Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Soru Favori Kötü Marvel Karakterleriniz

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
[img='https://i.pinimg.com/originals/2c/4b/b4/2c4bb4dea525e5f47e594a05f3c0789d.jpg',none,398][/img]
Bu konuda en sevdiğiniz, favoriniz olarak gördüğünüz villain tipi Marvel karakterlerini bizlerle mümkünse nedenleriyle birlikte paylaşabilirsiniz.

J. Jonah Jameson :D

2733268-marvel_knights_spider_man__4___page_24.jpg

Hmm. Dc olsa veya tüm çizgi roman aleminden olsa Joker derdim. Ama Marvel olunca akla çok kötü karakter gelmiyor gibi. Thanos ve Green Goblin favorilerim.

Thanos: Bilmiyorum adama ayrı bir sempati duyuyorum. Hikayeleri vs. de çok hoşuma gidiyor genelde.

Loki: Thor Marvel karakterleri arasında en sevdiğim 2. kişidir ve orantılı olarak Loki'de 2. kişi kötü karakterler arasında :D Thor ile arasındaki bağ ve hikayesini çok seviyorum.

Surtur: Surtur'u Asgard'ın başına bela olduğu için seviyorum. Ayrıca Odin'i hiç sevmem.

Dr. Doom: Zekasıyla ele geçiremediği birşey yok sayılır :D Birnevi Thanos 2

Edit:Venom'u nasıl unuturum. Venom'da var. Onu sevmemin nedeni en sevdiğim Marvel Herosu olan Spider-Man'ın baş düşmanı. Ayrıca keyifli oluyor okuması.

Thanos: Bilmiyorum adama ayrı bir sempati duyuyorum. Hikayeleri vs. de çok hoşuma gidiyor genelde.

Loki: Thor Marvel karakterleri arasında en sevdiğim 2. kişidir ve orantılı olarak Loki'de 2. kişi kötü karakterler arasında :D Thor ile arasındaki bağ ve hikayesini çok seviyorum.

Surtur: Surtur'u Asgard'ın başına bela olduğu için seviyorum. Ayrıca Odin'i hiç sevmem.

Dr. Doom: Zekasıyla ele geçiremediği birşey yok sayılır :D Birnevi Thanos 2
Thanos 2 aynen :D

[img='https://static.comicvine.com/uploads/original/14/149570/2984290-img_5440.png',none,286][/img]

En sevdiğim değil ancak pek tanınmadığı için yazıyım dedim. Gorgon bulunduğu seviye için anormal derece güçlü olan bir mutant ve deha. Oldukça karizmatik bir karakter.

Dr. Doom, Venom, Loki, Dormammu :)
Thanos'u pek sevmiyorum fakat nedeni tam belli değil "aşkım için her şeyi yaparım" hallerinden ya da karakterinden dolayı olabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Thanos:adamın zekasına ve gücüne hayranım
Ne isterse alıyor adam

Surtur: neden sevdiğimi bende bilmiyorum ama görüntüsü çok hoşuma gidiyor özellikle thor:ragnarok’daki tipi mükemmeldi