Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Hollow Knight Serisi Genel Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Oyunu bitirip, okuyacak makale kalmadığında kendimi çok garip ve boşlukta hissettim.
Serinin devamı gelecek...

Bu oyunun bu kadar underrated olması çok ilginç ve üzücü.
Underrated olduğunu düşünmüyorum son yılların en çok beğenilen ve de en kalabalık fan kitlesine sahip indie işlerinden biri olabilir. Haa ama şu doğru başka oyunlar hak etmediği şekilde abartılınca HK hak ettiği değeri görmüyor gibi bir algı oluşabiliyor.

Allahım sanırım o gün sonunda geldi !

Akşam 17:30 da duyuru canlı yapılacak, beklemedeyim !

Vakit buldukça HK yazı dizimi bitirmeye çalışacağım SK'ye hazır olmak için xD

Allahım sanırım o gün sonunda geldi !

Akşam 17:30 da duyuru canlı yapılacak, beklemedeyim !

Vakit buldukça HK yazı dizimi bitirmeye çalışacağım SK'ye hazır olmak için xD
Şöyle bekleyenimiz olsa yeter ...

Bu arada bu türe uzak birisiyim ama epeydir görüyorum sağda solda, tür için iyi bir başlangıç olur mu bu oyun?

Bu arada bu türe uzak birisiyim ama epeydir görüyorum sağda solda, tür için iyi bir başlangıç olur mu bu oyun?
Türden kasıt 2D Platformer / Action falan ise emin değilim. Zaten bu oyun bir başlangıç olmaz, bunun öncesi olan Hollow Knight olabilir.

Ancak o da en fazla Metroidvania ve belki hatta Souls-Metroidvania türüne bir başlangıç olabilir.

O yüzden ne isteyerek bu işe girdiğine emin ol. Biraz meydan okumayı, mücadeleyi ve de lore kazıp çıkarmayı seviyorsan tüm bunları yaparken de harika bir gameplay, inanılmaz müzikler ve 2D el yapımı animasyon eşliğinde yapmak hoşuna giderse, neden olmasın.

Türden kasıt 2D Platformer / Action falan ise emin değilim. Zaten bu oyun bir başlangıç olmaz, bunun öncesi olan Hollow Knight olabilir.

Ancak o da en fazla Metroidvania ve belki hatta Souls-Metroidvania türüne bir başlangıç olabilir.

O yüzden ne isteyerek bu işe girdiğine emin ol. Biraz meydan okumayı, mücadeleyi ve de lore kazıp çıkarmayı seviyorsan tüm bunları yaparken de harika bir gameplay, inanılmaz müzikler ve 2D el yapımı animasyon eşliğinde yapmak hoşuna giderse, neden olmasın.
Golay modu yoğmu