One Piece - 1138 Son panel (Biraz editlenmiş hali, daha cafcaflı durması için)

Senin yerinde olmak isterdim. OP'yi ilk kez tecrübe etmek çok güzel bir his. Önünde çok bölüm var bir de kafan rahat. Topluca okumak en keyifli deneyimi yaşatıyor.One Piece - 398. Bölüm
Valla çok bahsinin geçtiğini gördüm dedikleri kadar varmış.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Açıkçası okumayı planlamadığım için gazilyon tane spoiler yedim, bu sahneyi de çok görmüştüm ama ona rağmen güzeldi.Senin yerinde olmak isterdim. OP'yi ilk kez tecrübe etmek çok güzel bir his. Önünde çok bölüm var bir de kafan rahat. Topluca okumak en keyifli deneyimi yaşatıyor.
Sen hiç bir şey kaçırmıyorsun. Ace çok kötü yazılmış, denyo bir karakter maalesef.Garp çok sevilesi bir karakter ya. Roger'a niye "baba" demediğini anladım da Garp'a niye demiyor onu anlamadım. Adam doğumundan beri korumuş, gözetmiş buna baba demiyor da kazık kadar olduktan sonra tayfasının içinden geçip kendisini adamları arasına katan adama baba diyor ilginç. Belki ben bir şey kaçırıyorumdur eğer öyleyse biri aydınlatsın lütfen.
Jinbei serideki en güzel 3-4 karakterden biridir ancak onun da içi biraz boşaltılıyorJinbei tayfadaki yeni favorim. Bir karakter bu kadar mı yamuksuz, düzgün olur. Hem de Marty Stu gibi hissettirmiyor, çok delikanlı karakter. Umarım ilerde bozmamıştır.
Sence Eiichiro Oda, Usopp gibi bir karaktere, Zoro'nun o efsane pozları gibi bir pozda "God Usopp" dedirtir mi?One Piece - 744
GOD Usopp meme'i buradan mı çıktı yani?![]()
![]()
![]()
![]()
Yep.GOD Usopp meme'i buradan mı çıktı yani?
Yok ya beklemiyordum zaten.Sence Eiichiro Oda, Usopp gibi bir karaktere, Zoro'nun o efsane pozları gibi bir pozda "God Usopp" dedirtir mi?
Adamın tüm hayatı trollük üzerine kurulu.![]()
One Piece'de "first mate / sağ kol" karizması gibi bir şey var, genelde Oda da bu karizmaya uyuyor.Yok ya beklemiyordum zaten.![]()