Gerçekmiş

Steam'den mi indirdin Emirhan, yoksa korsan mı?Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?
SteamdenSteam'den mi indirdin Emirhan, yoksa korsan mı?Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?
Yükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni ekranda , o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.SteamdenSteam'den mi indirdin Emirhan, yoksa korsan mı?Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?
Yok o değil.Entering story mode yazıyor ya o kısımda kalıyor daha da açılmıyorYükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni, o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.SteamdenSteam'den mi indirdin Emirhan, yoksa korsan mı?Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?
% bilmem kaç diye yükleme çubuğu gösteriyor değil mi? Öyleyse dediğim gibidir.
Şöyle bir çözüm önermişler. Bir bak istersen.Yok o değil.Entering story mode yazıyor ya o kısımda kalıyor daha da açılmıyorYükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni, o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.% bilmem kaç diye yükleme çubuğu gösteriyor değil mi? Öyleyse dediğim gibidir.SteamdenSteam'den mi indirdin Emirhan, yoksa korsan mı?Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?
Denedim şimdi de farkeden bir şey olmadı.Şöyle bir çözüm önermişler. Bir bak istersen.Yok o değil.Entering story mode yazıyor ya o kısımda kalıyor daha da açılmıyorYükleme ekranında kalıyor dediğin, loading yazıyor onu mu diyorsun? Bende oyun PS4'de var ve ilk yüklediğinde bir 4-5 saat oyunun inmesini bekletiyor seni, o bitince oyun yükleniyor. Yapman gereken eğer benim bahsettiğim ise, alta alıp yüklenmesini beklemek. Kendiliğinden açılıyor sonra.% bilmem kaç diye yükleme çubuğu gösteriyor değil mi? Öyleyse dediğim gibidir.SteamdenSteam'den mi indirdin Emirhan, yoksa korsan mı?Gta 5 indirdim lakin oyun açılmıyor.Yükleme ekranında kalıyor.Var mı bi yardımcı olabilecek ?
Sevindim, iyi oyunlar.
Teşekkürler.Sevindim, iyi oyunlar.