Fairy tail: 100 years quest adı ile devam ediyor hocam.Bitmedi mi la FT?
Tam olarak bu yüzden okunmaz işte. O adamın sadece kadın çizmesi iyi. O çizsin başkası yazsın.. :thumbsup:Hikayeyi gene aynı mangaka yazıyormuş
Asistani ayni ciziyor. Boruto gibi degil.Tam olarak bu yüzden okunmaz işte. O adamın sadece kadın çizmesi iyi. O çizsin başkası yazsın.. :thumbsup:Hikayeyi gene aynı mangaka yazıyormuş
O zaman tam etkisiz eleman. Hiçbir şeye karışmasın. :thumbsup:Asistani ayni ciziyor. Boruto gibi degil.Tam olarak bu yüzden okunmaz işte. O adamın sadece kadın çizmesi iyi. O çizsin başkası yazsın.. :thumbsup:Hikayeyi gene aynı mangaka yazıyormuş
Boruto'yu da baş asistan çiziyor?Asistani ayni ciziyor. Boruto gibi degil.
Hayir asistani ayni sekilde ciziyor. Orjinalden farki umursanamayacak kadar az.Boruto'yu da baş asistan çiziyor?Asistani ayni ciziyor. Boruto gibi degil.
Kötülerin motivasyonu nasıl yok. Ben seriyi Tartarus arc'ın sonlarına İgneel ortaya çıkana kadar okudum, orada bile pek çok kötü karakter vardı motivasyonu olan. Ultear var en basitinden. Erza-Gerard ilişkisi de gayet güzel seride ilgimi çeken konulardan biri. Kötüler fena değil özetle.Ben de seviyorum hatta profilde Erza var dikkat edersen ama bu serinin kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Aksiyonu zayıf,kötülerin bi motivasyonu yok,dövüs korografileri falan direk kötü yani.Haftalık okuyunca 3-4 dakika bomboş bir şey okumuş oluyorum.Bu yüzden biriktirip topluca okuyunca hem 2li diyaloglardan, esprilerden falan daha çok keyif alıyorum hem de genel hikaye örgüsü falan az da olsa bir şeye benzemiş oluyor.
Yaptığım eleştrisi serinin geneliyle alakalıydı.Yoksa Lyon,Zeref,Ultear vb birkaç karakter ve amacı oldukca güzel.Kötülerin motivasyonu nasıl yok. Ben seriyi Tartarus arc'ın sonlarına İgneel ortaya çıkana kadar okudum, orada bile pek çok kötü karakter vardı motivasyonu olan. Ultear var en basitinden. Erza-Gerard ilişkisi de gayet güzel seride ilgimi çeken konulardan biri. Kötüler fena değil özetle.
Beyin kapatılıp okunacak dövüş ecchisi.
Senden bir Acnologia fanlığı bekliyorum.95. Bölüm o kadar hoşuma gitti ki anlatamam.Sonunda Laxus'un sahne alma sırası geldi.Reiz gücünü gösterecek.Yakında laxus vs Hashirama konusu görürseniz şaşırmayın derim![]()
Ya reisin değeri gün geçtikçe artıyor bende.İlk izlediğimde başta sadece badass bi villain olarak görmüştüm ama şimdi yaptıklarında ne kadar haklı olduğunu görüyoruz.Acno benim için 2.MadaradırSenden bir Acnologia fanlığı bekliyorum.95. Bölüm o kadar hoşuma gitti ki anlatamam.Sonunda Laxus'un sahne alma sırası geldi.Reiz gücünü gösterecek.Yakında laxus vs Hashirama konusu görürseniz şaşırmayın derim![]()
Hadi bakalım.