Hoşunuza Giden Manga Sahneleri
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 4 Nis 2021 #84 Uncle Ton' Alıntı: Ronny' Alıntı: Spoyler Genişletmek için tıkla ... Yine senden beklendiği gibi ikonik bir panel paylaşmışsın. Keşke gelişi gibi olsaydı devamı da. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Savaş arkının hayal kırıklıklarından biri daha, say say bitmez zaten. Keşke karizmayı bu kadar çizdirmeseydi dediğin gibi.
Uncle Ton' Alıntı: Ronny' Alıntı: Spoyler Genişletmek için tıkla ... Yine senden beklendiği gibi ikonik bir panel paylaşmışsın. Keşke gelişi gibi olsaydı devamı da. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Savaş arkının hayal kırıklıklarından biri daha, say say bitmez zaten. Keşke karizmayı bu kadar çizdirmeseydi dediğin gibi.
Rakatas Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 10 May 2021 #86 The Breaker Sezon 2/192. Bölüm Spoyler Attack On Titan 7. Bölüm Spoyler Moderatör tarafında düzenlendi: 11 May 2021
Nabu Ulu Baykuş Yönetici Ulu Baykuş 18 May 2021 #91 Tower of God: S2-31. Bölüm / 30 ve 31. Sayfalar; Spoyler
Garou Efsane Baykuş Üstat Kullanıcı 14 Tem 2021 #96 Boku no Hero Academia / My Hero Academia - 1. Bölüm Spoyler
Uncle Paulie Gözcü Baykuş Gözcü Baykuş 14 Tem 2021 #97 Jumyou wo kaitotte moratta. ichinen ni tsuki ichimanen de Spoyler Seriyi okumamış olanlar bakmasın. Biri bana bunu önceden atsa bayağı bir kalaylardım. Çok önemli ve hoş bir kare, çizelgeye göre bakılması gerekiyor.
Jumyou wo kaitotte moratta. ichinen ni tsuki ichimanen de Spoyler Seriyi okumamış olanlar bakmasın. Biri bana bunu önceden atsa bayağı bir kalaylardım. Çok önemli ve hoş bir kare, çizelgeye göre bakılması gerekiyor.