Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Fairy Tail

Evet canonmuş.Sadece çizimleri farklı birisi çiziyormuş baktığım kadarıyla.Hikayeyi gene aynı mangaka yazıyormuş

Ben de seviyorum hatta profilde Erza var dikkat edersen ama bu serinin kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Aksiyonu zayıf,kötülerin bi motivasyonu yok,dövüs korografileri falan direk kötü yani.Haftalık okuyunca 3-4 dakika bomboş bir şey okumuş oluyorum.Bu yüzden biriktirip topluca okuyunca hem 2li diyaloglardan, esprilerden falan daha çok keyif alıyorum hem de genel hikaye örgüsü falan az da olsa bir şeye benzemiş oluyor.
Kötülerin motivasyonu nasıl yok. Ben seriyi Tartarus arc'ın sonlarına İgneel ortaya çıkana kadar okudum, orada bile pek çok kötü karakter vardı motivasyonu olan. Ultear var en basitinden. Erza-Gerard ilişkisi de gayet güzel seride ilgimi çeken konulardan biri. Kötüler fena değil özetle.

Ki ben daha pek çok yeri görmedim. Zeref boş adam değil yine ve Ultear bildiğin Obito gibi bir tip. Hatta Obito'dan daha iyi bile işlendiği söylenebilir. Ha Obito'nun motivasyonunu çok beğenmem.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kötülerin motivasyonu nasıl yok. Ben seriyi Tartarus arc'ın sonlarına İgneel ortaya çıkana kadar okudum, orada bile pek çok kötü karakter vardı motivasyonu olan. Ultear var en basitinden. Erza-Gerard ilişkisi de gayet güzel seride ilgimi çeken konulardan biri. Kötüler fena değil özetle.
Yaptığım eleştrisi serinin geneliyle alakalıydı.Yoksa Lyon,Zeref,Ultear vb birkaç karakter ve amacı oldukca güzel.
Ama geri kalan yüzde 90 karakter yenildikleri zaman artık kötü değilim hatamı anladım modunda takılıyorsa, bu karakterlerin motivasyonları mantıklı gibi gözükse de pek inandırıcı ve etkileyici olmuyor benim gözümde.

Obito, Ultear'a göre çok daha detaylı ve yavas yavaş işlenmiş bir karakter. Birçok farklı yönü var.Temel motivasyonu belki zayıf gibi gözükebilir ve belki Obito'nun sonunu beğenmemiş olabilirsin ama ben Ultear'la kıyas kabul etmem bile.

Maalesef hiçbir zaman çocuk serisinden öteye gidemedi benim gözümde. Mangakadan tek ricam var, lütfen çizsin ama yazmasın.

Bitireli 5-6 gün olacak sanırım.

Plothole, Plot Armor, Plot Device, Deus Ex nasıl dakika başına 28 kere kullanılabilir onu çok güzel gösteren, inandırıcı ve umursanabilir hikayeden yoksun. Güzel çizim ve tasarımlar ve şirinlik hariç çok da fazla bir şey barındırmayan tıpkı @Ascalon un da dediği gibi;

Beyin kapatılıp okunacak dövüş ecchisi.

Fairy Tail, müzikleri iyi gaza getirebiliyor. Ama bir şeyler eksik seride belki de bir kaç şey. Ben şahsım adına gerekçemi söyleyeyim. Merak ki Ejder Avcılarının hikayesine olan merak, Natsu ve ağabeyi arasındaki merak. Ve asıl gerekçe olarak Erza için takip ediyordum.

Ama seride gerçekten kullanılamayan şeyler oldu fikirsel olarak güzel ama senaryoya geçirme kısmı berbat.

Maşima sensei büyük bir yazar, bu seri de ustalık eseri. Kendisini severek takip ediyoruz, tıpkı Fairy Tail'i severek duygulanarak yer yer ağlayarak, yer yer Fairy Tail üyelerinin sevincine ortak olarak takip ettiğimiz gibi. Fanları olarak arkasındayız.

sOda, Troll Kubo, Avel Kişimoto gibilerine tercih edeceğimiz bilinmelidir.

Kendisine tek eleştirim manganın türü hakkında. Dövüş yerine slice of life bir ecchi yazsaydı severek okurduk. Göz ziyafeti adeta.

Bomboş bir seri, trk güzel yanı çizimleri. Trolluk her dövüşte ısrarla mevcut, hikaye vasat, ilerleyiş vasat. Dövüşler eh işte. Sadece çizimleri güzel, yazara bir tavsiyem olacak. Sen çiz dostum, ama çiz, sadece çiz, sakın yazma sadece çiz.

95. Bölüm o kadar hoşuma gitti ki anlatamam.Sonunda Laxus'un sahne alma sırası geldi.Reiz gücünü gösterecek.Yakında laxus vs Hashirama konusu görürseniz şaşırmayın derim :D

95. Bölüm o kadar hoşuma gitti ki anlatamam.Sonunda Laxus'un sahne alma sırası geldi.Reiz gücünü gösterecek.Yakında laxus vs Hashirama konusu görürseniz şaşırmayın derim :D
Senden bir Acnologia fanlığı bekliyorum. :D Hadi bakalım.
Ya reisin değeri gün geçtikçe artıyor bende.İlk izlediğimde başta sadece badass bi villain olarak görmüştüm ama şimdi yaptıklarında ne kadar haklı olduğunu görüyoruz.Acno benim için 2.Madaradır
:D