Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Manga Hoşunuza Giden Manga Sahneleri

One Piece - 1138 Son panel (Biraz editlenmiş hali, daha cafcaflı durması için)

vWUSRwE.png

wHiZjGB.png

Senin yerinde olmak isterdim. OP'yi ilk kez tecrübe etmek çok güzel bir his. Önünde çok bölüm var bir de kafan rahat. Topluca okumak en keyifli deneyimi yaşatıyor.
Açıkçası okumayı planlamadığım için gazilyon tane spoiler yedim, bu sahneyi de çok görmüştüm ama ona rağmen güzeldi.

One Piece - 556. Bölüm
0556-010.png
0556-011.png
Garp çok sevilesi bir karakter ya. Roger'a niye "baba" demediğini anladım da Garp'a niye demiyor onu anlamadım. Adam doğumundan beri korumuş, gözetmiş buna baba demiyor da kazık kadar olduktan sonra tayfasının içinden geçip kendisini adamları arasına katan adama baba diyor ilginç. Belki ben bir şey kaçırıyorumdur eğer öyleyse biri aydınlatsın lütfen.

Garp çok sevilesi bir karakter ya. Roger'a niye "baba" demediğini anladım da Garp'a niye demiyor onu anlamadım. Adam doğumundan beri korumuş, gözetmiş buna baba demiyor da kazık kadar olduktan sonra tayfasının içinden geçip kendisini adamları arasına katan adama baba diyor ilginç. Belki ben bir şey kaçırıyorumdur eğer öyleyse biri aydınlatsın lütfen.
Sen hiç bir şey kaçırmıyorsun. Ace çok kötü yazılmış, denyo bir karakter maalesef.

One Piece - 643
0643-017.png
0643-018.png
0643-019.png
Fukaboshi'nin sözleri ne güzel ya. 😄 Biraz daha değerlendirilseymiş güzel olurmuş.

One Piece - 648
0648-014.png
0648-015.png
0648-016.png
0648-017.png
Jinbei tayfadaki yeni favorim. Bir karakter bu kadar mı yamuksuz, düzgün olur. Hem de Marty Stu gibi hissettirmiyor, çok delikanlı karakter. Umarım ilerde bozmamıştır.

Jinbei tayfadaki yeni favorim. Bir karakter bu kadar mı yamuksuz, düzgün olur. Hem de Marty Stu gibi hissettirmiyor, çok delikanlı karakter. Umarım ilerde bozmamıştır.
Jinbei serideki en güzel 3-4 karakterden biridir ancak onun da içi biraz boşaltılıyor :(

Ragna Crimson - 38
0038-009.png
0038-010.png
0038-011.png
0038-012.png
0038-013.png
0038-014.png
0038-015.png
Hikayenin bir yerine bakayım derken yeniden okumaya döndü olay. Sevdiğim bir sahne gerçekten, Taratectra çok sağlam karakterdi.

Yok ya beklemiyordum zaten. 😄
One Piece'de "first mate / sağ kol" karizması gibi bir şey var, genelde Oda da bu karizmaya uyuyor.
Epic sahneler genelde sağ kollar eşliğinde oluşan sahneler.
Rayleigh, Zoro, Katakuri, King, Sabo...

Elbette bunun içine çoğunlukla eden belli başlı tayfalar da var, Blackbeard tayfası başı çekiyor.