Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Henry Cavill Wonder Man Oldu

Warner Bros ağlasın, bence de en iyi Superman ama adamı ellerinde tutamadılar bir türlü. İnsanı sevdiği işten soğutmamak lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir anlığına başlığı Wonder Woman oldu diye okudum. :D

Henry Cavill gibi yetenekli bir oyuncunun MCU'da boy göstermesi güzel haber. Warner Bros'un aksine Disney kıymetini bilir bizde keyifle izleriz kendisini.

Bu arada ben son zamanlarda Marvel'in de pek iyiye gittiğini düşünmüyorum, iyice çocuk sineması hâline bürünmeye başladı bence. DC ise Black Adam ile biraz ümit vadediyor ve temelden kendi evrenini tekrar kurmaya çalışıyor. İnşallah başarırlar da iki alternatif olur, her şekilde bize yarar çünkü.

Ben daha bu abinin oynadığı Superman ve DCU filmlerini bile izlemedim. Gerçi ilk Avengers filmi ve ilk Thor filmleri, Kaptan Amerika'nın ilki hariç hiçbir MCU filmini de izlemedim. Beni bağlayan bir şey yokmuş sanırım. Kek.

Bir ara Kaptan Marvel bunu aldattı gibisinden bir muhabbet vardı adını oradan duymuştum bu karakterin. Başka da bir şey bilmem.

Bence de en iyi Superman .
Neye göre en iyi?Tamam olağanüstü yakışıklı,fiziği harika vb olabilir ama çok iyi Superman bunlarla mı olunuyor?
Ben 70/80 lerin Superman'inden tut, Superman ve Justice League animated serilerinden Smallville ve Cw Superman'ine kadar hepsini izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki Henry Cavill'ın Superman'i en kötü Superman tasviri.

Bence de en iyi Superman .
Neye göre en iyi?Tamam olağanüstü yakışıklı,fiziği harika vb olabilir ama çok iyi Superman bunlarla mı olunuyor?Ben 70/80 lerin Superman'inden tut, Superman ve Justice League animated serilerinden Smallville ve Cw Superman'ine kadar hepsini izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki Henry Cavill'ın Superman'i en kötü Superman tasviri.
Bana göre :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neye göre en iyi?Tamam olağanüstü yakışıklı,fiziği harika vb olabilir ama çok iyi Superman bunlarla mı olunuyor?
Ben 70/80 lerin Superman'inden tut, Superman ve Justice League animated serilerinden Smallville ve Cw Superman'ine kadar hepsini izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki Henry Cavill'ın Superman'i en kötü Superman tasviri.
Altıma imzamı atacağım bir yorum.

Vallahi ben kendisinden bahsediyorum, yoksa oynadığı Superman tiplemesi umut vadeden değil de milletin boynunu kıran bir Superman, ondan bahsetmiyorum.

Vallahi millet Witcher dizisinde çok beğenmiş, izlemedim o diziyi. Acaba kendisi değil de karakter ile alakalı olabilir mi? Ya da yönetmen. Ancak öyle olsa diğer oyuncular da kötü olurdu.