Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler GTA Oyunları Genel Tartışma ve Paylaşım Başlığı

305267600_2372184056273419_789732737172956525_n.jpg

Gerçekmiş

Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?

Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?
Steam'den mi indirdin Emirhan, yoksa korsan mı?
Steamden
Yükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni ekranda , o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.

% bilmem kaç diye yükleme çubuğu gösteriyor değil mi? Öyleyse dediğim gibidir.

Şöyle bir çözüm de önermişler eğer dediğimden farklıysa. Kolay gelsin.

Steamden
Yükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni, o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.
% bilmem kaç diye yükleme çubuğu gösteriyor değil mi? Öyleyse dediğim gibidir.
Yok o değil.Entering story mode yazıyor ya o kısımda kalıyor daha da açılmıyor

Steamden
Yükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni, o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.% bilmem kaç diye yükleme çubuğu gösteriyor değil mi? Öyleyse dediğim gibidir.
Şöyle bir çözüm önermişler. Bir bak istersen.

Steamden
Yükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni, o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.% bilmem kaç diye yükleme çubuğu gösteriyor değil mi? Öyleyse dediğim gibidir.
Şöyle bir çözüm önermişler. Bir bak istersen.
Denedim şimdi de farkeden bir şey olmadı.

GTA 6 Fragmanını paylaşayım :D Konuda paylaşan olmamış. Fragmanı ilk açtığımda "Hadi bee, Tom Petty çalıyor" demiştim.

Şu sahnede bittim ya.Trevor kelimenin tam anlamıyla psikopat bir karakter olsade şu kısa sahnesi çok üzücüydü.