Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket Gümüş Çağ Shazam Vs. Gümüş Çağ Süpermen

Kim alır

• Süpermen

• Shazam

• Tarafsız

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Superman'ın büyüye karşı en zayıf olduğu dönem Pre Crisis. Ve Shazam'ın Superman kadar iyi olmasa da ona yakın gösterimleri var. Shazam'ın kazandığı senaryolar yazmak mümkün absürd olmaz ama popülarite ve karakterlerin konumu bakımından Superman alır.

O yüzden popüleriteyi katmıyoruz ve evet haklısınız orayı nasıl unuttum bilmiyorum :D

Evet ama şimdi hatırladım yıldırımlar büyülü olacak o yüzden sadece fiziksel boyutuna bakmadan gidersek Shazam öne geçiyor

En azından inkar etmedin ve featless olması haricinde Shazam nasıl daha zayıf ?(

Ben de nasıl diyorum zaten :D

Bu arada bu konunun açılması iyi oldu ama yeterli kaynak yok gelişme için bekleyelim diyeceğim bu sefer de çağ bitti gelişme nerede bu yüzden nasıl sonlanacağını bilmiyorum bu yüzden berabere diyebiliriz bence çünkü:

Shazam>Süpermen çünkü: büyü gücü var

Diğer taraftan Süpermen=Shazam ama güneş banyosuyla artabileceği için Süpermen>=Shazam oluyor :D

Berabere bitebilir emin değilim Superman fiziksel gücüyle arayı kapatabilir

Kusura bakma :deku1: ya senin mesajda sorun oldu ya da ben de bir sorun çıktı bende mesajın sonu yoktu da :D

Oh Allah'a şükür :D

Konuya dönersek sen Süpermen ben Shazam berabere diyelim :vaderaprooves

Bence de durum güneş banyosuz Shazam güneş banyosuyla berabere diyorum

@Nabu hocam tekrar çağırıyoruz ama bir fikrinizi alalım size zahmet ^^

@Nabu hocam tekrar çağırıyoruz ama bir fikrinizi alalım size zahmet
Fikrimi belirttim. Gümüş Çağda tüm süper kahramanlar absürt güç seviyelerinde ancak Superman ayrı bir saçmalık derecesinde söz konusu güç ve yetenekler olunca. Nitekim ikisinin de bir diğerini yendiği senaryolar hayal etmek hiç zor değil ve hangisi yense şaşırmam ama günün sonunda hangisi daha üstün bir karakter denilse. Superman derim.