Popülerlik vslere katılmamalı zatenO yüzden popüleriteyi katmıyoruz
Büyü vardı demi ben de unutmuşum :facepalm1:Evet ama şimdi hatırladım yıldırımlar büyülü olacak o yüzden sadece fiziksel boyutuna bakmadan gidersek Shazam öne geçiyor
Şimdi aynı şeyi soruyorum sence Süpermen'i fazla savunmadın mı?Hep Shazam'ı savundun sen kime yakınsın?
Fiziksel olarak Superman hâlâ güçlü ama.sadece fiziksel boyutuna bakmadan gidersek Shazam öne geçiyor
Featler SupermanEn azından inkar etmedin ve featless olması haricinde Shazam nasıl daha zayıf ?(
Neden kiŞaka değil mi sonu :jordanlaugh1:
Doğru görmüşsün mesaj yüklenmeden çıktım öyle olduKusura bakma :deku1: ya senin mesajda sorun oldu ya da ben de bir sorun çıktı bende mesajın sonu yoktu da![]()
Fikrimi belirttim. Gümüş Çağda tüm süper kahramanlar absürt güç seviyelerinde ancak Superman ayrı bir saçmalık derecesinde söz konusu güç ve yetenekler olunca. Nitekim ikisinin de bir diğerini yendiği senaryolar hayal etmek hiç zor değil ve hangisi yense şaşırmam ama günün sonunda hangisi daha üstün bir karakter denilse. Superman derim.@Nabu hocam tekrar çağırıyoruz ama bir fikrinizi alalım size zahmet