Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Genel Bleach Kudret Sıralama Turnuvası // Teğmen ve Teğmen Altı Gruplar Maçları

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Teğmen Altı Grubu Maçları !

Savaşçılar:

9aba518e01f09593461fa1d668bc97600d0034f2_hq.gif

Emilou Apacci

2f03f55f3187ada17967655923735152.gif

Yumichika Ayasegawa

14028.gif

Ikkaku Madarame

tumblr_mqg3doiIjx1rnw8vio3_500.jpg

GantenBainne Mosqueda

original.gif

Rangiku Matsumoto

tumblr_mk28635hOf1ruakfio1_500.gif

Riruka Dokugamine

Divy0NR.gif

Yukio Hans

tenor.gif

Giriko Kutsuzawa

bac6b4677793193025ca51316869523623384327_hq.gif

Franceska Mila Rose

28d4f59de44f0c4ef023921b20da457343d50cea_hq.gif

Cyan Sung-Sun

-Jackie-Tristan-bleach-anime-36012130-500-275.gif

Jackie Tristan

9a93889dacfec1aaa16464056aef4bfb9d8fd957.gifv

Marechiyo Omeada

14032.gif

Momo Hinamori

tenor.gif

Tetsuzaemon Iba

799793f391e194c097cbdd79670f142f.gif

Orihime Inoue

c435dbc1f161b50bbb42fbe16533ae94a6ef8112.gifv

Loly Aivirrne

35ca268020a348c1dddd1cb59e07c9e7bbe5cec8_hq.gif

Charlotte Chuhlhourne

9cb07418d6fc34c3bda596e095f9379d0ea4e414v2_00.jpg

Tesra Lindocruz

NippyDefenselessGopher-size_restricted.gif

Kūkaku Shiba

latest.png

Edrad Liones

NOT: ARKADAŞLAR BU ÇOK AŞAĞI SEVİYELER İÇİN BİR SÜRÜ MAÇ İÇEREN BİR LİG KURMAYACAĞIM BURADA YAPMANIZ GEREKEN KENDİNİZE GÖRE BU KARAKTERLERİ KUDRETLERİNE GÖRE BİRİNCİDEN SONUNCUYA KADAR SIRALAMANIZDIR !

Başlangıç Mesafesi: 20 metre
Bilgi: Tanışlık seviyesinde (tanış olanlar için)
Hazırlık: Yok
Karakter: Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
Featler: Hem anime hem manga featleri geçerlidir. Ancak oyun, novel, ova, film gösterimleri olmaz.

Savaş Lokasyonu: Shin'o Akademisi

Olası Katılımcılar:

@Ascalon @Uncle Paulie @Earendill @Flying Raijin @Adamator @Darbeli matkap @Garou @Hanzo7682 @Shrimp @Buupo @redstak @Ronny @_[Emre]_

Arkadaşlar bu tur için lig/turnuva yok. En güçlüden en güçsüze doğru 1'den başlayarak sıralayınız. Yani oylamalar sıralama şeklinde olacaktır. !

1- Kuukaku Shiba
2- Yukio Hans
3- Iba Tetsuzaemon
4- Madarame Ikkaku
5- Rangiku Matsumoto
6- Edrad Liones
7- Yumichika Ayesawa
8- Tesra Lindocruz
9-Marechiyo Omeada
10-Charlotte Chuhlhourne
11-Emilou Apacci
12-Cyan Sung-Sun
13-Mila Rose
14-Jackie Tristan
15-Riruka
16-Giriko Kutsuzawa
17-Hinamori
18- Orihime
19-GantenBainne Mosqueda
20-Loly Aivirrne

Anca dikkatimi çekti. Bence Chad'ın üst ligde olmasi yanlış, burda bile ilk 5'i yenemez.

1- Ikkaku
2- Edrad Liones
3- Yumichika
4- Ganten
5- Charlotte (Çok bir şey hatırlamıyorum.)
6- Loly Aivirrne
7- Jackie
8- Yukio
9- Harribel'in Arrancarları ve Tesra (dördünün arasında pek fark yok gibi)
10- Giriko
11- Rangiku
12- Hinamori
13- Orihime (Riruka ile yerler değişebilir.)
14- Riruka
15- Omaeda
16- Iba

Kukaku'nun featli bile yok yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden koyacaksam bile en aşağı koyarım herhalde. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şeyler varsa söylemekten çekinmeyin. Çünkü: Ben de pek hatırlamıyorum. :D

Edit:
Anca dikkatimi çekti. Bence Chad'ın üst ligde olmasi yanlış, burda bile ilk 5'i yenemez.
Katılmıyorum. Ganten Privera Espada niye bu kadar aşağı koydun bilemedim ama Chad gücünü tam kavradıktan sonra baya ezdi gibi onu. Bence bir üst ligde olması iyi olmuş.

1. Kikaku shiba kendisini pek hatırlamıyorum ama ünlü bir klan üyesi ve de güzelliği sebebi ile oyumu ona kullanıyorum
  2. Yukie hans bu arkadaş ın hax bir yeteneği vardı.bi alan yaratıp o alanda kendi kurallarını koyabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.Hitsugayaya yenilmesini hep saçma bulmuşumdur
  3. Jackie tras bi süre renjiye zorluk çıkartmıştı
  4. İkkaku Şu sanşlı yumruk atan çocuktan dayak yemeyeseydi bi üst sıraya koyardım belki
  5. Rangiku
  6. İba
  7. Momo
  8. Yumichika
  9. Riruka
  10. Edrad
  11. Tesra
  12. CCharlette
  13. Loly
  14. Omeada
  15. Cyan sung son
  16. Orihime (savunması iyi ama rakibine zara verebilecek bi atağı yok o yüzden buraya koydum)
  17. Mila rose
  18. Mosqueda
  19. Apacci
  20. Giriko(zarakiden tek yeme dışında bi olayı yok

Katılmıyorum. Ganten Privera Espada niye bu kadar aşağı koydun bilemedim ama Chad gücünü tam kavradıktan sonra baya ezdi gibi onu. Bence bir üst ligde olması iyi olmuş.
Eski espadaları alta koymamın sebebi zaten Ishida ve Chad'a yenilmeleri aslında. Chad'ın bu listede bankai açabilenler kadar ya da Edrad, Shawlong gibi Arrancarlardan güçlü olduğunu düşünmüyorum.

Chad konusunda ben de çok emin değilim. Çünkü renji’yle antrenman yaparken renji bankaisini kullanıyordu. Chad gücünde ustalaşınca, birini hollowlaştırıp diğerini kalkan yapınca bankai renji’yi zorlayacak güce çıkmış olabilir.
Daha sonra (özellikle fullbringer arc’ta) daha da güçlenmiştir. Ben ikkaku’nun ve rakibinin altına koyardım şahsen ama belki ben yanılıyorumdur. Çok da sıkıntı yok.

Chad saldırıya dayalı hareketini bi espadanın karnına geçirince espada sinek muamelesi yaptı. Ama bunu yapan espada en sağlam hierro’ya sahipti. Ona bakıp da chad’a ezik demek ayıp olur.
Zaten ichigo sonradan dengesini kaybetse de çıplak elle teğmenlere tek atan biriydi. Onun yoldaşı o kadar aşağıda olmaz. Chad’ın rakibi onun da altında olduğu için ichigo tek atıp geçerdi orda. Oyalanmazdılar boşuna. Az da olsa ichigo’yu yoracak bi durumdu belli ki.
Daha ilk arc’ta shunsui’ye zarar verebilecek bi teknik de atmıştı.

Bana kalırsa chad’ın inmesinden ziyade ikkaku ve rakibi bi üst ligde olmalı. Yumichika bile burda olmayan ve en güçlülerden görülen bi teğmeni sürprizle yendi. Kido falan kullansalar da diğer teğmenlerin bankaili ikkaku’ya karşı şansı olmaz bence. Kaptanlar eksilince kaptan adayları renji ve ikkaku oluyordu. Normalde diğer teğmenlerden güçsüzler ama bankai’nin verdiği güç fazlasıyla kapatır o farkı.
İkkaku zaten üçüncü koltukta ama teğmen sayılır. Teğmen koltuğunda kaptanın kılıcı oturuyor.

Açıkçası bu lig hakkında çok da şey hatırlamıyorum. Yanlış hatırladığım, yanıldıklarım illa ki vardır:

1-İkkaku
2-liones
3-Shiba (en altta da olabilir ama böyle izlenim bırakmış)
4-Hans (toushiro’yla eşleşip dövüşmüş adamı rangiku alamaz diye düşündüm).
5-yumichika
6-Ganten
7-rangiku
8-Charlott
9-iba (ikkaku’yla ilişkisinden dolayı)
10-Hinamori
11-Omaeda (Bilerek mal gibi davranıyor)
12-Tesra
13-Harribel’in yancıları
14-Riruka
15-Orihime
16-jackie
17-giriko

edit: Ganten’in yerini değiştirdim. Başta chad’ın o kadar rahat aldığı adam teğmen gücü olmaz diye düşündüm. Ama kuvvet vs kuvvet yaptılar ve daha kuvvetli olan rahat kazandı. Eski espada harbiden o kadar aşağıda olmaz.
Bir de hans’ı 1 sıra üste koydum. Fikir değişikliği değil yanlış yazmışım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eski espadaları alta koymamın sebebi zaten Ishida ve Chad'a yenilmeleri aslında.
Ana karakter grubundan birilerine yenilmelerinden normal az şey var. :D Hem Ishida zaten yanlış hatırlamıyorsam acayip yüksek AP'si olan bir ok ile yenmişti kendi rakibini. Saniyede bilmem kaç milyon kere titreşen bir okla yenmişti ya. Chad'a gelince. Chad hem tank hem de eli epey ağır birisi. Gücünü tam kavramadan, normalde savunma için olan koluyla vurduğunda bile bu oluyor:

0239-018.png

0239-019.png
Ayrıca bu o kolla tam güç bir vuruş da değil. Çünkü: Normalde arka taraftan Reiryoku ya da Reiatsu ya da neyse o çıkıyor.

Kukaku'yu dışarıda bırakıyorum o garip bir karakterdi.

1- Ikkaku
2- GantenBainne(eski espada)
3- Yumichika
4- Edrad Liones
5- Charlotte
6- Loly Aivirrne
7- Yukio
8- Jackie
9- Iba(muhtemelen daha güçlü bir karakter ama hiç hatırlamıyorum)
10- Rangiku
11- Tesra
12- Franceska Mila Rose,,Cyan Sung-Sun, Emilou Apacci(birlikte olsalar en yüksekte olurlardı ama tek tek çok bir numaraları yok)
13- Giriko(daha yüksek olabilir ama featles)
14- Hinamori
15- Riruka
16- Orihime

1- iba
2- İkkaku
3-liones
4- Tesra
5-Hans (potansiyeli yüksek epey)
6-Shiba
7-yumichika
8-rangiku
9-Charlotte
10-Hinamori
11-Omaeda (daha aşağı da olabilir garip biri)
12- ganten
13- Cyan Sung
14- Mila Rose
15- Emilou
16-Riruka
17-Orihime
18-jackie
19-giriko

Bir şey yaptı da ben mi bilmiyorum? 600'den sonra bir şey mi oldu?
Kendi kaptanı artık shinigami olamadığı için Kaptan koltuğuna oturdu.

Bi dağın tepesinde baya sıkı çalışıyor. 10 yıllık aradan sonra Hitsugaya’ya “hala vücudum bi kaptan seviyesi değil, çalışmaya devam etmeliyim” gibi bişey demişti diye hatırlıyorum. Ama seviyesini hiç görmedik, shikai’si bile bilinmiyor(şekli belli de ekstra gücü var mı bilmiyoruz). Manganın sonuydu o. 10 yıldan sonra kimsenin seviyesi belli değil herkes power up almış olabilir o yüzden gördüğümüz seviyesine göre yorumladım ben. Nabu 10 yıl sonrasına göre yorumladıysa bu ligin üstünde olduğu doğrudur bence de.

Edit:
images

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burda dövüşlerini görmedik ama burda Iba'nın sadece yanağında Ikkaku'nun da kafasında 2-3 yerde Ikkaku'nun yara kremi var. :D :D
Adamın göğsünde var bir tane. Sol yukarı panel. Ayrıca harbi dövüşmemişlerdir. Ikkaku falan Bankai açsa yerleri süpürür onunla. Orada da demiş ki tek bir şeyde iyi olmak yerine çok yönlü olursan seni teğmen olarak alıyorlarmış. O yüzden çok yönlülüğe çalışmış. Muhtemelen Kido'dan falan bahsediyor. Ikkaku falan pek kullanmıyor ya.

Edit: Sağ ol bu arada. :D

Bankai açsa yerleri süpürür onunla.
Bugüne kadar hangi teğmeni süpürmüş de bunu süpürsün. O sayfa da konuşmada bile Ikkaku "ben senin güçlerinle doğmadım" diyor "sen çok yönlüsün diyor vs".
Orada da demiş ki tek bir şeyde iyi olmak yerine çok yönlü olursan seni teğmen olarak alıyorlarmış. O yüzden çok yönlülüğe çalışmış
Öyle bir vurgulamışsın ki sankisadece çok yönlü olmayı denemek ile bile teğmen oluyormuşsun gibi :D yoldan geçeni alıyorlar sanki :D Adam iyi demek ki o yönler neyse artık .

Ikakku'nun fan kitlesi sebebiyle de biraz korunduğunu anlamak zor değil.

Bir şey yaptı da ben mi bilmiyorum? 600'den sonra bir şey mi oldu?
Bu kadar şaşıracak ne var ki ? 2 numaradaki adamla dövüşebilmiş, ondan övgü almış, seri sonunda kaptan olmuş bir teğmen bire koydum diye bence alıntıya gerek yok anlaşılabilecek bir şey.

Açıkçası çok az hatırlıyorum özellikle Xcution ekibini hiç hatırlamıyorum.
  1. Ikkaku
  2. GantenBainne
  3. Yumichika (Bankai'si sebebiyle bu kadar yukarıda)
  4. Iba (Aslında çok kararsızım daha Shikai'sini bile göremedik bu adamın. Bankai'si zaten yoktu. Ama kaptan olduğunu düşününce potansiyel için koydum.)
  5. Liones (13. Arrancar)
  6. Charlotte (20. Arrancar)
  7. Loly (33. Arrancar)
  8. Tesra (50. Arrancar)
  9. Emilou / Franceska / Cyan Sung Sung
  10. Rangiku
  11. Kukaku Shiba
  12. Xcution ekibini ortalama alarak buraya koyacağım. (Giriko, Yukio, Riruka)
  13. Oomeda
  14. Orihime
  15. Hinamori

Bugüne kadar hangi teğmeni süpürmüş de bunu süpürsün.
Niye bir teğmeni süpürsün? :D Bir de ben gördüklerimle konuşuyorum. Iba'dan pek bir şey görmedim. Kaptanı bile oraların en zayıf kaptanı olabilir. O yüzden çok bir şey de beklemiyorum. Normal yani bence. :D

O sayfa da konuşmada bile Ikkaku "ben senin güçlerinle doğmadım" diyor "sen çok yönlüsün diyor vs".
E tamam işte zaten bir fiziksel dövüş falan var bir de Kidolar var. Iba'nın hangi seviyeye kadar doğru dürüst kullanıldığı bilinmiyor. Ikkaku da zaten pek makam mevki arayan biri değil. 11. Bölük'ten çıkmasın canına minnet. :D

Öyle bir vurgulamışsın ki sankisadece çok yönlü olmayı denemek ile bile teğmen oluyormuşsun gibi :D yoldan geçeni alıyorlar sanki :D Adam iyi demek ki o yönler neyse artık .
:D Yani evet kısaca özetlemek için söylemiştim o yüzden öyle gözükmüş olabilir ama Hinamori de teğmendi ve pek bir şeyi yoktu. :D Gidip Hado 150 falan çakmıyorlar yani. :D Benim şahsi fikrim yapabildiği orta seviye Kidoları fena olmayan bir seviyede kullanıyordur. Kaptanının Bankai'sinin tek özelliği kılıç taşıyan bir dev olması. Yani o bölük en zayıflardan biri bence. Iba'dan da o yüzden pek bir şey beklemiyorum. Zaten bir numarası olsa görürdük.

Ikakku'nun fan kitlesi sebebiyle de biraz korunduğunu anlamak zor değil.
Yazar tarafından? Bilmiyorum. :D Dikkat etmedim.

Bu kadar şaşıracak ne var ki ? 2 numaradaki adamla dövüşebilmiş, ondan övgü almış, seri sonunda kaptan olmuş bir teğmen bire koydum diye bence alıntıya gerek yok anlaşılabilecek bir şey.
2 numara? Galiba benim bilmediğim ya da hatırlamadığım bir şeyler oldu. Yani sizin listeniz zaten de ben en aşağılarda gördüğüm ama siz en başa koyunca bir olay mı oldu diye sorayım dedim.

Niye bir teğmeni süpürsün?
O zaman nasıl süpürüyor işte ?

Bir de ben gördüklerimle konuşuyorum.
İşte gördüklerinle konuşuyorsan Ikkaku ne zaman teğmen süpürmüş onu sordum bende.

Iba'dan pek bir şey görmedim.
Görmeden nasıl süpürüleceği kanısına vardın ? Yenilmek falan da değil, Ikkaku yerleri süpürüyor bu adamla :D

Kaptanı bile oraların en zayıf kaptanı olabilir. O yüzden çok bir şey de beklemiyorum. Normal yani bence.
Kaptanı, esas formunu açmadığından zayıfmış o çıktı ortaya onu da geçtim. En güçlü kaptana en güçlü teğmen diye bir şey yok ki. Sence normal olabilir de seri de böyle bişi yok.

Gördüklerim diyorsun gördüklerin diye bişi yok.

Ikkaku da zaten pek makam mevki arayan biri değil.
Arasa da bulurmuş gibi görünmüyor. Zira adam, kido, vs çalışmayı sıkıcı buluyor, kendi diyor. Iba sanki, milletvekili dayısına söyleyip öyle sokturdu kendini o koltuğa :D Makam mevki aramak ile bitiyormuş gibi :D

Hinamori de teğmendi ve pek bir şeyi yoktu
En zayıfı örnek verdin ki o bile çok abes Kidolar biliyordu. Hisagi, Kira, Gin, Rukia, Renji de teğmendiler.

Kaptanının Bankai'sinin
Lan kaptanından bize ne ? Belki de en zayıf kaptanlardan bir diğeri Byakuya idi, Renji yeni bankai sonrası nasıl azmana bağladı biliyoruz. Ya da bir diğer çok zayıf Tosen'in teğmeni belki de en güçlü teğmen ? Ne alaka ? Kaldı ki Komamura o kadar zayıf da değil.

Yani o bölük en zayıflardan biri bence.
Hah gene sence yani :D

Iba'dan da o yüzden pek bir şey beklemiyorum. Zaten bir numarası olsa görürdük.
Ruh Kralının Sağ Kolu Ukitake Bankai açmadı bu seride demek ki bir numarası yokmuş ama Ikkaku bankai açtı.

Bu mantıkla Ikakku > Ukitake.

Hatta Base Aizen de hiç bankai açmadı. Hogyokusuz onunda hiç bir numarasını görmemiştik. Aaa hatta Yoruichi hiiiiç zanpaktosunu bile göstermedi. Ne zanpakto var ne shikai ne bankai :D

Hinamori'den beter Yoruichi o zaman :D

Ikkaku'nun Iba'yı süpüreceğini düşündüren ne numarasını gördük ?

Gördüklerime göre yazıyorum diyorsun gördüğün yok. Ama iş İba'ya geldi mi ? Görmedik diyorsun :D Hİç bir şeyi görmemişsin ki :D Ne Ikkaku cephesinde ne Iba. Canın öyle istiyor diye süpürür diyorsun işte ...

Yazar tarafından?
Yok Allah tarafından :D

Listemdeki 2 numara ile yani Ikkaku ile.

ben en aşağılarda gördüğüm ama siz en başa koyunca bir olay mı oldu diye sorayım
Bir olay yok. Olay senin algıda seçiciliğin :D Sırf beklentin yok diye adamı süpürttün :D

O zaman nasıl süpürüyor işte ?
Featleri güzel. Iba featless gibi bir şey. Bankai falan açtığında süpürür yerleri diyorum. Bu adam daha Bankai'yi bırak feati yok. Nasıl süpürülmüyor? :D

İşte gördüklerinle konuşuyorsan Ikkaku ne zaman teğmen süpürmüş onu sordum bende.
İşte ben de süpürmesine hiç gerek kalmadığı için kimseyi süpürmedi diyorum.

Görmeden nasıl süpürüleceği kanısına vardın ? Yenilmek falan da değil, Ikkaku yerleri süpürüyor bu adamla :D
Yav Ikkaku'nun Bankai'si ortaya çıksa kaptan olarak almayacaklar mıydı? Iba'nın öyle bir olayı yok. Shikai Ichigo 3 teğmeni tokatlıyordu Zanpakutou kullanmadan. Ben Iba'yı o teğmenlerle hemen hemen aynı seviyeye koyarım. Hadi adam sıra dışı olsun da onlardan biraz daha güçlü olsun. Ichigo ezdi baya bunları. :D Ikkaku bu Ichi'yle iyi dövüşmüştü. Tabii bu Ichigo biraz da eğitim gördü falan ama çok büyük fark yani bu. Ve ben bir de Bankai diyorum. :D Tabii süpürür.

Kaptanı, esas formunu açmadığından zayıfmış o çıktı ortaya onu da geçtim. En güçlü kaptana en güçlü teğmen diye bir şey yok ki. Sence normal olabilir de seri de böyle bişi yok.

Gördüklerim diyorsun gördüklerin diye bişi yok.
O ortaya çıktı da bu hala kaptanından zayıf sonuçta değil mi? Bir de hadi tamam featless potansiyeli var da hiç kullanılmadı ki. :D Adam figürandan hallice bir şey. Çok aman Allah'ım güçlü olsa zaten buna bir rol verirlerdi illa ki. Anlıyorsunuzdur beni biraz diye düşünüyorum.

Arasa da bulurmuş gibi görünmüyor. Zira adam, kido, vs çalışmayı sıkıcı buluyor, kendi diyor.
E ona kalırsa Kenpachi'de de yok o. Hatta Kendo bile yok adamda. Bankai'sini gösterirse Kaptan olarak alınma olayı vardı. Tabii kaptan koltuğunda boşluk vardı o yüzden ama yine de aşırı zayıf birini almazlar ki değil de zaten.

Iba sanki, milletvekili dayısına söyleyip öyle sokturdu kendini o koltuğa :D Makam mevki aramak ile bitiyormuş gibi :D
:D :D "Rofl" tepkisi olsaydı onu koyardım. :D Ama dediğim şey bu adam gerekirse kaptan olabilir. Iba'da böyle bir olay yok. En düz teğmenlerden biri.

En zayıfı örnek verdin ki o bile çok abes Kidolar biliyordu.
Valla pek dövüşçü ruhlu değil ama güzel Shikai'si vardı. Omaeda'nın falan üstüne koydum. Rangiku'yu onun üstüne koyma sebebim daha çok dövüşebilmesi. Hinamori daha çok hanım kız tipli. Yoksa dövüşmeye niyeti olduğunda Rangiku'nun üstüne koyabilirim. Tabii ki ondan daha güçlü teğmenler var ama teğmenlerin de ayarı yok. :D Mübarek bir yerden sonra her teğmende bir Bankai var. :D

Hisagi, Kira, Gin, Rukia, Renji de teğmendiler.
Gin'i hiç katmayalım. O eskiden bir teğmendi ki o zaman bile kaptanlık gücü vardı muhtemelen. Çok daha küçükken bir tane üyeyi öldürdüğünü gördük. Aizen'in planı için orada kalmıştır muhtemelen. Fazla teorik oldum gibi ama insanın içinde güçlü bir his oluyor. :D

Lan kaptanından bize ne ?
Yani o adamın altında ya. Ikkaku'da da kaptan potansiyeli var ya. Ondan diyorum.

Belki de en zayıf kaptanlardan bir diğeri Byakuya idi, Renji yeni bankai sonrası nasıl azmana bağladı biliyoruz.
Yok o ara güçlüydü. Kenpachi'nin falan üstündeydi. Epey güçlü gösterildi.

Ya da bir diğer çok zayıf Tosen'in teğmeni belki de en güçlü teğmen ? Ne alaka ?
Herhalde o da sonradan Bankai falan açtı ama okumadım daha oraları. Okumadan bir şey diyemiyorum.

Hah gene sence yani :D
Öyle oldu biraz. :D Ama bazen öyle olması gerekiyor. Bana gösterilenden öyle geliyor.

Ruh Kralının Sağ Kolu Ukitake Bankai açmadı bu seride demek ki bir numarası yokmuş ama Ikkaku bankai açtı.
Ooo spoiler yedim galiba. :D

Bu mantıkla Ikakku > Ukitake.
İkisinin durumu aynı mı? Yamaji'nin öğrencisi Kyouraku'nun kardeşi gibi adam. Bir de çok uzun zamandır kaptanlık yapmış. Bankai'si var yani. Iba teğmenin biri. Neredeyse hiç özel bir şey gösterilmedi ya da söylenmedi hakkında. Hatta direk yapılmadı galiba.

Hatta Base Aizen de hiç bankai açmadı. Hogyokusuz onunda hiç bir numarasını görmemiştik. Aaa hatta Yoruichi hiiiiç zanpaktosunu bile göstermedi. Ne zanpakto var ne shikai ne bankai :D
E bunların durumu da farklı. :D Bunlar featless figuran değil ki. Çok iyi featleri var. İkisi de zamanında kaptandı ayrıca. Bankai'leri de var yani. Gerçi Yoruichi niye hiç göstermedi bilmiyorum. Konumları da farklı. Yav Iba arkadaki fodder teğmenlerden gibi bir şey.

Ikkaku'nun Iba'yı süpüreceğini düşündüren ne numarasını gördük ?
O Arrancar mı ne onunla dövüşürkenki featleri. Hocam şimdi siz bana "Bankai açmış Ikkaku, Iba'yı süpüremez." mi diyorsunuz? Yoksa Shikai'de falan mı sandınız? Yoksa siz onun kaptan olduğu zamandan mı bahsediyorsunuz?

Gördüklerime göre yazıyorum diyorsun gördüğün yok. Ama iş İba'ya geldi mi ? Görmedik diyorsun Hİç bir şeyi görmemişsin ki Ne Ikkaku cephesinde ne Iba. Canın öyle istiyor diye süpürür diyorsun işte ...
İşte adamın bir numarası yok diye süpürür diyorum.

Yok Allah tarafından :D
:D

Listemdeki 2 numara ile yani Ikkaku ile.
Ha ok.

Bir olay yok. Olay senin algıda seçiciliğin :D Sırf beklentin yok diye adamı süpürttün :D
Böyle deyince de adama ayıp etmişim gibi oldu. :D Ama harbiden tek etkileyici feati yok. Shikai'sinin de olayı yok. Gelecek vaat eden bir şey olsa hadi neyse de Kubo'nun aklına tasarım gelmemiş resmen. :D
832

Yani sonuç olarak bu adam pek feati olmayan, kendisinde potansiyel gördürecek bir şeyi olmayan, Shikai'si normal kılıçtan pek farklı olmayan, yaptığı en büyük şey off-panel olarak Ikkaku'yla dövüşmek olan ve Bankai'si olmayan biri. Süpürülmesi çok normal göründü bana.

Teğmen Altı Grubunun Puan Durumu:

Ikkaku= 101 p

Liones= 85p
Hans= 85p
Yumichika= 82p
Iba= 70p
K. Shiba= 70p
R. Matsumoto= 68p
Charlotte: 64p
Tesra= 59p
Ganten= 53p
Jackie= 48p
44p= Hinamori
Cyan Sung= 40p
M. Omeada= 37p
M. Rose= 36p
E. Apacci= 35p
Loly= 35p
Riruka= 31p
Giruko= 19p
Orihime= 19p

Ikkaku ciddi bir fark atarak bir üst tura geçiyor. Başka da üst turda fark yaratacak biri olmadığından 1. kişi yeter dedim.