Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Feng Shen Ji Genel Sohbet Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
6396330-ezgif.com-gif-maker+(1).gif

En çok bilinen ve de en epik çin mangalarından biri olan, çin efsanelerinden konusunu alan Feng Shen Ji adlı manhua için genel sohbet, tartışma ve paylaşım başlığımız burasıdır.

:!: Spoiler içeren ibareleri, spoiler kutusu içine alınız.

Okuduğum ilk manhua daha önce hiç çin işi çizgi roman okumamıştım. Kesinlikle okunması ve dersler çıkarılması gereken epik bir hikaye. Keza çizim ve renklendirmeleri de eşi ne Amerika'da nede Japonya'da olan türden.

Son sayfada Kong Que'nin çocuğu ile orada ne denmek istendi? Kristale dokunduğu için kafasında da işaretler olmuştu.

@Adamator devam edecek şeklinde bitirdiler o yüzden olası bir plot için olasılık bıraktılar. Ama devam etmez bu saatten sonra.

Zaten o çocuk hep Ah Gou'ya karşı oluyordu. Adam olmayacaği belliydi. Seri uzasaydı yeni kötü olurdu.

3.sezonun sonlarına kadar okumuş fakat finali yapmamıştım. Sarmamıştı nedense 3. sezon.

İlk iki sezon iyiydi. Tian'dan sonra keyif alamadım pek.

EoS Ah Gou, Hiçlik'ten neden aşağıda hocam?
Listeyi yapalı da seriyi okuyalı da çok oldu. Net bir şey diyemem. Ancak hatırladığım kadarıyla Ah Gou "hiçlik" denen şeyin kendisini yenemedi. Onun konağını yendi gibi. Hatta onu da yenmedi de , Malum kişi gelip, ben bunu tutarım siz gidin çekti. Hiçlik bu evrende Phoneix gibi özel güç varlıklarından biri o yüzden.

Tekrardan okudum. Sonu accayip tatmin edici.
3510B4DDC4E37BD6F95DC8D17179557B68F5599A

Sadece 1-2 karakter potansiyelinin altında işlendi.
Forumda okumayan varsa okmasını tavsiye ederim.
Hem 3 büyükler ya da bilindik mangaların vs lerinden bıktıysanız içinde 50'ye yakın kullanılabilecek karakter var.
----------------------------------------------------------------
Edit

@Nabu
Hocam sıralamanıza baktım da yeniden biraz önce.

17- Xin Yue Kui (With Immortal Phoneix) (at least)

Bu kadın ölümsüz ankâya sahip değildi. Sadece Shi Xing'e ölümsüzlük lanetini vermişti. 17. sıraya gelecek kadar iyi değil. Düşmüş tanrıların işini bitiriyodu korozyon ruhları ile ama 5-6 tane karanlık savaşçısı bunu öldürüyodu ani saldırı ile.

YenShen'i de LinLin'in altına koymuşsunuz.
Ve hasta LinLin'i de sağlıklı halinin altına koymuşsunuz. Ama LinLin gözlerimi kaybetmem ve bu soğuk hastalığına yakalanmam sayesinde bu gücü kazandım diyor. Yani hasta hali sağlıklı halinden güçlü.

Ayrıca YenShen de NiTian ile 2 kere mi ne berabere kaldıklarını söylemişti daha NiTian'ın hastalığı çok ilerlemeden. Hatta daha fazla güç lazım karanlıklari toplamak için deyip maskesini de öyle almış. Hasta NiTian'dan güçlüdür bu abimiz.

Kan mızraksız Shi Xing için de 7. sıra demişsiniz. Ama sadece ciddileşip bir kere kutsal güç kullandığı için neredeyse Shi Xing'i öldürebilecek Xuan Feng gibi bir adamı 19'a atmışsınız. Şey aslında Xuan Feng'in yeri doğru gibi ama Shi Xing'in o hali de olması gerekenden yukarıda gibi.

Zi Yu'ya ruhunu veren keltoşu da koymamışsın sıraya hocam. Ona da Tian savaşında NiTian'san sonraki en güçlü diyodular. YenShen ve hasta LinLin bunu geçmiştir. Ama diğer hallerinden de güçlüdür.
Tahminen o da 23- 24 civarı olur.

-----------------------------------------------------
Edit 2: Ben de karanlık generalleri sıralamak istedim.
1-NiTian ErXing (Sağlıklı/ Prime)
2- Hanfen LinLin (Zaman atlaması/hasta)
3- SiWang YenShen (Zaman atlaması)
4- QiongXiong
5- Hasta NiTian ErXing
6- YenShen (zaman atlaması öncesi)
7- LinLin (zaman atlaması öncesi)
8- ZongHeng TianXia
9- GuiMei SenLin
10- TieXue WuShang
11- SuiFen QiWu
12- LuanWu KuanDo
13- CangBai DeLian
14- BuWen BuWen
15- MuWu BioQing
16- DacHi SiFang
17- XingXing YouLei

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya 5 yıl aradan sonra cevap vermek garip olacak ama ben bu mesajı görmedim, ya da mesaj yazarım dedim unuttum o yüzden bugüne kısmetmiş xD @Rakatas

Bu kadın ölümsüz ankâya sahip değildi. Sadece Shi Xing'e ölümsüzlük lanetini vermişti. 17. sıraya gelecek kadar iyi değil. Düşmüş tanrıların işini bitiriyodu korozyon ruhları ile ama 5-6 tane karanlık savaşçısı bunu öldürüyodu ani saldırı ile.
0080-011.png

Shi Xing'in genelde Phoneix'i gördüğü diyarda Phoneix avatarı olarak gözüküyor kadın. O yüzden öyle dedim.

YenShen'i de LinLin'in altına koymuşsunuz.
Ve hasta LinLin'i de sağlıklı halinin altına koymuşsunuz. Ama LinLin gözlerimi kaybetmem ve bu soğuk hastalığına yakalanmam sayesinde bu gücü kazandım diyor. Yani hasta hali sağlıklı halinden güçlü.

Ayrıca YenShen de NiTian ile 2 kere mi ne berabere kaldıklarını söylemişti daha NiTian'ın hastalığı çok ilerlemeden. Hatta daha fazla güç lazım karanlıklari toplamak için deyip maskesini de öyle almış. Hasta NiTian'dan güçlüdür bu abimiz.
Linlin'in gücünü soğul hastalığı yapmış olabilir ona lafım yok ancak yıllardır sevdiği kadın tarafından zehirleniyor adam. Benim Prime'dan kastım bu zehirleme işinin olmadığı ideal bir hanfen için.

YenShen ise NiTian ile berabere kalıyor ancak bu gene prime bir NiTian denemez, hastalığın etkisi var kaldı ki All in yapmıyor NiTian. Zira NiTian'ın Tian ve tanrılar karşısında kullandığı bazı teknikleri ilk defa gördüklerini söylemişti karanlık generaller. Hasta NiTian'dan da güçlü mü emin değilim, hastalığının son raddesindeki NiTian Tian Wu'yu yenebilirken, YenShen zaman atlaması sonrası Ah Gou tarafından rezil edilebiliyordu. Ve şu sonradan gelen akrep kutsal tanrıyı yenememişti.

Kan mızraksız Shi Xing için de 7. sıra demişsiniz.
Kan mızraklı olan için, olmayanı 10.
Şey aslında Xuan Feng'in yeri doğru gibi ama Shi Xing'in o hali de olması gerekenden yukarıda gibi.
Xuan Feng dövüşü 2. partta adam onun üzerine güçlenmeye devam etti ama Xuang Fend öyle olmadı maalesef. eğer Tian Wuu gibi kadim tanrıların gücünü alıp güncellenseydi dediğini düşünürdüm. Ancak Shi Xing mızrak öncesi bile artık kutsal bilge tanrılar için (Zhen Chan ve belki Tian Wu hariç) fazla kalın geliyordu adamın bir sonraki rakibi direkt ejder tanrısı idi.
Zi Yu'ya ruhunu veren keltoşu da koymamışsın sıraya hocam.
Adını unuttum diyedir xD 25-35 arası bir yere kordum sanırım.

Ona da Tian savaşında NiTian'san sonraki en güçlü diyodular.
Çünkü o savaş Hanfen ShenYen tam dahil edilmemişlerdi. 25-35 arası yerleşirdi sanırım.

Siz bu serileri ve karakterleri beş yıl sonra nasıl hatırlıyorsunuz? Bende üç beş karakter kaldı

Bu mesajı ben mi atmışım diye şaşırdım. Ben de hatırlamıyorum karakterlerin çoğunu. Bi ara yeniden okurum.