Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Hocalar Turnuvası 1. Tur

Kimler Kazanır?

• Jiraiya - Jinsung Ha/Jiraiya

Oy: 0 0.0%
  • Jiraiya - Jinsung Ha/Jinsung Ha

Oy: 3 60.0%
  • Reborn - Orochimaru/Reborn

Oy: 1 20.0%
  • Reborn - Orochimaru/Orochimaru

Oy: 2 40.0%
  • Zi Yu - Tsunade/Zi Yu

• Zi Yu - Tsunade/Tsunade

Oy: 1 20.0%
  • Gai - Mereoleona/Gai

• Gai - Mereoleona/Mereoleona

• Rayleigh - Koro Sensei/Rayleigh

• Rayleigh - Koro Sensei/Koro Sensei

• Yami - Hiruzen/Yami

• Yami - Hiruzen/Hiruzen

• All Might - Yoruichi/All Might

• All Might - Yoruichi/Yoruichi

Oy: 5 100.0%
  • Urahara - Kakashi/Urahara

Oy: 5 100.0%
  • Urahara - Kakashi/Kakashi

• Kullanılan toplam oy
    5

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

Jiraiya

eQKTPeu.gif

Reborn

original.gif

Hiruzen Sarutobi

5027223_orig.gif

Might Gai

tumblr_okkgnmptW61tle3gfo1_400.gifv

Silvers Rayleigh

tumblr_nig4oqrlT01u6wzsso1_500.gifv

Yami Sukehiro

11c4c4c9da30781eb9d47044eb4d6177.gif

All Might

BraveRepentantIndusriverdolphin-size_restricted.gif

Urahara Kisuke

fc68719c1b1166378de11fcba8f1a29c.gif

Kakashi Hatake

3VFV.gif

Koro Sensei

be81fd7411b417fee6ef9c8172c6bcc9.gif

Tsunade

tenor.gif

Zi Yu

URIa26x.jpg

Jinsung Ha

latest

Orochimaru

15b12486a0f28fa1a094d8ff82ed8715.gif

Mereoleona Vermillion

6b6b3aacea76d0e87bd0c8c3ccdc6449.gif

Yoruichi Shihouin

giphy.gif

* Orochimaru seri sonu halindedir, E.T bu turda verilmeyecektir.
* Reborn yetişkin halindedir.
* Gai 7. Kapıya çıkabilir.
* Hiruzen Prime.
* Diğer karakterlerde sınırlama yoktur.
* Kakashi WA halindedir.
* Reiatsu=Büyü=Çakra=Haki.

af55d468f8a.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Jiraiya vs Jinsung
Jinsung içinden geçer.

Gai vs Mereoleona
Olay tamamen fiziksel ama Mereoleona element kullanabiliyor ve Mana Alanı da var. Mereoleona diyorum.

Yami vs Hiruzen
Yami'nin tekniği çok hax. Yami.

All Might vs Yoruichi
Yoruichi alır.

Urahara vs Kakashi
Reiryoku=Çakra denmemiş ama eğer eşitse Kakashi WA mı? Nabu'nun dediklerine güvenerek zaten tek kazanma şansının Genjutsu olduğunu gördüğüm Kakashi'nin kazanabileceğini bir yol kalmadı. Urahara alır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Jiraiya vs Jinsung
Jinsung içinden geçer.

Gai vs Mereoleona
Olay tamamen fiziksel ama Mereoleona element kullanabiliyor ve Mana Alanı da var. Mereoleona diyorum.

Yami vs Hiruzen
Yami'nin tekniği çok hax. Yami.

All Might vs Yoruichi
Yoruichi alır.

Urahara vs Kakashi
Reiryoku=Çakra denmemiş ama eğer eşitse Kakashi WA mı? Öyle değerlendirirsem Genjutsu varsa Kakashi yoksa Urahara diyorum.
Hallettim kardeşim, unutmuştum hatırlattığın için teşekkür ederim. Ama Yami olayına anlam veremedim, Hiruzen kolay lokma değildir. Jinsung'u da bilmiyorum, Jiraiya'yı o kadar rahat yeneceğini düşündürecek kadar güçlü mü bu eleman. Çok güçlüyse sınırlama koyacağım.

Ama Yami olayına anlam veremedim, Hiruzen kolay lokma değildir.
Hocam değil zaten de bu adamın boyutları kesen atağı var ve pek öyle sınırlı kullandığını da görmedim. İlla ki güç harcıyordur ama büyü gücü sınırlarındayken bu saldırıyı daha da geliştirip öyle saldırmışlığı var. Yani birkaç Boyut Kesişi'nden sonra sanmıyorum Hiruzen'in ayakta kalabileceğini.

Jinsung'u da bilmiyorum, Jiraiya'yı o kadar rahat yeneceğini düşündürecek kadar güçlü mü bu eleman. Çok güçlüyse sınırlama koyacağım.
Hocam adam bir kata girip tek başına ana elemana kolayca gidiyordu. Her kat Amerika kıtası kadar denildi.

Jiraiya Reis'in şansına tüküreyim :D Yenebileceği onca adam varken Jinsung ile eşleşmek :D Jinsung paramparça eder..

Reborn çok daha güçlü ancak Oroc'u nasıl öldürecek ? Gerçi Reborn'un bir ton farklı işleve sahip tonla mermisi var. Eğer bir yol bulabilirse Reborn alır.

Hiruzen Prime olduğuna göre Yami gibi tek olayı slash atmak olan birine yenilmez. Yami'nin karanlık slashları dayanıklılığı yok sayıyor ama Hiruzen kariyerinde 2 Jinton kullanıcısına karşı da dövüşmüş biri o yüzden onun için alışılmadık değil. Hiru alır.

Cennet Delen, Tsunade'ye de bir tanrı gibi muamele edecekse ? Ve Zi Yu karanlık güçlerini de çekinmeden kullanabilecekse çok zorlanmadan Zi Yu tokatlar.

Gai daha hızlıdır ve atakları çakra barındırmadığı için Mereleona onları yakamaz ya da 0 mana bölgesi yaparak bastıramaz. Ancak Mereleona piskopat. 7 Kapı atakları onu sarsa da öldüremez. Sırf inadından ölmez yani eninde sonunda Mereleona içinden geçer.

Koro Sensei'in kendini imha etmesine izin varsa sonuç beraberlik. Çünkü kendisini anti-madde bombasına çevirip patlatınca tüm gezegen yok oluyor :D Ha izin yoksa Rayleigh dinlene dinlene döver :D

All Might'ın fiziksel gücünün (en azından zirvesinde iken) Yoruichi'den geride olduğunu düşünmüyorum hatta ileridedir. Ancak dövüş tecrübesi, hız, ve kido becerileri konusunda Yoruichi çok önde. Ve bir kaç All Might yumruğu tanklayacak kadar da dirayetli.

Büyük ihtimal Yoruichi alır.

Urahara sadece Shikai ile sınırlı olsa Kakashi'nin bir şansı vardı ancak şu an Bankai ile Urahara'yı öldürmesi çok çok zor. Üstelik Urahara da kendisi kadar (eğer daha fazla değilse) iyi bir stratejist.

Urahara alır gibi.

Ulan şansa bak en çok mentor Naruto ama Hiruzen hariç alayı elendi :D :D

Urahara sadece Shikai ile sınırlı olsa Kakashi'nin bir şansı vardı ancak şu an Bankai ile Urahara'yı öldürmesi çok çok zor. Üstelik Urahara da kendisi kadar (eğer daha fazla değilse) iyi bir stratejist.

Urahara alır gibi.
Genjutsu?

Gai vs Mereleona

Mereleona alır

Yami vs Hiruzen

Yami’nin boyut kesişi baya güçlü ama Hiruzen’i vurması zor.Hiruzen diyorum

Yoruchi alır.

Kakashi Urahara’yı öldüremez ama urahara Kakashi’yi öldürebilir.Urahara

@Flying Raijin

Valla iznini almadan beğenmediğim gifleri değiştirdim, haberin olsun. Hakkını helal et :D
Çoğunun gifini bulamamıştım. Reborn, All Might falan gibi, Jiraiya ve Rayleigh gibi de bir kaçının düzgün gifini bulamadım. Çok kullandım çünkü :D 2. Turda ben değiştirecektim o yüzden iyi olmuş teşkur ederim.

1. Tur

Jinsung Ha
- Jiraiya
Reborn
- Orochimaru
Zi Yu - Tsunade
Gai
- Mereoleona
Rayleigh
- Koro Sensei
Yami
- Hiruzen
All Might - Yoruichi
Urahara
- Kakashi

Şeklinde sonuçlanmıştır.

Yazık Reborn tanınmadığı için Oroc geçmiş. Reborn daha hızlı daha güçlü daha akıllı ve çok hac her biri farklı işleve sahip mermileri var. Ama yazık olmuş.

Diğer sonuçlar ise pozitif. Jiraiya yazık en gülüşüne kurban gitti