Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Geleceği Parlak Olmasına Rağmen Harcandığını Düşündüğünüz Anime&Manga Karakterleri

Sirius

Civciv Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Canlar selam.Normalde Kaiju No. 8 serisi için bir konu açmayı düşünüyordum lakin ona daha sıra var.Bu konuyu forumda göremeyince ağzım açık kaldı açayım dedim :p .Tabi açılmıştır ama ben görmedim kesin :D .En çok harcandığını düşündüğünüz "Ya bu asıl adamdı harcadılar resmen" dediğiniz karakterleri yazabilirsiniz.

Canlar ayrıca mangada önemli olup animede harcanan karakterleri de yazabilirsiniz.

337M.gif

Hyuga Neji

Çok isim sayılır anime-manga aleminden (Hatta sırf Naruto'dan bile) ancak beni en çok sarsanı ve de en çok "What If" şeklinde düşündüreni Neji olmuştur.

337M.gif

Hyuga Neji

Çok isim sayılır anime-manga aleminden (Hatta sırf Naruto'dan bile) ancak beni en çok sarsanı ve de en çok "What If" şeklinde düşündüreni Neji olmuştur.
O karakteri izlerken hiç dikkat etmemiştim.Bu arada yeni avatarınız hayırlı olsun siyah beyaz yakışmış :) .

Orochimaru

Asıl kötü iken, Sasuke'nin karakter gelişimi için boş yere harcandı.Bir sürü yasaklı justu ustası.Aynı zamanda kenjutsu,genjutsu,ninjutsu,fuinjutsu vb bir süru şeyde de serinin önde gelenlerinden biri iken, birçoğunun aklında sadece yılan jutsuları ve sharingan takıntısı ile kaldı ve daha öteye gidemedi.

@Shrimp Orochimaru'nun harcanmış bir karakter olduğu konusunda %100 katılıyorum ancak "Geleceği Parlak Olmasına Rağmen" kısmı biraz uymuyor. Orochimaru zaten part 1 de kolları ve ninjutsuları alınmış. Ana bedeni yalama olmuş, çok fazla beden değiştirmek suretiyle kendi ayarlarıyla oynamış birisi idi. Yani evet, gördüğümüzden çok daha iyi olabilirdi Shippuden döneminde kesinlikle harcandı. Fakat Hiruzen dövüşünden sonra pek de parlak bir geleceği yoktu zaten.

"Geleceği Parlak Olmasına Rağmen" kısmı biraz uymuyor.
Bakış açısına göre değişir aslında.Bana göre geleceği en parlak isimlerden birisiydi.Kısmi ölümsüzlügü keşfetmiş, Sharinganı da elde etmesiyle en güçlü dojutsulardan birisi ile potansiyel tüm ninjutsuları öğrenebilme imkanı olacaktı.Ayrıca lanetli mühürle Senjutsu'ya da kısmen dokunmuş, olağanüstu fiziğiyle taijutsu da en üst isimlerden biriydi.Ama hiçbiriyle öne çıkamadan kolları mühürlendi.Benim harcandığinı düşündüğüm kısım burası.Çok farklı bir konumda olabilirdi.Çünkü diğer sanninler gibi zaten nerdeyse gücünün zirvesine ulaşmamıştı.

Ana bedeni yalama olmuş, çok fazla beden değiştirmek suretiyle kendi ayarlarıyla oynamış birisi idi.
Vucüt değistirme tekniğinin böyle zararlı etkileri yok bildiğim kadarıyla.Vücut değişince gücu de azalmıyodu aksine elde ettiği vücudun kekkei genkasini kullanabiliyordu.

Vucüt değistirme tekniğinin böyle zararlı etkileri yok bildiğim kadarıyla.
Vücuttan vücuda fark ediyor. Kullanılan vücudun kullanım tarihi dolmaya yakın aşırı zayıflıyor. Ve hasta yatağına düşüyor resmen. Sasuke ile de böyle oldu, Sasuke'den önceki vücudu kullanmadan önce de böyleydi.

Ayrıca lanetli mühürle Senjutsu'ya da kısmen dokunmuş
Ana bedeni senjutsu eğitimi alamayacak kadar falafoş olmuş. Lanetli mühür ile dokunsa da çok bir anlam ifade etmiyor. Zaten kendi üzerinde kullanmıyor.

Ama demek istediklerini anladım. Anlaşılabilir şeyler.

Benzer bir konuyu zamanında açtığımı hatırlıyorum. @feinbeld idi sanırım konuyu saçma bulmuştu. Lul.

Rock Lee diyeceğim konuya.