Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Hashirama ve Madara Nereye Kadar Giderler?

Nereye Kadar Giderler

• 1. Raund'da Takılırlar

Oy: 0 0.0%
  • 2. Raund Takılırlar

• 3. Raund'da Takılırlar

• 4. Raund'da Takılırlar

• 5. Raund'da Takılırlar

• 6. Raund'da Takılırlar

• 7. Raund'da Takılırlar

• 8. Raund'da Takılırlar

• 9. Raund'da Takılırlar

• 10. Raund'da Takılırlar

• 11. Raund'da Takılırlar

• 12. Raund'da Takılırlar

Oy: 1 20.0%
  • 13. Raund'da Takılırlar

Oy: 2 40.0%
  • Hepsini Temizlerler

Oy: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
* İlk 5 Raund Madara MS modunda.
* İlk 6 Raund Hashirama SM açamaz.
* Madara 5. Raund'dan sonra EMS açabilir ancak PS açamaz, ancak v3'e kadar Susanoo açabilir. (Yani 6. Raund itibariyle)
* Madara 7. Raund'dan sonra PS açabilir. (Yani 8. Raund itibariyle)
* Hashirama 6. Raund'dan sonra SM açabilir ancak SS açamaz. (Yani 7. Raund itibariyle)
* 9. Raund'dan itibaren Madara Susano'o v4 açabilir.
* 10. Raund'dan itibaren Kyuubi Hashirama ve Madara'ya katılabilir.
* 10. Raund'dan itibaren Madara PS açabilir.
* 11. Raund'dan itibaren Hashirama yarım SS açabilir.
* 11. Raund'dan itibaren Madara tek Rinnegan ve EMS ile dövüşecek. Juubi güçleri , Limbo ve PS yok.
*12. Raund'dan itibaren Hashirama sınırlamasızdır.
* Madara 13. Raund'da çift Rinneganlı'dır, Juubi güçlerini kullanamaz ancak 2 Limbo çağırabilir.

25876BFEF7ECDACD8E1023BD6F556635A22FC1B4

1. Raund Hebi Takımı

tumblr_mgmrpxysYM1r3sabqo1_500.gif

*Takım Hebi halinde.

2. Raund Yeni 7. Takım

giphy.gif

* Naruto bilinçli bir şekilde 4 kuyruk dönüşümü yapabilir.
*Geri kalan herkes TS sonrası halinde. Yani Shippuuden başı.

3. Raund Guy Takımı

JoyousEasyCony-size_restricted.gif

*Hepsi Savaş Arc halinde, Gai 7. Kapıya kadar gidebilir. Süre sınırlaması 7 dakikadır.

4. Raund Lider Jonin'ler

EveryNiftyGermanpinscher-size_restricted.gif

*Kakashi WA halindedir.
*Gai 7. Kapıyı 10 dakika kullanabilir.

5. Raund Kum Kardeşleri

5922d19c05b48a3c18d9e11d825a8e3b.gif

*Kardeşler WA halinde.

6. Raund Konoha 11'i

41yC.gif

*Konoha 11'i WA halindedir.
*Naruto savaşa dahildir SM açabilir.

7. Raund Efsanevi Üçlü

tumblr_nmq5ck35VS1tbecyho1_500.gifv

* Üçlüde Sınırlama yoktur.
*Orochimaru çağırdığı ET'lerden etkilenmez.
*ET'ler Hanzo, Hiruzen ve 2. Tsuchikage'dir. ET'ler ölmeden önceki haliyle gelir.

8. Raund Jinchuuriki'ler

source.gif

*Naruto KCM1 açabilir.
*Bee ve Yagura mükemmel Jinchiruki'dir
*Diğerleri sadece 4 kuyruğa kadar dönüşebilir.

9. Raund Hokageler

tenor.gif

*Hashirama doğal olarak yoktur. Resimde yok ancak Kakashi'de dahildir.
*Hashirama yerine Obito, 3. Raikage ve 2. Mizukage olacaktır.
*Obito tek MS ve sharingan ile olarak dövüşte olacaktır.

10. Raund Akatsuki

giphy.gif

*6 Pain yenilirse Nagato savaşa girebilir.
*Gedo Mazo çağırılabilir.
*Obito'da MS ve düz Sharingan vardır.
*Sırlar bilinmemekte.
*Akatsuki tam güçte.
*Madara başta Tobi'nin Obito olduğunu bilmiyor.
*Orochimaru dövüşe seri başı haliyle dahildir ancak ET yapamaz.

11. Raund Birleşik Shinobi Güçleri

original.gif

*Naruto, Sasuke ve ET Hokage'ler yoktur. Geri kalan Kage'ler ve beyin takımı dahil dövüşecektir.
*Herkes WA halindedir, yani Sakura Byakou açabilir.
*Gai sınırsız 7. Kapıya girebilir.
*Kakashi WA halindeki çakrasına sahiptir.

12. Raund Kakashi&Gai

tenor.gif

*Kakashi 1 saat boyunca DMS modundadır.
*Gai 1 saat boyunca 8. Kapı modundadır.

13. Raund Takım 7

BlueEminentHake-size_restricted.gif

*Sasuke ve Naruto'nun mühürleri yoktur. Ancak Rikudo güçlerine sahiptirler.
*Naruto'da tüm Bijuu'ların çakrası yoktur, sadece Shukaku ve Kyuubi'nin tamamı içindedir.
*Sasuke CT yapamaz. 1 tane yapabilir sadece, ancak içinden çakra çekemez.
*Kyuubi Naruto'da olduğu için Madar ve Hashirama'dan çıkacaktır.
*Kakashi çift MS'lidir ancak hiç bir türlü Susano'o açamaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
7 ve 8'e gelene kadar MS-SM'ye ihtiyaç duymazlar zaten. Sırf fiziksel güç + ortalama ninjutsularla götürürler. 7 ve 8'de Madara MS, Hashirama Mokujin çıkartırsa dağıtırlar.

Hepsini geçerler diyorum bu şartlarda.

Bir Kakashi-Gai iklisinin zirve formları kafamı karıştırıyor.

Round 12 ye kadar zorlanmadan gelirler.Round 12 ise biraz sıkıntı çünkü madara kısıtlanmış ama yine geçerler diyorum

Team 7 yedi’nin kısıtlamaları sayesinde geçerler diyorum

İlk 6 rauntu Hashirama'nın klonu geçebilir :D

İlk hafiften de olsa bir zorlanma yaşayacakları raunt 9. raunt fakat yine ikili kazanacaktır.

10. Raunda çok sağlam bir savaş çıkacak olsa da PS + Kyuubi + Onlarca Mokuryu ve Mokurjin çok fazla İkili alır.

11. Raundu Madara tek başına yapmıştı zaten :D

12. Çok çekişmeli bir maç olur iki türlü de gidebilir .1 saatlik 8 kapı aşırı bir şey. O sebeple Senseilere yakınım.

13. RSM Naruto solo büyük ihtimalle.

İlk 6 rauntu Hashirama'nın klonu geçebilir :D

İlk hafiften de olsa bir zorlanma yaşayacakları raunt 9. raunt fakat yine ikili kazanacaktır.

10. Raunda çok sağlam bir savaş çıkacak olsa da PS + Kyuubi + Onlarca Mokuryu ve Mokurjin çok fazla İkili alır.

11. Raundu Madara tek başına yapmıştı zaten :D

12. Çok çekişmeli bir maç olur iki türlü de gidebilir .1 saatlik 8 kapı aşırı bir şey. O sebeple Senseilere yakınım.

13. RSM Naruto solo büyük ihtimalle.
RSM Naruto yok ki. Ay ve güneş mühürleri yok.

İlk 7 round hashirama sm olmasa da solo. 8’de SM’ye ihtiyaç duyar.

9’da ikili zor kazanır. Burda zorluk artmış baya.

10 bence daha kolay. Kyuubi %100 ise nagato/pain’i solo alır zaten. Obito’yu da Bi kişi alsa gerisini madara veya hashirama solo alabilir. PS veya sennin mod çok fazla gelir bunlara.

11’de Madara kageleri ciddiye alıp dövüşse alır. Gerisini hashirama halleder. Kyuubi dinlenebilir.

12: madara gai’ye “taijutsu için konuşuyorsak dövüştüğüm en güçlü adamsın” demişti. Dövüştüğüm en güçlü adamsın demedi. Hashi’den güçlü olsa öyle derdi bence. “Taijutsu için konuşuyorsak” diyerek limit koymazdı.
Aynı zamanda kakashi 8 kapı için “kısa süreliğine 5 kageyle dövüşecek seviyeye çıkarsın” dedi. Madara’nın ps’si fazla geldi 5 kageye. Hashirama sm kullanmadan bile dövüşüyor ps’yle.

Yani kısacası gai’nin hashirama seviyesi olduğunu hiiiç sanmıyorum. İsterse sınırsız 8 kapı açsın hashirama alır onu.

Kakashi ise isterse obito’dan değil Allah’tan power up alsın kimse bana “kakashi madara’yı alır” dedirtemez. İsterseniz çocuk madarayı koyun karşısına. Yine ikili kazanır derim.

13: yenilirler burda. Naruto ve sasuke power up öncesinde hashi ve madara’nın alt modeliydiler. Ama power up alınca geçtiler derim.

Sasuke’nin tek bakışta 9 bijuuyu birden alması bile ayrı bi hayvanlık. Madara rinneganla yapamadı öyle bişey. Naruto zaten yürüyen nükleer bombaydı.

RSM Naruto yok ki. Ay ve güneş mühürleri yok.
Sadece mühürler yok geriye kalan şey aynı.
Sasuke ile Naruto da o mühürler olmadan dövüşmüşlerdi ve aşırı güçlülerdi zaten.
RS mühürleriyle beraber Kaguya-RS Madara potasına çıkabildiler, Kishi'nin yazdığı Gaiden serisinde güçleri epey azalmış gözüküyordu mühür olmadan.

Gerçi Madara da tam gücünde değil, Juubi'yi çıkartmış yalnızca rinnegan koymuşlar. Pek anlam veremedim bu vs'ye bu sebeple.

12 de kalırlar bence.Kısa süreli 8 kapılı Gai bile Madara+Hashirama seviyesi olan Juudara'yı yeniyordu nerdeyse.Juubito ,Hashiramanın reaksiyon gösteremeyecegi kadar hızlıyken;8G Gai Juudara'dan bile daha hızlı.Hashirama'nın hangı tekniği isabet edebilir ki Gai'ye.Ayrıca yanında Madara'ya yakın seviyede savaşabilecek Kakashi de var.

13 de Naruto sololar.Mühüre falan ihtiyacı yok olağanüstü güçlü.

Juudara'yı yeniyordu nerdeyse.
Bunun sebebi Madara Gai'ın şartlarında dövüştüğü için Gai ona bu kadar zarar verebildi yoksa Juudara ciddi olsaydı ortada Gai falan kalmazdı

Edit: Ben son round’u juubidara var zannettiğim için geçerler dedim.Eğer yoksa son round’u geçemezler

Bunun sebebi Madara Gai'ın şartlarında dövüştüğü için Gai ona bu kadar zarar verebildi yoksa Juudara ciddi olsaydı ortada Gai falan kalmazdı
Edit: Ben son round’u juubidara var zannettiğim için geçerler dedim.Eğer yoksa son round’u geçemezler
Hocam böyle bir çıkarım nasıl yapabildiniz?Juudara Gai'yi göremedi bile tek taraflı bir karşılaşma oldu bu 2linin savaşı.Sınırı olmasa Gai kazanırdı bence.

Bunun sebebi Madara Gai'ın şartlarında dövüştüğü için Gai ona bu kadar zarar verebildi yoksa Juudara ciddi olsaydı ortada Gai falan kalmazdıEdit: Ben son round’u juubidara var zannettiğim için geçerler dedim.Eğer yoksa son round’u geçemezler
Hocam böyle bir çıkarım nasıl yapabildiniz?Juudara Gai'yi göremedi bile tek taraflı bir karşılaşma oldu bu 2linin savaşı.Sınırı olmasa Gai kazanırdı bence.
Madara sadece kendimi savundu o dövüşte atak bile yapmadı Gai karşı.O dövüşü nasıl izledin/okudun bilmiyorum ama Juudara ne limbo kullandı ne mokuton nede juubi güçlerini kullandı adam sadece kendini savundu bu kadar.

Eğer ki Madara ciddi ciddi saldırsa Gai’ın pesitili çıkardı.

Bunun sebebi Madara Gai'ın şartlarında dövüştüğü için Gai ona bu kadar zarar verebildi yoksa Juudara ciddi olsaydı ortada Gai falan kalmazdıEdit: Ben son round’u juubidara var zannettiğim için geçerler dedim.Eğer yoksa son round’u geçemezler
Madara sadece kendimi savundu o dövüşte atak bile yapmadı Gai karşı.O dövüşü nasıl izledin/okudun bilmiyorum ama Juudara ne limbo kullandı ne mokuton nede juubi güçlerini kullandı adam sadece kendini savundu bu kadar.

Eğer ki Madara ciddi ciddi saldırsa Gai’ın pesitili çıkardı.
Hocam yapmadı değil yapamadı.Neden göz göre göre ölüme gitsin.Limbo zaten kendi ile aynı veya kendine yakın fiziksel kapasitede o yüzden juudara reaksiyon gösteremiyosa Limbo da pek bir şey yapamaz,mokutonun bir hükmü yok sonuçta karşısında kyuubi gibi devasa bir yaratik yok ki yakalayabilsin onu,juubi güçlerini ise kullandı kendini savunabilmek için.Saldıri için olanları her ne kadar Gai'nin etrafındakiler halletse de Gai'nin onlardan sıyrılabilecek kadar hızlı zaten.Sadece savunma yapmaya zaman harcamasın diye yanındakiler Gai yerine savundu onu.

@Shrimp
:batpalm:

Olayları bence yanlış algılamışsın.Madaa orda eğlencesine dövüşüyordu ayrıca Gai’ın o kadar güçlü çıkacağını beklemediği için biraz da küçümsedi onu.ayrıcaLimbo nasıl pek bir şey yapamaz?
Rikudo olmadan önceki Limbosu 9 bijuu bile indirebiliyorsa bu Juudara olmuş madara’nın limbosu (bunları 4 kadar yapabiliyor tek göz halinde)Gai’ı indirir.

Gai’da senjutsu da olmadığı için Ne limboyu görebilir ne de dokunabilir.Ayrıca Rinnegan’ın özelliklerini daha söylemedim bile.Juubi güçleri sadece goudamalardan oluşmuyor.Bunun;
Senpō: Ranton Kōgası var Senpō, Inton Raiha var
Varda var.Daha söylemediğim tonlarca yeteneği var Madara’nın.Evet Gai fiziksel olarak üstündür ama Juudara fazla kaçar Gai’a

Ben son raund'da takılırlar diye düşünüyorum. Kaguya'yı bir şekilde mühürlemişlerdi, şuan bu mühür olmadan Madara'yı tam güç verseydim yada 3. gözü açmadan önceki halini yanında Hashirama da varken biraz fazla olabilirdi. Kakashi Kaguya dövüşünde büyük bir açık yakalamıştı, yoksa büyük ihtimalle Kaguya alacaktı. Kakashi'de DMS olmadığından ve karşı tarafta ekstradan Hashirama olduğundan zaten bir iki avantajı oluyor Hashirama ve Madara'nın üstüne birde Madara'dan sınırlamayı kaldırırsa dediğim gibi fazla kaçabilirdi.

Onun dışında zorlanacakları dövüşler; Daimi Rakipler, Hokage'ler ve Akatsuki olacaktır. Akatsuki'de çok patırtı gürültü olurdu dövüş başında ama zaten yükseklere çıkabildikleri ve birinde EMS diğerinde de hayvani bir SM varken Deidara çok sorun olmaz. Sasori zaten bu tür adamlara bir şey yapamaz, nasıl zehirleyecek ki? Kisame çakra çekse nereye kadar çekecek? Birde Bee'nin çakrasını görüp de seven Samehada bu ikiliye tapar herhalde. Kakuzu'nun kalpleri gidene kadar belli bir yere kadar gideri olabilir. Itachi de dişli bir rakip ancak karşısındaki Sharingan kullanıcısı onun çok üstünde. Orochimaru-Obito-Nagato ve Itachi zorlar bu ikiliyi ancak onları da ciddileştikleri gibi alırlar. Buradaki en büyük sorun ise aralarında olacak bir yarışma ihtimali. Kim daha çok kill alacak?

Kakashi ve Gai'ye gelince finale saklayacağım bir dövüştü fakat Naruto'lar daha güçlü. Bu dövüşe gelince Kakashi'nin uzun menzil, Gai'nin ise yakın menzil saldırıları çok sakat. Fakat Gai Madara'ya karşı tek başına nereye kadar gidecek? Minato, Gaara, Kakashi ve birazda Lee'den aldığı yardımla patlatmıştı bir kaç tane ama bu sefer 2 Rinnegan'ı var ve Gai'nin yanında kimse yok. Madara saldırıya da geçerse alır Gai'yi. Hashirama vs Kakashi'ye gelince, SS Kamui Shiruken için büyük bir sıkıntı. Çok büyük hangi tarafını ışınlayacak. Her ne kadar güçlü olsa da çakra sıkıntısı elbet çekecektir, sınırı 1 saat bile olsa 1 saat boyunca Kamui Shiruken atamayacak ve zaman geçtikçe saldırıları güçsüzleşecek. En büyük avantajı ise hem PS'si var hem dokunulmaz. Ancak onun da 5 dakikalık sınırları var. Kıran kırana geçer ama ikili alır bence.

En fazla 12'ye kadar gidebilirler diye düşünüyorum. 12'de Gai ve Kakashi'yi geçemezler bence.