immortal Hulk'ın Sılver Surfer kadar güçlü olduğunu göstermek istediklerine de yorabiliriz. Şekil olarak bir garip olduğu doğru ama bilerek yenilecek hali yok ayrıca karşısında ki kişi bir kahraman da değilOndan çok daha iyilerini yapmışlığı var. Ayrıca Surfer'ın hali bir garip zaten.
Evet ayar yemişliği vardır ama bu onu güçsüz yapmaz. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın Sılver Surferı ezmeye çalıştığım yok hocam benim derdim SupermanleAynı Mephisto defalarca daha düşük varlıklardan ayar da yemiş birisi. Misal ezmeye çalıştığın Silver Surfer ile astral mücadelede berabere kalmışlıkları var.
Onuda geçtim senin referans verdiğin olay non-canon bir graphic novelden adı da Judgement Day.
Ve Mephisto kendi mekanında (yani en güçlü halinde) oluyor bu dövüş ona rağmen Galactus, Mephisto'nun boyutunun enerjisini çekmeye başlayınca Mephisto teslim oluyor. Yenmişliği yok ayrıca non-canonBuradaki Mephisto ise kendi mekanında bile değildi.
Thor olayına diyemeyiz çünkü farklı hikayelerde bir çok kez belirtildi Hulk'ın en güçlü avengers olduğu. Ayrıca Thor Immortal Hulk için öncekine göre çok daha güçlü gibi bir ifade de kullanıyordu. Cap America'nın saçmalığı ise Cap normal bir meta insan yani normal Hulk bile yumruk atsa tutamayacak biri ama Kalkan ile Immortal Hulk baskısına dayanabiliyor hikayenin bu bölümünde bana mantıklı gelen bir kısım yok ciddi ciddi size bu kısım mantıklı geliyor mu hocam ?Bu bakış açısıyla ben de "Thor olayı saçmalıktan öte değil zaten." diyebilirim rahatlıklaSonuçta hikayenin çok güvenilir olmadığı ve güçlü bir Thor versiyonu görmediğimiz ortada öbür türlü senin deyiminle "Cap America saçmalığı" yaşanmamalıydı.
O savaşta bariz Surfer yenildi hocam yapmayın yaniO savaşın kondisyonlarını tam olarak bilmiyoruz Surfer doğru dürüst atak bile savurmuyordu
Hulk'ın hedefi başkaydı çünkü yoksa iki savurdu hepsi dağıldı zaten Rogue bile olaya el attı ama o da gücü kaldıramadı. Hulk ekstra gücü almışmıydı o hikayede ? Ayrıca ekstra güçlendi desek bile Rogue gücünün bir kısmını çekti ona rağmen bir anlık duraksadı sonra yeniden yoluna devam etti. Hercules Sentry ayarında yani Superman için Hercules bile rakip. Ayrıca Rogue Supermanin enerjisini çekseydi Superman yoluna devam edemezdi.Yenmiyordu, sadece diğer ikisi Hulk'u yenemiyordu arada fark var. Herc ya da jane hiç dövüş dışı kalacak hale gelmediler ve Hulk ekstra güçlenmişti. Ve Benzeri şeyi Superman'in yapabilmesi kuvvetle muhtemel.
Fırlatma işi basit zaten ama Hulk fırlattık'dan sonra Ghost Rıder bir daha gözükmedi o sahnede değil mi ? İşte Superman bunu yapabilir mi muamma (Gr de hafife alınacak biri değil).Arabasının içindeki Ghost Rider'ı uzağa fırlatmak mı ? Alasını yapar.
Zeus'un doğru düzgün feat'ini ben bilmiyorum biliyorsanız söyleyin hocam. Ayrıca Nyx'i 1991 yılından beri olan bir karakter bence siz görmemişsinizHer şeye bir şey bulmuyorum. Zeus'un ve Olimpus tanrılarının eski featlerine bakarsın. Sonra gelir bu hikayeye bakarsın durumu anlarsın zaten. Daha önce hiç gözükmemiş 4-5 tane karakter gelip meyve bıçağıyla tanrı öldürüyorBir şey bulmama gerek yok her şey ortada.
1.si yukarda da söylediğim gibi Nyx de eskiye dayanan bir karakter.Üzgünüm ama saçma sapan bir mantık.
1.si Thor bir hikayede ilk defa gözükmüş 3-5 tanrısal askerden çok daha fazla geçmişe, gösterime, itibar ve tasvire sahip.
2.si Sıradan bıçak ve kılıçlar ile "çekiç" diye bahsettiğin Mjolnir'i bir mi tutuyorsun ?
Farklı hikayeleri mi okuyoruz hocam anlamadım yani hiç birine karşı zorlanmıyor adam neyi hedeflediyse zorlanmadan yaptı şuana kadar.Hulk'un da bir şeyi rahat aldığı yok zaten.
Normal Hulk halinde dövüşmesinin sebebi takım arkadaşlarının ona zarar vermek istememesinden kaynaklanıyor. Immortal Hulk ise uçamasa da teleport sistemiyle hareket ediyor ayrıca Hulk'ın uzayda nefes almasına ihtiyacı yok diye biliyorum.Nispeten doğru olmak ile birlikte konuyla alakasız bir yaklaşım. Aynı şekilde Hulk'un da çok kıyak geçilen ve korunan bir karakter olduğu bilinen bir gerçek yoksa uzayda nefes alamayan, varı yoğu radyasyon olan ve uçamayan ve sadece yumruk sallayabilen bir karakterin solar sistem ve üzeri insanlarla dövüşmesini neye bağlayacaksın.
Hulk'un genleri mi ? , inanılmaz antremanları mı ?, ona bahşedilmiş güçlere mi ?, konumuna mı ? Bunların hiçbiri yok Hulk da. Kağıt üstünde canavara dönüşen sıradan bir insan ancak Marvel'ın en çok sevilen 4-5 kahramanından biri olduğu ve onu popüler eden tek şeyin vahşiliği ve gücü olduğu için pek çok şeyi başarmıştır. Bu mantıkla ben de Hulk'un yaptıklarını bir halttan saymayayımBu yaklaşım saçmadır. İkisi de popüler karakterler çünkü biri olmasa anlayacağım.
Ayrıca DC o göz bebeğini, Marvel'ın Hulk'u harcadığından çok harcamıştır onu da söyliyeyim![]()
Normal Hulk takılıyor çünkü tek başına dalıp alacak güçte değil. Immortal Hulk ise zaten Avengers'dan bağımsız yaşıyor yeni bir ekip ile takılıyor ve yine tek başına hareket ediyor. Jl'nin rakipleri güçlü olsada eğer Supermanin tüm featlerini geçerli kılarsak tek başına alacak güce geliyor. O yüzden takılmasına gerek yok dedim.Hulk niye avengers ile takılıyor ? Ayrıca JL'in ana rakipleri Darkseid, Starro, Gog, Krona vs gibi tipler. Mantıklı.
Ancak Hulk'un kendisi yanında Hyperion, Thor, Captain Marvel, Black Bolt gibi süperler varken Skyfather altı bir varlık olan Thanos indiremediği oluyor ? Ne yapacağız şimdi. Nitekim gene abes bir mantıkla çıka gelmişsiniz. Sonuçta saydığınız şeylerin Superman'in yaptıklarının üzerine çıkan bir şey olduğunu gösteren hiç bir şey gösteremeden olayı farklı yerlere çektiniz sevgili kardeşim.
Bu konuda bir şey demiyorum HaklısınızBruce Banner ile Hulk iki farklı varlık. Birleştiklerinde bile tam olarak Banner'ın zekası olmuyor. Banner'ın ki olsa bile Banner bilimsel ve akademiksel bir zeka. Superman o adamın birikimine 1 haftada hızlı okuma yaparak ulaşabileceği gibi ayrıca Superman savaş ve savaş taktikleri konusunda Banner'dan çok daha fazla tecrübe ve pratikliğe sahip.
Superman'in güçlerini kullanmadan zekasıyla birilerini yenmişliğini gördüm, Hulk'ta ise Profesör Hulk hariç pek denk gelmedim açıkçası..
Heart Of The Monster hikayesini okumadım ama o formun öncesinde gelen Wwh ve Wbh hikayesine yine saçma demiştiniz ki saçmaydı bende kabul ediyorumHer hikaye değil. Misal Heart of The Monster mantıklı idi . Ancak dediğim gibi hulk kadar yetersiz yetenek be becerilere sahip birini ne kadar fazla kozmik olaylara sokarsanız o kadar saçma gözükecektir çünkü Hulk özünde bu değil. Superman uzaydan gelen biri zaten en başında yani dünya dışı , keza Martian Manhunter da. Ancak Hulk öyle değil.
Hulk hiç sıkıntı çekmedi o zaman Superman eğlenerek yapacakHulk'un çektiğinden daha az olur o kesin.
Superman bu elbet yapmıştır zatenSuperman daha önce de kendi enerjisini emen şahısları yenmişliği olan biri. Öte yandan Immortal Hulk, Absorming Man tarafından tarumar edilmişti. Ayrıca ben zaten enerji emilimini etkin kullanabilirse Supe karşı faydalı olacağını belirtmiştim.
En azından Savage Hulk'ın önüne koyan hiç bir şey yok demeyin =O Superma'nin bile önüne koyuyor dediklerim. Wbh'yi ise daha önce söyledik tüm featleri katarsak Wbh > Immortal Hulk.Konunun özüne gelirsek Immortal Hulk'u Savage Hulk, WBH gibi versiyonlarının ya da Superman'in önüne koyan hiç bir şey yok konuştuklarımız arasında.
Hal böyleyken Herald seviyesi ve üstü falan denecek bir yanı yok. Herald üstü Skyfather altı denilen karakterler Thanos, Adam Warlock, Mephisto vs oluyor zaten. Hulk'un da burada olmadığı ortada.
Yani hocam Immortal da o grupta, yine haklı çıktımEdit: Mephisto Hulk'ın içinde ki şeytanın kendisinden daha güçlü olduğu gibi bir şeyde diyormuş onuda okumaya çalışırken yeni fark ettim :thumbsup:
Cevabını kendin vermişsin ben orada HotM Sp'den güçlüdür dedim çünkü Sp'nin zayıf olduğu ve hulk'ın da en güçlü olduğu haliydi burada bu Hulk'ın HotM'den zayıf olduğunu söylemiş bir de Sp'nin daha güçlü versiyonunu koymuşsun kusura bakma da burada Sp yok ederWbh ve Hotm Hulk'ın featleri'nin hepsini kabul edersek ki ben ediyorum evet Immortal Hulk Hotm Hulk'dan güçsüz. Ancak zaten ben önceki Hotm Hulk vs Superman olayında da Hotm Hulk'ın alacağını söyledim (Hotm Hulk'ı ben pek bilmiyorum ama benim için Wbh bile Superman'i alabilir ordan yola çıkarak Hotm Hulk da Alabilir.) Bu arada buradaki Supermanin dönemi farklı diğerinin dönemine göre daha güçlü bir dönem olan Post Crisis'i ele aldım
Var da dünyadaki tüm Kriptonit onda zaten dünyadaki tek rezervi o alıyorAyrıca hocam Kriptonit o kadar zor bulunuyor ancak normal bir insan fizyolojisine sahip Batman de kriptonit var.
Saçma var bir de daniskası var bu bizim bahsettiğimiz daniskasıBu konuda haklısınız ama yazarlar yazıyor bizde kullanıyoruz ama sırf hikaye saçma diye kabul etmiyorsunuz hocam ?
Hulk'tan mı bahsediyoruz?adam neyi hedeflediyse zorlanmadan yaptı şuana kadar.