Beter olsunlar hahahaWarner Bros ağlamaya başlayabilir.
Neye göre en iyi?Tamam olağanüstü yakışıklı,fiziği harika vb olabilir ama çok iyi Superman bunlarla mı olunuyor?Bence de en iyi Superman .
Ben de burada bir konuda görmüştüm herhalde. Hulk'la falan dövüşüyordu.Bir ara Kaptan Marvel bunu aldattı gibisinden bir muhabbet vardı adını oradan duymuştum bu karakterin. Başka da bir şey bilmem.
Bana göreNeye göre en iyi?Tamam olağanüstü yakışıklı,fiziği harika vb olabilir ama çok iyi Superman bunlarla mı olunuyor?Ben 70/80 lerin Superman'inden tut, Superman ve Justice League animated serilerinden Smallville ve Cw Superman'ine kadar hepsini izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki Henry Cavill'ın Superman'i en kötü Superman tasviri.Bence de en iyi Superman .
Altıma imzamı atacağım bir yorum.Neye göre en iyi?Tamam olağanüstü yakışıklı,fiziği harika vb olabilir ama çok iyi Superman bunlarla mı olunuyor?
Ben 70/80 lerin Superman'inden tut, Superman ve Justice League animated serilerinden Smallville ve Cw Superman'ine kadar hepsini izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki Henry Cavill'ın Superman'i en kötü Superman tasviri.
Kendisine gelince de bence Henry abinin oyunculuğu hala çok yetersiz, kötü bir Superman değildi fiziki olarak ancak karakter olarak yoktu açıkçası.Vallahi ben kendisinden bahsediyorum