Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Hody Jones (OP) vs Deep Sea King (OPM)

Kim Kazanır?

• DSK

Oy: 4 100.0%
  • Hody

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
473cc5a4254525c161319537883b1499.jpg

4113f16552c38a3894a7c068e6502d77.jpg

Geçen CV'de 10 tane falan vs'nin içindeydi ben de güzel olur buraya açayım dedim.

Kurallar/Şartlar:
- Hody steroid basmış, resimdeki gibi yani.
- DSK da tamamen ıslak.
- Bilgi yok, hazırlık da.
- İkisi de birbirini öldürmeye çalışıyor ve ellerinden geleni yapacaklar.
- Savaş Alanı: Yağmurlu J-Şehri
1761936916007.png
________
@Uchiha Madara @Nabu @Kostok @Shrimp @Monolith @Ronny @KocaYusuf53 ve ilgilenenler buyur etsinler efenim.

Son düzenleme:
Ben fikrimi daha sonra söyleyeceğim, güzel konu için teşekkürler.

DSK döver diyeceğimde ikisinin featlerini çok hatırladığım söylenemez.Ama dövüşün şu altında da olmaması sebebi ile DSK alır

Yine etiket yok ✍️✍️✍️✍️✍️✍️

Öncelikle şunu bi belirteyim, iki seriyi de (One Piece ve OPM) okuyalı gerçekten bayağı zaman oldu. O yüzden hafızam beni yanıltıyor olabilir, %100 kesin konuşmuyorum, daha çok hatırladığım kadarıyla yorumluyorum. Hatalarım varsa düzeltilir diye umuyorum.

Galiba en büyük olay, maçın "Yağmurlu J-Şehri"nde geçmesi. Zannedersem DSK'nın olayı kurumadığı sürece çok güçlü kalmasıydı ve yağmur da onu sürekli en güçlü "ıslak" formunda tutacaktır. Hız olarak da DSK'nın Sonic'e bile kafa tuttuğunu hatırlıyorum, Hody'nin steroidli haliyle bile karada o hıza pek yaklaşabileceğini sanmıyorum. Asıl fark yaratan nokta da sanırım DSK'nın iyileşme yeteneği. Yağmur sayesinde Genos'un açtığı yaraları bile saniyeler içinde kapatıyordu diye kalmış aklımda. Hody'nin DSK'yı tek seferde indirecek bir saldırısı olduğunu zannetmiyorum, bu yüzden DSK aldığı hasarı sürekli iyileştirecektir. Hatta Hody'nin o su mermileri (Kirisame) bile DSK'yı daha da ıslatıp onun işine yarar gibime geliyor. Güzel vs ama kafam dskya kayıyor.

Evet bir kaç yorum gelmiş o zaman ben de belirteyim.

DSK ezer.

Evet Hody teknik olarak bir zaman atlaması sonrası boss'u olsa da çap olarak pek çok zaman atlaması öncesi boss dan zayıftı. Luffy'i bu kadar zorlamasının 2 sebebi vardı 1.si su altında olmaları ikincisi Oda'nın kekoluğu.

G4 geliştirdiğin, G4 ile dövüşebilen hayvanların olduğu adada eğitimden gelip Hody ile dövüşüyorsun xD Neyse...

Hody Base iken Arlong'dan güçsüz, Arlong'a abi çekiyor, Güneş Korsanlarının miçosu gibi bir şey. Ki Karada Arlong en fazla ne yapabiliyor gördük Arlong taş çatlasın ufak bina/yapı seviye birisi en fazla o da. Hody haplarla 50 Arlong bile olsa Bu açık kapanmaz. Çünkü Arlong Karada dövüşmüştü, Hody Su da dövüştü ve haplar olmadan dövüştüğünde Zoro'dan tek yedi. Haplar ile canavarlaştı biraz. Ama bu fark gene kapanması zor.

Öte yandan DSK feat olarak daha yıkıcı, daha dayanıklı, iyileşem faktörü çok çok çok daha üstün. Ve daha da hızlı. Unutmayın Wano gibi serinin güç seviyelerinin çok çok yükseldiği bir arkta bile 150-200 km hız yapan gazel meyveli adam herkes için epey hızlı kalıyordu. Kombat ve reaksiyon hızında OP Bundan biraz daha hızlı olsa da seyahat hızlarına nasıl baktıklarını anlamanız için iyi bir örnek.

Öte yandan DSK supersonic bir çar.

Yani günün sonunda Hody'nin hasar vermesi daha zor, hasarın kalıcı olması daha zor, kaçması daha zor, güreşmesi daha zor olacak iken bunların hepsi DSK için çok daha kolay olacak.

Kuru olsa gene DSK diyebilirdim bu şartlarda kesin DSK derim.

@Nabu Bence ezme raddesine gelmez ya. Yani tematik benzerlikten çıktı konu biraz ama güç seviyeleri de benzer diye açtım.

Base Hody, avucunu kapatıp saray duvarı yıkıyordu. Arlong'a saygı duymasının sebebi küçüklükten ona ve Fisher Tiger gibilerine özenmesiydi, yoksa Hody, Arlong'u yer yav. 😄 Taaa ilk yüz bölümden kalma düşman şu ankilere yakın olamaz. Kaldı ki Arlong'un hava kasabilmesinin sebebi Luffy'nin dövüşe kadar su altında kalması ve Zoro'nun Mihawk'dan kalma yaralarıydı.

Roidli Hody'nin, şu dev sakallı pembe bebek tipli herifin ve Kraken'in üstü olması lazım. Onlar zaten 80 metre. 😄 Ya da şu su damlası fırlatan hareketiyle yüzlerce metre boyunca kaç kayanın içinden geçti.
1, 2, 3

Ayrıca Luffy'den G3 falan yiyip savaşa devam edebiliyordu. Luffy kadar güçlü değildi orası bariz ama saçı beyazladıktan sonra tek yiyip ölecek biri de değildi.
______
DSK biraz yağmur yağdı da bina çatısı parçalıyor diye "daha da güçlendi" falan deniyordu. 😄 Gözümde ikisi de aşağı yukarı Şehir Bloğu ya da maks. Çoklu Şehir Bloğu Seviye civarında.

Hız olarak da Gazelleman doğru ama seyahat hızı o. Water 7'da "Canavar Üçlü" savaş toplarını yakın mesafede bloklayıp flinta mermisi kesiyordu.

Yani One Piece'i çok kuvvetli bir şekilde savunmayacağım 😄 ama o kadar da değildir yav. 😄

Taaa ilk yüz bölümden kalma düşman şu ankilere yakın olamaz.
OP de bunun defalarca olduğunu gördük o yüzden şaşırmam. Yani kim Ceasar, Crocodile'dan güçlü diyecek ki ? Ya da Hody, Moria'dan güçlü mü ? Sanmam.

Arlong'a saygı duymasının sebebi küçüklükten ona ve Fisher Tiger gibilerine özenmesiydi
Sadece özenme değil, özenme için o kişinin güçlü olması da lazım. ve Hody'nin ağzından bir tane bile ben Arlong'dan güçlüyüm lafı çıkmıyor sadece kendi organizasyonunun onunkini geçtiğini düşünüyor bunun sebebi de haplar zaten. Hachi'ye bile efsane gözüyle bakıyorlardı.

Roidli Hody'nin, şu dev sakallı pembe bebek tipli herifin ve Kraken'in üstü olması lazım. Onlar zaten 80 metre.
O elemanı o zamanki Sanji bile iplemiyordu ondan güçlü olması çok farkettirmez zaten.

Su damlası feat'i güzel ama spamlanabilir değil, DSK ondan iyileşir kaldı ki bu feat suya çok yakın olduğu bir feat. Sudan kastım deniz.

Kaldı ki DSK'nin tepe gücünü çok izleyemedik çünkü True formdan çok kısa süre sonra Saitama geldi ve parti bitti. Öte yandan Hody'nin en iyi şartlarda en iyi performansını gördük ve pek etkileyici bir yanı yoktu benim açımdan.

Bu arada yıkım gücü olarak belki Multiple City Block falan eder ama dayanıklılığı Town eder DSK'nin. Genos'un blaster'ını ağzının içine yedi, atak kaç tane bina ve sığınak duvarı yok etti, o kadar su kaldırdı havaya vs, yanağında bir delik ile base halde gelip blitz attı Genos'a. Benzer ataktan Hody o kadar çabuk toparlayamazdı. Hele de karada.

Asit olayı zaten Hody'i mahveder.

OP de bunun defalarca olduğunu gördük o yüzden şaşırmam. Yani kim Ceasar, Crocodile'dan güçlü diyecek ki ? Ya da Hody, Moria'dan güçlü mü ? Sanmam.
Hala potansiyeli olan kötüler güçleniyor ya. 😄 Bizimkilerin her ark güçlenmesi gibi, hala hikayede gözüküp biraz karizman varsa tayfayla beraber güçlenirsin.

Sadece özenme değil, özenme için o kişinin güçlü olması da lazım. ve Hody'nin ağzından bir tane bile ben Arlong'dan güçlüyüm lafı çıkmıyor sadece kendi organizasyonunun onunkini geçtiğini düşünüyor bunun sebebi de haplar zaten.
Yani çocuk halleri için güçlülerdi ve ideallerine de saygı duyuyorlardı "Biz Balık Adamların hakkını savunuyorlar." falan diye. Adam ırkçı zaten katlandığı bir avuç adam var. 😄

Hachi'ye bile efsane gözüyle bakıyorlardı.
Bu biraz da benim dediğime getirmiyor mu durumu? Hachi'ye de saygı duydular sonra baktılar kendileri gibi değil, adamı dövüp attılar.

O elemanı o zamanki Sanji bile iplemiyordu ondan güçlü olması çok farkettirmez zaten.
Yok ben saf boyuttan gelen güçten bahsediyorum. 😄 Çok inanılmaz bir feati olduğu için değil.

Su damlası feat'i güzel ama spamlanabilir değil
1
Bir de bu zaten hep spamlandığını gördüğümüz atak. Jinbe falan da yağdırıyor bunlardan. Hody'nin gücünü göstermek için bir tane attırdı orada bir de fodder askere atıyordu o yüzden.

kaldı ki bu feat suya çok yakın olduğu bir feat. Sudan kastım deniz.
Balık Adamların suya yakın oldukça gücü artıyor mu ki? Her türlü süper insanlardı sadece su onların habitatı diye orada avantajlı oluyorlardı.

Bu arada yıkım gücü olarak belki Multiple City Block falan eder ama dayanıklılığı Town eder DSK'nin. Genos'un blaster'ını ağzının içine yedi, atak kaç tane bina ve sığınak duvarı yok etti
1
Ateşli atak yediği için vücudundaki su buharlaştı. Bir de sığınak "roket geçirmez" idi sadece. Yani evet güzel feat de semt seviye etmez bence. Genos'dan gelen en etkileyici saldırı ya şuydu ya da az önce attığımdı zaten. Ne eder sizce?

yanağında bir delik ile base halde gelip blitz attı Genos'a.
1
Arkası dönük adama vurdu ya blitz değil. 😄 O mantıkla Genos'un ilk yumruğu da blitz. 😄 Karşılıklı blitzleşiyorlar mı? 😄

Benzer ataktan Hody o kadar çabuk toparlayamazdı.
Valla toparlar mı bilmem ama canı baya yanardı.

Asit olayı zaten Hody'i mahveder.
Asit çok yavaş ya. Genos sırf kalkan görevi görmek için yedi onu. Ama DSK'nın ağzındaki murana tehlikeli.

Deep Sea King'i Hody kadar tanımıyorum, ufak bir VS izledim sadece.
Ama Hody'i alır. Hody'nin ahım şahım özelliği yok, deniz altındayken ana karakteri o kadar zorladığı için güçlü zannettik.

Arkası dönük adama vurdu ya blitz değil. 😄 O mantıkla Genos'un ilk yumruğu da blitz. 😄 Karşılıklı blitzleşiyorlar mı? 😄
Karşılıklı blitzleşiyorlar bence, kaldı ki arkası tamamen dönük değil sadece o tarafa bakmıyor, o da Genos'un mallığı, öldüğünü onaylamadan gevşedi, ve farkettiği halde tepkiyi zamanında veremedi. Bir de DSK'nın base'e geri düştüğü ve yaralı olduğu halinde bunu yaptığını düşünürsek gene not bad.

Bu tam bir spam örneği değil sadece sayı artıyor ama hız ve kuvvet konsantresi de düşüyor. Neptune ondan düzinelercesini tankladı ve hafif kanama hariç çok bir derdi olmadı.

Asit çok yavaş ya. Genos sırf kalkan görevi görmek için yedi onu. Ama DSK'nın ağzındaki murana tehlikeli.
Aga adam 10larca metre uzaktaki ufak bir hedefe konsantre atış yapıyor, hızlı olmaması normal ancak yakın kombatta tükürse Hody'nün yüzünde delik açar yani xD Ağzındaki müren olayı da var mesela.

Yani çok daha donanımlı Hordy'e göre.

Suyun içinde iken nefessiz kalmış bir Zoro isimsiz atakla neredeyse tek attı hapsız (o an hapsız, yoksa hap kullanımına başlamış) Hody'e. DSK bence daha iyi olan aday gibi duruyor.

Karşılıklı blitzleşiyorlar bence, kaldı ki arkası tamamen dönük değil sadece o tarafa bakmıyor, o da Genos'un mallığı, öldüğünü onaylamadan gevşedi, ve farkettiği halde tepkiyi zamanında veremedi. Bir de DSK'nın base'e geri düştüğü ve yaralı olduğu halinde bunu yaptığını düşünürsek gene not bad.
İlk darbeyi DSK belki Genos'tan bu kadar güç beklemediği için yemiş olabilir. Sonraki sürpriz faktörüyle ve evet fena değil ama sonra Genos'un bu adamı tek elle idare ettiğini düşünürsek normal şartlarda yapamayacağı bir şey.

Bu tam bir spam örneği değil sadece sayı artıyor ama hız ve kuvvet konsantresi de düşüyor. Neptune ondan düzinelercesini tankladı ve hafif kanama hariç çok bir derdi olmadı.
Hody güç pillerinden sonra ilk kez rastgele bir askere atıyor Su Mermisi'ni. Base halde attıkları tabii ki çok daha zayıf ve Neptune'ü ibretlik olsun diye çarmıha germişti, öldürmek istese çoktan öldürmüştü.

Aga adam 10larca metre uzaktaki ufak bir hedefe konsantre atış yapıyor, hızlı olmaması normal ancak yakın kombatta tükürse Hody'nün yüzünde delik açar yani xD Ağzındaki müren olayı da var mesela.

Yani çok daha donanımlı Hordy'e göre.
Genos'la da yakın dövüşteyken çocuğa sıktı. Genos'a isabet edeceğini düşünseydi o mesafeden Genos'a sıkardı. Yani mantık güzel, bence de akla yatkın bir strateji ama aynı durumda başkasına yapmadıysa burada yapması için de pek bir sebep görmüyorum.

Suyun içinde iken nefessiz kalmış bir Zoro isimsiz atakla neredeyse tek attı hapsız (o an hapsız, yoksa hap kullanımına başlamış) Hody'e. DSK bence daha iyi olan aday gibi duruyor.
DSK alabilir canım, ben sadece ezeceğini düşünmüyorum. 😄

Genos'a isabet edeceğini düşünseydi o mesafeden Genos'a sıkardı.
Genos, Karada Hody'den çok çok daha hızlı birisi bu arada.

Kaldı ki çocuğa sıkmasının sadistik bir, insanların ruhunu kırma amaçlı bir tarafı da vardı.

DSK alabilir canım, ben sadece ezeceğini düşünmüyorum. 😄
Ya denizde olsalar belki Hody bir tık daha fazla varlık koyabilir en azından mobilite dezavantajı biraz azalır ve atak gücü bir tık artar ancak Karada bana ezilir gibi geldi.

Genos, Karada Hody'den çok çok daha hızlı birisi bu arada.
Ya zaten OP'de pek hız hissiyatı alamıyorsun bir karakterden. Herkes Mr. Incredible gibi hissettiriyor. 😄

Kaldı ki çocuğa sıkmasının sadistik bir, insanların ruhunu kırma amaçlı bir tarafı da vardı.
Genos'a destek veriyor diye sıktı evet. Normal dövüşte de hiç kullanmadı ama Genos'a karşı.

Ya denizde olsalar belki Hody bir tık daha fazla varlık koyabilir en azından mobilite dezavantajı biraz azalır ve atak gücü bir tık artar ancak Karada bana ezilir gibi geldi.
Hocam fikir sizin. 😄 Ben sadece o kadar büyük fark olduğunu düşünmüyorum, o yüzden birkaç feat atıp hafıza tazeleyeyim dedim. Bence en kötü orta-zorluk bir dövüş olur iki taraf için de.